Wujot Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 (edytowane) Godzinę temu, daffyx napisał: Czy zakładając że narty chcę kupić na nadchodzący sezon jest szansa na większe przeceny , czy to już jest najlepszy okres na zakup sprzętu narciarskiego? Moim zdaniem najlepszym momentem na zakupy jest kwiecień. Przeceny są znaczące a wybór niezły. A teraz to chyba im prędzej tym lepiej. Edytowane 19 Wrzesień 2024 przez Wujot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 Cze Jak napisał @Wujot, już szukaj, a jeśli coś znajdziesz w miarę atrakcyjnej cenie to kup, jeszcze jest nie dużo ofert, ale trzeba śledzić, góra do końca października. Taniej już nie będzie, narty pójdą do góry cenowo, jak spadnie śnieg, to po zawodach do wiosny. Jak będziesz przebierał, to nic nie kupisz, bo nie zdązysz. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 1 godzinę temu, daffyx napisał: Dzięki wszystkim , jeszcze raz za rady. Wszystkie wezmę po uwagę , porozmawiam jeszcze w sklepie i na pewno coś wybiorę , zwłaszcza że mam już kilka typów. Mam natomiast jeszcze jedno pytanie dodatkowe. Każdy kiedyś "uzbrajał się " w sprzęt narciarskie. Jak to wygląda na podstawie waszych obserwacji i doświadczeń. Czy zakładając że narty chcę kupić na nadchodzący sezon jest szansa na większe przeceny , czy to już jest najlepszy okres na zakup sprzętu narciarskiego? Najlepszy okres do zakupów sprzętu fabrycznie nowego to wiosna zaraz po sezonie przy czym najlepiej kupować sprzęt z przed 2~3 sezonów.. na takie graty jest najlepsza cena a różnice w lwiej części kosmetyczne - przeważnie tylko inna szata graficzna. Na sprzęt używany sezon to listopad moim zdaniem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 Zasada prosta zimę kupujemy w lecie a lato w zimie,oszczędności znaczne w skarbonce . Z nartami podobnie-po sezonie a nie przed sezonem . Oczywiście landrynki zdarzają się codziennie . Trzeba szukać ! Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 Godzinę temu, Victor napisał: Zasada prosta zimę kupujemy w lecie a lato w zimie,oszczędności znaczne w skarbonce . Z nartami podobnie-po sezonie a nie przed sezonem . Oczywiście landrynki zdarzają się codziennie . Trzeba szukać ! Pozdro Np hala Neus robi wielką wyprzedaż we wrześniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi