sstar Napisano 24 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2025 A tymczasem Ama Dablam live;-) 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2025 (edytowane) ... Edytowane 24 Luty 2025 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2025 10 godzin temu, sstar napisał: Proporcje odnosiły się do odniesienia do mojej siostry. Znam twoją opinię na jego temat. Wg mnie podczepiliście do za mocnego i ambitnego konia, to tak a propos zespołów vs solo. Coś jak Berbeka z Bieleckim. Tak to jest, jak się nie pisze składnie i logicznie. Powyżej to samo: tekst niezrozumiały, jakieś omamy, skrótowce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2025 (edytowane) 26 minut temu, MarioJ napisał: Tak to jest, jak się nie pisze składnie i logicznie. Powyżej to samo: tekst niezrozumiały, jakieś omamy, skrótowce. Niech ci będzie… ale żebyś to ty mnie poprawiał z polskiego;-) Edytowane 24 Luty 2025 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2025 (edytowane) Karawana jedzie dalej… jedna fotka moja… przypadek? Edytowane 24 Luty 2025 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2025 SiStar idzie dalej… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2025 2 godziny temu, sstar napisał: SiStar idzie dalej… piękny chodniczek jak w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2025 (edytowane) 44 minuty temu, Jeeb napisał: piękny chodniczek jak w parku wg mnie idea podobna jak na Szpiglasową, przy pewnym natężeniu ruchu, aby zapewnić względne bezpieczeństwo i chyba zmniejszyć w sumie erozję, to konieczność, pamiętam różne czujne trawki czy jakieś piarżyska w dolomitach, czy inne kruszyzny, bezpieczniej się człowiek czuł na wspinaczce wzdłuż sztucznych ułatwień a nawet w czystej skale ps masz jakieś resentymenty związane z naturą? Edytowane 25 Luty 2025 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2025 3 godziny temu, sstar napisał: wg mnie idea podobna jak na Szpiglasową, przy pewnym natężeniu ruchu, aby zapewnić względne bezpieczeństwo i chyba zmniejszyć w sumie erozję, to konieczność, pamiętam różne czujne trawki czy jakieś piarżyska w dolomitach, czy inne kruszyzny, bezpieczniej się człowiek czuł na wspinaczce wzdłuż sztucznych ułatwień a nawet w czystej skale ps masz jakieś resentymenty związane z naturą? dla Nepalczyków budowanie schodów jest jak u nas budowa autostrad pamiętam z trekkingu do Sanktuarium Annapurny wioskę Hchomrong gdzie między górną a dolną częścią było 600 metrów różnicy poziomów i 3 tysiące schodów 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2025 Taki rebus.... att.Rk18a36lUfLZiHF9BW2c39ilHzo8RPOi7blMGxcoOhE.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2025 Siostra zaraz wstaje. Choć -7. Pojawia się Malanphulan... znany dobrze https://wspinanie.pl/2010/05/malanphulan-wojtek-kurtyka-wywiad-sciema-siekiera/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2025 Dingboche na rozstaju dróg pod Lhotse lub Mt Everest… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2025 Fotek kilka… dla przyjaciół… wilka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2025 dzis rest znaczy rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2025 Dziś Tukla lub Lobuche? Emocje jak na rybach. Można obstawiać. Kupiłem popcorn. Został pączek z wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2025 3 godziny temu, sstar napisał: Został pączek z wczoraj. Też mam z wczoraj ale klasyczną wersję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2025 48 minut temu, zając napisał: Też mam z wczoraj ale klasyczną wersję Smacznego. A tymczasem moja siostra raczej lody. Zasięgu brak. Ani messenger, ani telefon. Aktywna 8h temu pewno jak wychodziła z Dingboche. Znaczy Dukla minięta razem. Potem podejście pod Lobuche trochę stromiej. Wioska nie szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2025 Dla mnie to kompletna egzotyka i wyższy poziom abstrakcji geograficznej 😁 tak że szacunek dla Sistar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 Cyt. Nie ma zasięgu, dziś base camp wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) W dniu 28.02.2025 o 12:21, zając napisał: Dla mnie to kompletna egzotyka i wyższy poziom abstrakcji geograficznej 😁 tak że szacunek dla Sistar Siostra skończyła geografię;-) Ale uczy angielskiego. Ot proza życia. Dzięki. Dwa dni były bez wieści, ale widać, że karawana idzie dalej... oby zdążyła z powrotem bo już chyba za tydzień ma samolot powrotny. PS ja też do tej pory ja kochałem, od teraz szanuję;-) żart pochodzi od Dostojewskiego, w jednej z książek powiedział to zdradzony mąż komunista, u mnie nieco inny wydźwięk ale też pasi:-) Edytowane 2 Marzec 2025 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 Taka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 https://kuluarpohod.com/en/articles/fakty-o-gorah/everest-online-webcamers-nepal-lukla-everest-annapurna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 Temperatury na 5k czyli gdzie siostra dotarła, a szczytem, gdzie nie zamierza docierać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) Edytowane 2 Marzec 2025 przez sstar 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi