Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Karnety 2025/2026

Gorol

Rekomendowane odpowiedzi

Ski Dolina Brenna:

4 h - 85zł 

🎉 Właśnie ruszyła pierwsza przedsprzedaż karnetów w baaardzo atrakcyjnych cenach!

Zgarnij -15% na karnety wieczorne, 4-godzinne oraz na Strefę Ranifera 🏂❄️

Kup swój karnet już teraz na E-skipass  👉 skidolina.e-skipass.pl

lub przez naszą stronę  👉 skidolina.pl/kup-online.html

• Thanks 1

Z FB Czantoria, ciekawa opcja z tego karnetu 100 wyjazdów może korzystać kilka osób. Cena 680zł.

Gotowi na 100 nowych przygód? 💫

Ruszyła sprzedaż legendarnego karnetu 100 wyjazdów! 🎿

To jedyna taka okazja w sezonie – karnet, jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej! 💥
👉 Brak zwłoki czasowej i brak foto kontroli – oznacza to, że możesz korzystać z niego w kilka osób!
To Ty decydujesz, kto i kiedy jeździ ⛷️🏂

💫 Co obejmuje karnet?

aż 100 wyjazdów Koleją o długości 1640 m lub zamiennie:
* 1 przejazd Koleją to 2 wyjazdy wyciągiem orczykowym FATURKA o długości 670 m,
* 1 przejazd Koleją to 3 wyjazdy wyciągiem talerzykowym SOLISKO o długości 340 m.
jazdę dzienną i wieczorną (od czwartku do niedzieli)

🔥 Dlaczego warto?

pełna elastyczność – wykorzystujesz, kiedy chcesz
niższa cena za każdy wyjazd – tylko w ramach tej oferty
idealny wybór dla rodzin i grup znajomych
idealny pomysł na prezent dla siebie lub bliskich
szybka i wygodna aktywacja

⚠️ Liczba karnetów w promocji jest ściśle ograniczona – po ich wyprzedaniu nie będzie już możliwości zakupu!
🛒 Sprzedaż wyłącznie on-line 👉 sklep.czantoria.net

Nie czekaj – taka okazja trafia się tylko raz!
Zgarnij swój karnet i ciesz się sezonem bez ograniczeń! ❄️

🎟️ Karnet 100 wyjazdów to maksimum swobody, wygody i oszczędności — idealny dla tych, którzy kochają zimowe szaleństwo!

Regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej!

Do zobaczenia na stoku!

Edytowane przez ZdolnyŚlązak
  • Like 1
  • Haha 2

21 minut temu, Jeeb napisał:

nie umniejszając Pilska jednak zrobiłem niezły zakup z tym Magic Pass za 420 CHF

Tak, tylko trzeba albo tam mieszkać, albo regularnie jeździć samemu lub z rodziną. 

Kiedyś mi tak powiedziano w Ustroniu:
- Jak ci się nie podobają ceny na Czantorii, to wyp... w Alpy!

Autentyk, choć dawno (chyba ok dekady) temu!

• Haha 1

Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów.

2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał:

Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów.

Wielka szkoda bo góra  kultowa i przy  odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej  jest Szczyrk czy Wisła  - żeby  jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata..

2 godziny temu, Lexi napisał:

Wielka szkoda bo góra  kultowa i przy  odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej  jest Szczyrk czy Wisła  - żeby  jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata..

Uwielbiam Pilsko - górę, uwielbiałem zjazdy na sam dół przez Buczynkę. Ale to było kiedyś. Nie wiem o co chodzi z przygotowaniem trasy z Buczynki i tej trasy sportowej w Kamiennej ale one w niczym nie przypominają tych z przed kilku lat. Wierzcie mi, ja jeżdżę w każdych warunkach, lubię te gorsze, ale Buczynke i Kamienną ostatnio omijam. Misiowa i orczyk nad schroniskiem był czynny w zeszłym sezonie 5 dni.

• Like 2

W dniu 24.10.2025 o 15:43, Lexi napisał:

Gdyby choć działały regularnie...

• Like 1