Jeeb Napisano 16 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2024 W dniu 8.04.2024 o 20:29, sstar napisał: Dziwak… Narcyz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2024 4 godziny temu, Jeeb napisał: Narcyz Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 18 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2024 W Tatrach i Beskidach spadł śnieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 5 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2024 Kotelnica już zaczęła śnieżyć na następny sezon: https://www.facebook.com/KotelnicaFest/videos/396331639696989/?app=fbl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Wiem, to nie PL, ale kontynuacja tematu <NA FERIE>, gdzie najpierw pisałem o PL: Gdzie na ferie w Alpy? Ośrodki mniej znane, ale jare | Twój instruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 22 minuty temu, Narciarz ze Śląska napisał: Wiem, to nie PL, ale kontynuacja tematu <NA FERIE>, gdzie najpierw pisałem o PL: Gdzie na ferie w Alpy? Ośrodki mniej znane, ale jare | Twój instruktor nie ten wątek, to jest sezon 2023/2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Godzinę temu, grimson napisał: nie ten wątek, to jest sezon 2023/2024 To już całkiem nie ten wątek. Trudno, wkleję za jakiś czas we właściwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec @grimson, narzekałeś że w Szczyrku miękko więc Jurgów przygotował ofertę specjalnie dla Ciebie 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 14 minut temu, Ratrak napisał: @grimson, narzekałeś że w Szczyrku miękko więc Jurgów przygotował ofertę specjalnie dla Ciebie 😁 nie narzekałem że miękko, brałem warun taki, jaki jest. Po śmiganiu na 200m orczyku w tym sezonie na Górze Kamieńsk, Szczyrk ze swoją ponad 2km niebieską trasą to alpejski warun. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi