Sławek Nikt Napisano 27 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2024 Poszukuję solidnego serwisu nart w Zakopanem lub bliskiej okolicy, dlatego pytanie kieruję do Was, a nie do gugla. Potrzebuję przygotować nowe narty do jazdy. Za namiar z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2024 (edytowane) 12 minut temu, Sławek Nikt napisał: Poszukuję solidnego serwisu nart w Zakopanem lub bliskiej okolicy, dlatego pytanie kieruję do Was, a nie do gugla. Potrzebuję przygotować nowe narty do jazdy. Za namiar z góry dziękuję. Wolf Trail Droga Na Bystre 2A, 34-500 Zakopane SERWIS TOP w każdym aspekcie. (Na początku grudnia jechałem specjalnie do nich z Nowego Sącza - 100km w jedną stronę, na montaż wiązań w nowych nartach FR) Edytowane 27 Styczeń 2024 przez pawelb91 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2024 13 godzin temu, pawelb91 napisał: Wolf Trail Droga Na Bystre 2A, 34-500 Zakopane SERWIS TOP w każdym aspekcie. (Na początku grudnia jechałem specjalnie do nich z Nowego Sącza - 100km w jedną stronę, na montaż wiązań w nowych nartach FR) Potwierdzam, w KRK mają oddział. Gdyby nie jeden z instruktorów syna, który tam pracuje, nie byłoby szans na jakiś normalny termin (daję w poniedziałek i odbieram w piątek - to jest normalny termin ). Robią tylko serwis i tylko w okresie zimowym. Potem jest zamknięte przez pół roku. W Zako pewnie jest podobny standard i jakość usług. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2024 3 minuty temu, marekbtl napisał: Potwierdzam, w KRK mają oddział. Gdyby nie jeden z instruktorów syna, który tam pracuje, nie byłoby szans na jakiś normalny termin (daję w poniedziałek i odbieram w piątek - to jest normalny termin ). Robią tylko serwis i tylko w okresie zimowym. Potem jest zamknięte przez pół roku. W Zako pewnie jest podobny standard i jakość usług. pozdro Tak, najpierw miałem przekazać koledze narty żeby zrobili w Krakowie, ale... szablon do wiązań markera mają w Zakopanem więc musieliby zawieźć tam narty i trwałoby to całościowo około tygodnia. Odpowiedzieli na moją prośbę, że jeśli jestem tak zdeterminowany że przyjadę do nich do Zakopanego to zrobią mi w jeden dzień montaż. Tak się też stało, zostawiłem narty, a samemu poszedłem w 5 godzinny tour po zimowym Zakopanem. Wolf Trail przygotowywał / przygotowuje narty na wyprawy Andrzeja Bargiela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 28 Styczeń 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2024 Dam znać jak poszło jak w ogóle pójdzie 😁 ale nie sądzę aby wszyscy o tej porze czyli późno nagle zaczęli serwisować swój sprzęt w Zakopanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 29 Styczeń 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2024 Byłem. Nowe narty na serwis przedzjazdowy dziś zostawiłem. Ustawiono wiązania pod mój but i wagę, zasugerowano smarowanie i delikatne ostrzenie. Do odebrania były również dziś po 16 tej. Czasowo super. Koszt takiego serwisu to 75 zł. Dużo to czy mało może Wy oceńcie bo ja doświadczenia w tym temacie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekly Napisano 29 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2024 Cena bardzo konkurencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi