ZdolnyŚlązak Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Ski Dolina Brenna: 4 h - 85zł 🎉 Właśnie ruszyła pierwsza przedsprzedaż karnetów w baaardzo atrakcyjnych cenach! ❗Zgarnij -15% na karnety wieczorne, 4-godzinne oraz na Strefę Ranifera 🏂❄️ Kup swój karnet już teraz na E-skipass 👉 skidolina.e-skipass.pl lub przez naszą stronę 👉 skidolina.pl/kup-online.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Średnio atrakcyjna ale podobno jeszcze obniża w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Nowa Osada tez widzę ma 4 h w tej samej cenie w przedsprzedaży co Brenna : 85zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik W dniu 15.10.2025 o 09:49, marcinn napisał: Nowa Osada https://nowaosada.e-skipass.pl/ ..ale nie mają "strefy renifera".. 👎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 18 Październik Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik (edytowane) Z FB Czantoria, ciekawa opcja z tego karnetu 100 wyjazdów może korzystać kilka osób. Cena 680zł. Gotowi na 100 nowych przygód? 💫 Ruszyła sprzedaż legendarnego karnetu 100 wyjazdów! 🎿 To jedyna taka okazja w sezonie – karnet, jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej! 💥 👉 Brak zwłoki czasowej i brak foto kontroli – oznacza to, że możesz korzystać z niego w kilka osób! To Ty decydujesz, kto i kiedy jeździ ⛷️🏂 💫 Co obejmuje karnet? ✅ aż 100 wyjazdów Koleją o długości 1640 m lub zamiennie: * 1 przejazd Koleją to 2 wyjazdy wyciągiem orczykowym FATURKA o długości 670 m, * 1 przejazd Koleją to 3 wyjazdy wyciągiem talerzykowym SOLISKO o długości 340 m. ✅ jazdę dzienną i wieczorną (od czwartku do niedzieli) 🔥 Dlaczego warto? ✅ pełna elastyczność – wykorzystujesz, kiedy chcesz ✅ niższa cena za każdy wyjazd – tylko w ramach tej oferty ✅ idealny wybór dla rodzin i grup znajomych ✅ idealny pomysł na prezent dla siebie lub bliskich ✅ szybka i wygodna aktywacja ⚠️ Liczba karnetów w promocji jest ściśle ograniczona – po ich wyprzedaniu nie będzie już możliwości zakupu! 🛒 Sprzedaż wyłącznie on-line 👉 sklep.czantoria.net Nie czekaj – taka okazja trafia się tylko raz! ⏰ Zgarnij swój karnet i ciesz się sezonem bez ograniczeń! ❄️ 🎟️ Karnet 100 wyjazdów to maksimum swobody, wygody i oszczędności — idealny dla tych, którzy kochają zimowe szaleństwo! Regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej! Do zobaczenia na stoku! Edytowane 18 Październik przez ZdolnyŚlązak 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Październik Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik Ciekawa polityka….. karnet ważny od czwartku- niedzieli Ale i tak warto przytulić jeden choćby ze względu niepersonizowania narciarza i jazdę wieczorną 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Piątek o 06:49 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 06:49 Z FB Korbielów, karnet całodniowy 161zl, karnet cały sezon 1899zl ℹ️ W sprzedaży jest dostępny skipass całosezonowy 25/26 https://pilsko-jontek.e-skipass.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Piątek o 07:32 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 07:32 40 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: sezon 1899zl nie umniejszając Pilska jednak zrobiłem niezły zakup z tym Magic Pass za 420 CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano Piątek o 07:56 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 07:56 21 minut temu, Jeeb napisał: nie umniejszając Pilska jednak zrobiłem niezły zakup z tym Magic Pass za 420 CHF Tak, tylko trzeba albo tam mieszkać, albo regularnie jeździć samemu lub z rodziną. Kiedyś mi tak powiedziano w Ustroniu: - Jak ci się nie podobają ceny na Czantorii, to wyp... w Alpy! Autentyk, choć dawno (chyba ok dekady) temu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano Piątek o 10:53 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 10:53 Z tego, co widzę, to te promocyjne karnety na Pilsko są tak atrakcyjne dla klientów, że 20 godzinach od ogłoszenia sprzedaży... 1 osoba na razie kupiła sezonówkę i... tyle: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano Piątek o 10:56 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 10:56 Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano Piątek o 11:27 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:27 Miedzy innymi poprzez takie "promocje" - cud ze po x- dziesieciu latach na sezonowke sie odwazyli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 13:43 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 13:43 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów. Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano Piątek o 15:58 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 15:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Uwielbiam Pilsko - górę, uwielbiałem zjazdy na sam dół przez Buczynkę. Ale to było kiedyś. Nie wiem o co chodzi z przygotowaniem trasy z Buczynki i tej trasy sportowej w Kamiennej ale one w niczym nie przypominają tych z przed kilku lat. Wierzcie mi, ja jeżdżę w każdych warunkach, lubię te gorsze, ale Buczynke i Kamienną ostatnio omijam. Misiowa i orczyk nad schroniskiem był czynny w zeszłym sezonie 5 dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano Sobota o 16:41 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:41 W dniu 24.10.2025 o 15:43, Lexi napisał: Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Gdyby choć działały regularnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 19:47 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 19:47 3 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Gdyby choć działały regularnie... Dwa lata temu jeździłem gdy pracowała sama góra...W zeszłym roku tylko dolne kanapy .. może w tym sezonie się uda - kupie na BF pewnie ze dwa karnety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano Niedziela o 14:11 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 14:11 Na Pilsku byłem w zeszłym sezonie raz, na skiturach. Z dołu na Buczynkę wzdłuż naśnieżonego stoku narciarskiego - obok brak śniegu. Pomiędzy Buczynką a Miziową z buta - brak śniegu. Od Miziowej w górę lodoszreń. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi