lski@interia.pl Posted September 20 Report Share Posted September 20 Czy ktoś z Was robi częściej internetowe zakupy w USA i może napisać o praktyce traktowania przesyłęk przez urzędy celne-nie pytam o wysokość opłat,bo tę znam,tylko o praktykę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted September 20 Report Share Posted September 20 2 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Czy ktoś z Was robi częściej internetowe zakupy w USA i może napisać o praktyce traktowania przesyłęk przez urzędy celne-nie pytam o wysokość opłat,bo tę znam,tylko o praktykę.. Kilka lat temu zamawiałem nowe buty narciarskie na eBayu amerykańskim, cło było do zapłaty na poczcie przy wydaniu paczki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted September 21 Report Share Posted September 21 11 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Czy ktoś z Was robi częściej internetowe zakupy w USA i może napisać o praktyce traktowania przesyłęk przez urzędy celne-nie pytam o wysokość opłat,bo tę znam,tylko o praktykę.. W tym momencie bez cła przechodzą czasem niewielkie przesyłki lotnicze reszta idzie na cło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Nikt Posted September 21 Report Share Posted September 21 Ze 2 miesiące temu kupowałem pierdółki za jakieś 80 dolarów. Płaciłem cło. Wysyłka też do tanich nie należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts