ZdolnyŚlązak Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Ski Dolina Brenna: 4 h - 85zł 🎉 Właśnie ruszyła pierwsza przedsprzedaż karnetów w baaardzo atrakcyjnych cenach! ❗Zgarnij -15% na karnety wieczorne, 4-godzinne oraz na Strefę Ranifera 🏂❄️ Kup swój karnet już teraz na E-skipass 👉 skidolina.e-skipass.pl lub przez naszą stronę 👉 skidolina.pl/kup-online.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Średnio atrakcyjna ale podobno jeszcze obniża w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik Nowa Osada tez widzę ma 4 h w tej samej cenie w przedsprzedaży co Brenna : 85zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik W dniu 15.10.2025 o 09:49, marcinn napisał: Nowa Osada https://nowaosada.e-skipass.pl/ ..ale nie mają "strefy renifera".. 👎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 18 Październik Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik (edytowane) Z FB Czantoria, ciekawa opcja z tego karnetu 100 wyjazdów może korzystać kilka osób. Cena 680zł. Gotowi na 100 nowych przygód? 💫 Ruszyła sprzedaż legendarnego karnetu 100 wyjazdów! 🎿 To jedyna taka okazja w sezonie – karnet, jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej! 💥 👉 Brak zwłoki czasowej i brak foto kontroli – oznacza to, że możesz korzystać z niego w kilka osób! To Ty decydujesz, kto i kiedy jeździ ⛷️🏂 💫 Co obejmuje karnet? ✅ aż 100 wyjazdów Koleją o długości 1640 m lub zamiennie: * 1 przejazd Koleją to 2 wyjazdy wyciągiem orczykowym FATURKA o długości 670 m, * 1 przejazd Koleją to 3 wyjazdy wyciągiem talerzykowym SOLISKO o długości 340 m. ✅ jazdę dzienną i wieczorną (od czwartku do niedzieli) 🔥 Dlaczego warto? ✅ pełna elastyczność – wykorzystujesz, kiedy chcesz ✅ niższa cena za każdy wyjazd – tylko w ramach tej oferty ✅ idealny wybór dla rodzin i grup znajomych ✅ idealny pomysł na prezent dla siebie lub bliskich ✅ szybka i wygodna aktywacja ⚠️ Liczba karnetów w promocji jest ściśle ograniczona – po ich wyprzedaniu nie będzie już możliwości zakupu! 🛒 Sprzedaż wyłącznie on-line 👉 sklep.czantoria.net Nie czekaj – taka okazja trafia się tylko raz! ⏰ Zgarnij swój karnet i ciesz się sezonem bez ograniczeń! ❄️ 🎟️ Karnet 100 wyjazdów to maksimum swobody, wygody i oszczędności — idealny dla tych, którzy kochają zimowe szaleństwo! Regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej! Do zobaczenia na stoku! Edytowane 18 Październik przez ZdolnyŚlązak 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Październik Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik Ciekawa polityka….. karnet ważny od czwartku- niedzieli Ale i tak warto przytulić jeden choćby ze względu niepersonizowania narciarza i jazdę wieczorną 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik Z FB Korbielów, karnet całodniowy 161zl, karnet cały sezon 1899zl ℹ️ W sprzedaży jest dostępny skipass całosezonowy 25/26 https://pilsko-jontek.e-skipass.pl/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 40 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: sezon 1899zl nie umniejszając Pilska jednak zrobiłem niezły zakup z tym Magic Pass za 420 CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 21 minut temu, Jeeb napisał: nie umniejszając Pilska jednak zrobiłem niezły zakup z tym Magic Pass za 420 CHF Tak, tylko trzeba albo tam mieszkać, albo regularnie jeździć samemu lub z rodziną. Kiedyś mi tak powiedziano w Ustroniu: - Jak ci się nie podobają ceny na Czantorii, to wyp... w Alpy! Autentyk, choć dawno (chyba ok dekady) temu! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik Z tego, co widzę, to te promocyjne karnety na Pilsko są tak atrakcyjne dla klientów, że 20 godzinach od ogłoszenia sprzedaży... 