friski Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 4 godziny temu, sstar napisał: Brawo. A drugi poniekąd z nazwiska skiturowy, na pewno gorski… "Jasia" nie wypadało mi nie poznać, kopa lat, ech... Chociaż na zdjęciu wygląda jak Liam Neeson. Natomiast dalsze postaci rozszyfrowaliśmy z akurat obecnym na ściance prezesem KW "Jacą". Tylko nie wiem czy skiturowy/górski to chodziło o Grzesia czy o "Kaniona" 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń (edytowane) 8 godzin temu, friski napisał: "Jasia" nie wypadało mi nie poznać, kopa lat, ech... Chociaż na zdjęciu wygląda jak Liam Neeson. Natomiast dalsze postaci rozszyfrowaliśmy z akurat obecnym na ściance prezesem KW "Jacą". Tylko nie wiem czy skiturowy/górski to chodziło o Grzesia czy o "Kaniona" 🙂 Chodziło mi jak go zwiesz o Kaniona https://old.kwgl.org/podsumowanie-wakacji-w-szamonii/ a skiturowość po nazwisku https://chaos.if.uj.edu.pl/~karol/kznarty_files/Tatry_Wysokie_12.html choć nie wiem do końca czy Karol to jego wuj, może ty się dowiesz? PS. Opowiadali o Denali https://wspinanie.pl/2015/06/janusz-golab-wojciech-grzesiok-i-andrzej-zyczkowski-denali/ Edytowane 5 Styczeń przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń Tymczasem na Rakoniu... att.QWlMhgE3ypUFWXFCviT4yZBy54sXDJRY1xDhBFZKwjg.mp4 att.99dLvI8wd6aPPAnORP6ViaZ1PeBHikc3Ddv_JnzKlKg.mp4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Można zgadywać… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Wygląda mi na Beskid Żywiecki Pasmo Rysiankiz widokiem na Babią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Hala Cudzichowa dokladnie 49.53577843918162, 19.285098178301048 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj (edytowane) I po zgadywance... a ja chciałem wyskakiwać z jakimiś Alpami... Edytowane 13 Maj przez marionen 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Godzinę temu, marionen napisał: I po zgadywance... a ja chciałem wyskakiwać z jakimiś Alpami... co tam Alpy - Himalaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 5 godzin temu, Jeeb napisał: co tam Alpy - Himalaje Każdemu jego… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec Znowu taterki 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 1 godzinę temu, sstar napisał: Znowu taterki znowu Ciebie nie zabrała ze sobą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec (edytowane) 7 godzin temu, Jeeb napisał: znowu Ciebie nie zabrała ze sobą? Taka zła siostra, ma swoją ekipę. Ciebie też nie zabrała, jak to znosisz? Ja pogodnie. Choć akurat dziś deszcz pada. Ale mam co robić. Mój kolejny wyjazd w teren polodowcowy... stolica ziemniaka, na przełomie lipca i sierpnia. Teraz sielsko i czarodziejsko w domowych pieleszach. W końcu w Łodzi. Wróciliśmy do domu z Kalabrii, skąd fotka, Białej Góry, gdzie domek i kot czekały, upalnego Wrocławia i rodzinnych Skierniewic tak po kolei. Edytowane 3 Lipiec przez sstar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano wczoraj o 04:17 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 04:17 Kolejny udany wyjazd... już w domu, wspomnień czar... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi