janusz_sul Napisano 14 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2024 7 godzin temu, christof napisał: Grupa Pingwina https://grupapingwina.pl/before-black-weekend/ Sezonowy kupiony.:))) 1469 zł ZA DARMO.:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Październik 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2024 W ramach zwiększenia siły dociskania krawędzi w nowym sezonie, wchodzą treningi na siłowni. Tutaj 115kg na serie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2024 Ja z rodzinką dziś rozpocząłem sezon 2024/25. Dziś Hintertux za m-c Biały Krzyż IMG_1024.mov 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 4 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2024 UFO chyba znowu jako pierwsi rozpoczną sezon: W Bukowinie Tatrzańskiej na stoku UFO ruszyły pierwsze w tym sezonie armatki śnieżne. Jeżeli aura będzie sprzyjająca, to pierwsi narciarze za kilka dni będą mogli tam zjeżdżać – zapowiadają gestorzy wyciągu. Więcej ➡ https://krakow.tvp.pl/83308643/ruszyly-pierwsze-armatki-sniezne 📸 PAP/Grzegorz Momot 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2024 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: UFO chyba znowu jako pierwsi rozpoczną sezon: W Bukowinie Tatrzańskiej na stoku UFO ruszyły pierwsze w tym sezonie armatki śnieżne. Jeżeli aura będzie sprzyjająca, to pierwsi narciarze za kilka dni będą mogli tam zjeżdżać – zapowiadają gestorzy wyciągu. Więcej ➡ https://krakow.tvp.pl/83308643/ruszyly-pierwsze-armatki-sniezne 📸 PAP/Grzegorz Momot Normalka.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2024 20.12.2024 startuje Karpacz Kopa z trasą Liczykrupa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 18 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2024 To ta trasa, gdzie nie wiadomo czy krzesło jedzie w górę czy w dół? Wow... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 (edytowane) 7 godzin temu, Ratrak napisał: To ta trasa, gdzie nie wiadomo czy krzesło jedzie w górę czy w dół? Wow... Anomalia grawitacyjna, Karpacz z tego słynie. A dla mnie dobra wiadomość bo można pójść wyżej i zjechać jak potrzeba, ciekawe jak mokre warunki ostatnich dni wpłynęły na to co wyżej? Przy okazji dawne czasy https://karpaczskiarena.pl/dawny-karpacz-byl-fotograficznym-el-dorado/ antycypując odpowiadam Janowi, to nie ja byłem Ewą Edytowane 19 Grudzień 2024 przez sstar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 3 godziny temu, sstar napisał: Anomalia grawitacyjna, Karpacz z tego słynie. A dla mnie dobra wiadomość bo można pójść wyżej i zjechać jak potrzeba, ciekawe jak mokre warunki ostatnich dni wpłynęły na to co wyżej? Przy okazji dawne czasy https://karpaczskiarena.pl/dawny-karpacz-byl-fotograficznym-el-dorado/ antycypując odpowiadam Janowi, to nie ja byłem Ewą Ja czekam aż Karpacz Kopa odpali ich najdłuższą trasę, Z Kopy. Ponad 2,4km zjazdu, na początku na czarno, potem czerwono, na koniec niebiesko. Od ostatniego sezonu Karpacz Kopa zainwestowała w system naśnieżania, do tej pory częstotliwość otwarcia tej trasy = otwarciom Ściany w Szklarskiej. Od momentu odpalenia nowych armatek, trasa była czynna z miesiąc? w ostatnim sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Idą Święta, idą Święta. Karp nieżywy, głowa ścięta. Jedziemy całą rodziną na Boże Narodzenie do Kudowy Zdrój, będzie codziennie jeżdżone w Zieleńcu oraz na CG. Norweg na razie łaskawy dla tych dwóch miejscówek: Zieleniec: CG, dół wyciągów: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 5 godzin temu, grimson napisał: Idą Święta, idą Święta. Karp nieżywy, głowa ścięta. Jedziemy całą rodziną na Boże Narodzenie do Kudowy Zdrój, będzie codziennie jeżdżone w Zieleńcu oraz na CG. Norweg na razie łaskawy dla tych dwóch miejscówek: Zieleniec: CG, dół wyciągów: Prognozy dla Karkonoszy są bardzo optymistyczne, oby się sprawdziły to będziesz miał udany wyjazd: https://www.facebook.com/share/15QuqTnuzZ/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Prognozy dla Karkonoszy są bardzo optymistyczne, oby się sprawdziły to będziesz miał udany wyjazd: Kudowa, Zieleniec i Czarna Góra to nie Karkonosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Gdzie w najbliższy wekend jedziecie na nartki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, Sławek Nikt napisał: Gdzie w najbliższy wekend jedziecie na nartki ? Saas Fee 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Połowa maja, a w Tatrach spadł śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj W dniu 12.05.2025 o 16:41, Hextor napisał: Połowa maja, a w Tatrach spadł śnieg Co za czasy - dawniej dziwne by było jakby nie spadł.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj W dniu 12.05.2025 o 16:41, Hextor napisał: Połowa maja, a w Tatrach spadł śnieg Zawsze na majówkę jeździłem do piątki zwykłe warunki zimowo-wiosenne śniegu w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 3 godziny temu, sstar napisał: Zawsze na majówkę jeździłem do piątki zwykłe warunki zimowo-wiosenne śniegu w bród. kiedy tam byłeś ostatni raz w maju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 11 godzin temu, Jeeb napisał: kiedy tam byłeś ostatni raz w maju ? Dawno z 20 lat temu, mieliśmy wtedy taki ciąg wyjazdów co roku z siostrą na majówkę, jej pierwsze kroki na śniegu nomen omen, a tu patrz pan jak się rozpędziła... a ja skapcaniałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi