grimson Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty (edytowane) ja na razie widzę ścianę deszczu dla Madonny, wg norweskich kresek, 25-26.02: Edytowane 18 Luty przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 9 godzin temu, grimson napisał: ja na razie widzę ścianę deszczu dla Madonny, wg norweskich kresek, 25-26.02: Może zrezygnuj i nie jedź ? 😁🤣🙃 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Godzinę temu, zając napisał: Może zrezygnuj i nie jedź ? 😁🤣🙃 Niech jedzie, niech jedzie. Tydzień relacji przed nami. Już się nie mogę doczekać jak piesek będzie jeździł na sankach może. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 10 godzin temu, grimson napisał: ja na razie widzę ścianę deszczu dla Madonny, wg norweskich kresek, 25-26.02: Nie pękaj - yr.no z reguły się myli, a już długoterminowo to sprawdzalność nijaka. Bergfex jest bardziej optymistyczny szukaj pozytywów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2 godziny temu, zając napisał: Może zrezygnuj i nie jedź ? 😁🤣🙃 za późno. hotel zabukowany, belki do boxa na narty kupione, nowe auto też gotowe. wbiję zęby w kierownicę, ale dojadę do Madonny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Godzinę temu, MarioJ napisał: Niech jedzie, niech jedzie. Tydzień relacji przed nami. Już się nie mogę doczekać jak piesek będzie jeździł na sankach może. 🙂 będą chwile lepsze i gorsze, będą dramy, chwile pełne nerwowego napięcia, jak i totalny chill. wszystko przed nami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Ready to go: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 12 minut temu, grimson napisał: Ready to go: Niech cie czarna madonna ma pod opieką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Pauza na wursta u wroga: 1 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 3 godziny temu, grimson napisał: Pauza na wursta u wroga: Niedobrze, nie bałeś się? A przyjaciół masz jakichś? 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Zadaje szyku u wroga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 10 godzin temu, waldek71 napisał: Niedobrze, nie bałeś się? A przyjaciół masz jakichś? Dobry Wurst nie jest zły. tymczasem o 4.25 meldunek w hotelu. Trasa szczególnie AUT oraz ITA pusta, na Brenner jechało przede mną 1 auto, któremu… błysnął fotoradar na czerwono na ograniczeniu do 40. weszly w nocy 3 Red Bulle, i na takim paliwie dokulalismy się na miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Średnia 105 km/h. Niom, wolno nie było. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 7 minut temu, WojtekM napisał: Średnia 105 km/h. Niom, wolno nie było. Szybki na stoku, szybki na drodze - strach się bać 🙃 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty (edytowane) 4 minuty temu, zając napisał: Szybki na stoku, szybki na drodze - strach się bać 🙃 Eee tam, max 140 bardzo spokojnie, aż dziw, bo przez Niemcy chyba jechał? Tempomatowo. Najważniejsze, że dojechał szczęśliwie. PS gorsza od szybkości jest nieprzewidywalność i na stoku i na drodze, moim skromnym zdaniem Edytowane 22 Luty przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty (edytowane) Wracając do Madonny to gdy szliśmy delle Bochette, to zaczynaliśmy od schroniska Graffer, widzę, że na stoku, choć my latem. A moja archiwalna fotka okazuje się, że z Tuckett, dzięki Gemini. Sstare czasy;-) zimą niestety nigdy nie byłem, ale jak do Cortiny się udało po latach to i może do Madonny kiedyś... póki co go west, czyli Łódź Wrocław dziś... a za dni kilka może Krk. Edytowane 22 Luty przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 46 minut temu, sstar napisał: to gdy szliśmy delle Bochette, a dzisiaj na ścianach schronisk wiszą tablice upamiętniające Wasz wyczyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Godzinę temu, zając napisał: Szybki na stoku, szybki na drodze - strach się bać 🙃 Ale za to 5500 kalorii. Jak kolarz na górskim etapie Tour de France. ps - bez obrazy @grimson, to tylko takie żarciki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Średnia 105 km/h. Niom, wolno nie było. Nie mogłem być szybszy w DE, bo jechałem sedanem bez punktów mocowan pod belki dla boxa. zanabylem wcześniej designerskie mocowania firmy Mont Blanc. Tu dobra była tylko nazwa, miałem 3 godzinną drogę krzyżową z wieloma stacjami, żeby to g… zamontować. Nic się nie zgadzało, od instrukcji z czapy, skończywszy na błędach w wykonaniu samych mocowań. Dlatego box trzymał się bardziej na słowo honoru, a tylna belka miała taki luz, że rotowała względem swojej osi podłużnej o ok +|- 15 st. Dlatego wjazd na S8 w PL z duszą na ramieniu. Na szczęście nic się nie stało, mimo to w PL V max 140 na tempomacie, kraina wroga, AUT oraz ITA zgodnie z przepisami, bo fotoradary i odcinkowe pomiary. Gdyby nie technologia! w samochodzie, a więc asystent pasa ruchu oraz aktywny tempomat z funkcją rozpoznawania znaków, to jechałbym jeszcze wolniej. Bo odcinek w PL w kierunki na Jędrzychowice w deszczu, DE momentami ulewnie. U wroga pojawiły się także mgły, z widocznością do 100m. W tych warunkach asystent pasa ruchu działał cuda, bo auto samo trzyma pas, w jeździe na wprost i w zakrętach. Do tego tempomat z max długim polem widzenia pozwalał na w miarę bezpieczną podróż. AUT nie była lepsza, temp spadła do 0, przy padającym deszczu i mgle. Dopiero w ITA było już ok, sucho i bez fajerwerków. Tak więc na 1 kierowcę, z 3 Red Bull 0.33l oraz wyzutymi 14 gumami dałem radę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Wchodzi parę fotek z rana, na razie odsypiamy, za 30 min zbiórka na stok: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Kruca bomba, jest słońce, jest impreza. Warun boski, plus 8 st na starcie gondoli w Folgarida. Niebieskie przy gondolach trzymają się zacnie, czarna bez zarzutów. Jest też i polski akcent: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Niewyspanie poszło się paść, jak jest taki fantastyczny warun. Mogę tu zamieszkać. Pare widoków, w tym z czarnej 5. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty W Folgaridzie widzę klasycznie tłoczno, dobrze że są czarne trasy gdzieniegdzie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Niezłe tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 1 godzinę temu, zając napisał: W Folgaridzie widzę klasycznie tłoczno, dobrze że są czarne trasy gdzieniegdzie 😁 Na czarnych pustki, i mimo 58% nachylenia- równo i twardo. wchodza statsy z dzisiejszego rozjeżdżania. Sports Tracker wypluł w totalu 2 godz 37 min, dystans total 35.46km, Vmax 64.6 km/godz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi