marcinn Napisano 2 Maj Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj (edytowane) Dobrej majówki dla wszystkich W końcu udalo się zrealizować pomysł objazdówki w Toskanii. Lot do Boloni , wypożyczalnia i dalej według planu Mieszkamy nad samym morzem w Marina di Bibina i tu startujemy w różne części tego malowniczego zakątka Włoch. Wczoraj i dziś odpoczynek plażowy Od jutra zwiedzanie Edytowane 2 Maj przez marcinn 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj Dziś ponownie było trochę wody ale i droga Gladiatora zaliczona z pięknym miasteczkiem zaliczona. Pare foci 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj Cze Pogoda dzwon była. My też Włochy. Garda. Część na dwóch kółkach. Trochę z buta. Nawet się udało łódką. pozdro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj Wczoraj i dziś ostro podreptaliśmy Sporo przepięknych miejsc zaliczone Standardowo nie obyło się bez krzywej wieży, ale nasze serca skradła Siena, przepiękne stare miasto, dzień to za mało. Ale cóż począć jutro ostatni dzionek przygody z Toskania a być i nie zobaczyć stolicy tego regionu to trochę gańba.Pare foci 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj Siena też zrobiła na mnie wrażenie lata temu, większe niż Florencja, ale myślę że było to kwestią odczucia w danym momencie. Muszę tam wrócić żeby sobie to wrażenie odświeżyć - oby jak najszybciej. Spokojnego powrotu 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Maj Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj Najlepsze lody jadłem w Sienie na tym krzywym rynku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj W ostatni dzień odwiedziliśmy stolicę regionu… Florencję Same miasto piękne ale nasz odbiór mocno odmienny myślę że ze względu na tłumy turystów. Raz zobaczyć i wystarcz Pare foci 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Maj Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj Dalej aż tak pilnują tych zabytków ? My do zwiedzania miast używamy hulajnóg, znacznie ułatwia i przyspiesza poruszanie się. p.s. Mam nadzieję, że za wstawienie tutaj "4 liter" moich Pań, się na mnie nie obrażą 😉. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Maj Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj Godzinę temu, moruniek napisał: Dalej aż tak pilnują tych zabytków ? My do zwiedzania miast używamy hulajnóg, znacznie ułatwia i przyspiesza poruszanie się. p.s. Mam nadzieję, że za wstawienie tutaj "4 liter" moich Pań, się na mnie nie obrażą 😉. Cze To było dawno dość😀. Poznaję po Paniach, tzn. Po Córze przede wszystkim. Jakby nieco większa jest teraz😉. Twoja lepsza połowa bez zmian naturalnie. pozdro 4all 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 7 Maj Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj W dniu 6.05.2025 o 19:45, MarioJ napisał: Najlepsze lody jadłem w Sienie na tym krzywym rynku. Zuzanna je lubi tylko jesienią ...🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 15 godzin temu, marekbtl napisał: Cze To było dawno dość😀. Poznaję po Paniach, tzn. Po Córze przede wszystkim. Jakby nieco większa jest teraz😉. Twoja lepsza połowa bez zmian naturalnie. pozdro 4all Teraz to tak szybko jeździ, że zdjęcia nie zdążysz zrobić😉. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi