Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Madonna di Campiglio

lski@interia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, Jeeb napisał:

no właśnie że ta cała skirama to taki obszar bardziej do zwiedzania jak do jeżdżenia. Z Madonny do Pinzolo kolejką w dół Bez trasy i spowrotem to samo 1,5 godziny w plecy,autem do Tonale, autem do Pejo. Jak jestem w 3 Dolinach to zapinam narty pod kwaterą o 08:50 to zaczynam zjazdem i kończę o 17 max 10 metrów od drzwi narciarni. 

Janek jak dobrze kojarzę to wybiera się do 3D za dwa lub trzy tygodnie i będzie głośne wszem,wobec  🤪

FRANCJA ELEGANCJA !!!

🤣🤣🤣🥳

• Like 1

• 1 month later...
1 godzinę temu, Victor napisał:

Moja pogodynka pokazuje pełną lampę od poniedziałku 23 także zacieraj ręce 

Od 23-go to na razie wróżenie z fusów, ale nie zapeszam - oby się  sprawdziło 🤭

P.S. Madonna musi się zrehabilitować przed @grimsonem za ubiegłoroczną wpadkę pogodową.

• Haha 1

7 minut temu, zając napisał:

Od 23-go to na razie wróżenie z fusów, ale nie zapeszam - oby się  sprawdziło 🤭

P.S. Madonna musi się zrehabilitować przed @grimsonem za ubiegłoroczną wpadkę pogodową.

Teresko, pogoda była dobra, tylko nie wszystkim pasowała ;)

pozdrawiam

• Like 1

1 godzinę temu, grimson napisał:

Pogoda w Val di Sole jest zawsze:

IMG_4302.jpeg

Pikny warun 💪 człowiek doskonale wie gdzie i po co pojechał a nie lampa 🌞 🥴 tylko palm w tych ośrodkach włoskich brakuje jak z ronda de Gaulle’a 😂

7 godzin temu, grimson napisał:

Na razie wygląda na kamerach zacnie.

Żeby się nie posr&@alo jak tam wbije w kolejny weekend

IMG_7801.jpeg

IMG_7800.jpeg

Jak będzie lampa to będziesz musiał bez przerwy pieska wyprowadzać. A Panie będą jeździć, tylko nie wiadomo gdzie. 🙂 

7 godzin temu, MarioJ napisał:

Jak będzie lampa to będziesz musiał bez przerwy pieska wyprowadzać. A Panie będą jeździć, tylko nie wiadomo gdzie. 🙂 

Podstawa to plan:

Dziewczyny do knajpy.

Psiut zostanie w lokum, z włączoną muzyką z TV, żeby się lepiej bestii spało.

21 minut temu, grimson napisał:

Podstawa to plan:

Dziewczyny do knajpy.

Psiut zostanie w lokum, z włączoną muzyką z TV, żeby się lepiej bestii spało.

I takie narciarstwo to ja szanuję… piszę o dziewczynach - dobra knajpa nie jest zła, jak jeszcze przy stoku, masz już jakąś miejscówkę ogarniętą?

2 godziny temu, sstar napisał:

I takie narciarstwo to ja szanuję… piszę o dziewczynach - dobra knajpa nie jest zła, jak jeszcze przy stoku, masz już jakąś miejscówkę ogarniętą?

jest tam parę naprawdę zacnych miejsc, gdzie lepiej siedzieć i kontemplować, niż się męczyć w kartoflisku.

• Haha 1

Godzinę temu, grimson napisał:

Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia:

IMG_7867.png

Mieszkamy w jednym województwie, więc ferie będą w tym samym terminie. Muszę pamiętać żeby nie jechać tam gdzie Ty w tym samym tygodniu.

• Haha 1

Godzinę temu, Ratrak napisał:

W nocy mróz, nie rozpaczaj jak nastolatka tylko ciesz się wyjazdem 😁

kruca bomba, byłem rok temu w styczniu w Folgaridzie i przez 5 dni, 4 miałem mgłę, kartoflisko i warun jak dla koneserów w PL. Nie po to jadę 12 godzin autem w miejsce, gdzie ma być słońce oraz chill, żeby potem przypominać sobie najgorsze momenty z Zieleńca, CG, Szklarskiej, lodowca Kamieńsk czy Szczyrku 😁

rok temu temperaturowo wyglądało to lepiej niż dla w/w prognozy, bo w nocy był solidny mróz, a w dzień +4 st.

prognozy mówią także o deszczu. więc co mi innego zostanie, jak uprawiać kajping?

• Like 1

5 godzin temu, grimson napisał:

kruca bomba, byłem rok temu w styczniu w Folgaridzie i przez 5 dni, 4 miałem mgłę, kartoflisko i warun jak dla koneserów w PL. Nie po to jadę 12 godzin autem w miejsce, gdzie ma być słońce oraz chill, żeby potem przypominać sobie najgorsze momenty z Zieleńca, CG, Szklarskiej, lodowca Kamieńsk czy Szczyrku 😁

rok temu temperaturowo wyglądało to lepiej niż dla w/w prognozy, bo w nocy był solidny mróz, a w dzień +4 st.

prognozy mówią także o deszczu. więc co mi innego zostanie, jak uprawiać kajping?

Szczerze współczuję bo podzielam Twoje zdanie, może jednak nie będzie tak źle. Prognozy na tydzień do przodu są mało precyzyjne,  choć my akurat na podstawie prognoz zrezygnowaliśmy z wyjazdu do Doliny Aosty z powodu armagedonu śnieżnego i siedzimy w Dolomitach, póki co pogoda zmienna ale bez porównania z tym co jest teraz w zachodnich Alpach.

• Like 1