1 osoba na razie kupiła sezonówkę i... tyle: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik Miedzy innymi poprzez takie "promocje" - cud ze po x- dziesieciu latach na sezonowke sie odwazyli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Jednak Korbielów (przepraszam za użyte określenie z góry wszystkich fanów oraz mieszkańców z góry) od czasów mojego dzieciństwa stał się kompletną dziurą. Nawet latem tam wiatr hula po pustych knajpach (jeśli jeszcze jakieś są), pensjonatach (też jeśli są) i innych miejscach masowej (?) obsługi turystów. Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2 godziny temu, Lexi napisał: Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Uwielbiam Pilsko - górę, uwielbiałem zjazdy na sam dół przez Buczynkę. Ale to było kiedyś. Nie wiem o co chodzi z przygotowaniem trasy z Buczynki i tej trasy sportowej w Kamiennej ale one w niczym nie przypominają tych z przed kilku lat. Wierzcie mi, ja jeżdżę w każdych warunkach, lubię te gorsze, ale Buczynke i Kamienną ostatnio omijam. Misiowa i orczyk nad schroniskiem był czynny w zeszłym sezonie 5 dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 25 Październik Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik W dniu 24.10.2025 o 15:43, Lexi napisał: Wielka szkoda bo góra kultowa i przy odrobinie wysiłku mogło by być Eldorado.. ale tylko wtedy jak działa góra i dół.. działające na dole dwie kanapy nie przyciągną tłumów bo bliżej jest Szczyrk czy Wisła - żeby jechać dalej trzeba mieć po co... a tak to taki trochę większy Czarny Groń tylko trochę dalej od świata.. Gdyby choć działały regularnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Październik Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 3 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Gdyby choć działały regularnie... Dwa lata temu jeździłem gdy pracowała sama góra...W zeszłym roku tylko dolne kanapy .. może w tym sezonie się uda - kupie na BF pewnie ze dwa karnety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 26 Październik Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik Na Pilsku byłem w zeszłym sezonie raz, na skiturach. Z dołu na Buczynkę wzdłuż naśnieżonego stoku narciarskiego - obok brak śniegu. Pomiędzy Buczynką a Miziową z buta - brak śniegu. Od Miziowej w górę lodoszreń. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Październik Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik Czarnów, bardzo fajna mała stacja na Dolnym Śląsku. W przedsprzedaży ma/innymi takie karnety jak: 4 dowolne dni po 2 h - 168zł 5 dowolnych dni po 2 h - 266zł 3 dowolne dni po 4 h - 225zł 3 dowolne dni całodzienne (z jazdą nocną) - 288zł Karnet całosezonowy: 1218zł ‼️ PRZEDSPRZEDAŻ NA SEZON 2025/2026 JUŻ DOSTĘPNA‼️ Akcją objęte są wszystkie opcje karnetów wielodniowych z naszego cennika, w tym również karnety całosezonowe. Rabat na zakupione karnety w ramach przedsprzedaży to 25%. Promocja trwa do 23 listopada 2025 (do północy). ⬇️Aby skorzystać ze zniżki kliknij⬇️ https://czarnowski.e-skipass.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 1 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad To jeszcze dolnośląskie i Ski Sun Świeradów: 4 h - 105zł 7 h - 126zł 3 dniowy - 322z Termin przedsprzedaży: od 1 listopada do 27 listopada 2025 r. Zaplanuj zimę wcześniej i skorzystaj z wyjątkowej okazji – tylko teraz wybrane karnety dostępne są aż o 30% taniej! Kup wcześniej, zapłać mniej i przygotuj się na sezon pełen śniegu, słońca i niezapomnianych emocji na stoku! Zarezerwuj karnet online już teraz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Poniedziałek o 12:55 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 12:55 Dolnośląskie c.d. Ski Family: Lądek-Zdrój & Kamienica 2 dniowy (obejmuje jazdę nocną) - 178zl 3 dniowy - 263zł 6 dowolnych dni - 490zł 🏂❄️ Ruszyła przedsprzedaż karnetów w Lądku-Zdroju i Kamienicy! 🎟️💨 Nie możemy się już doczekać, aż stoki pokryje biały puch i znów poczujemy ten zimowy klimat! ⛷️✨ Zima coraz bliżej, więc to idealny moment, żeby zaplanować pierwsze zjazdy i złapać najlepsze ceny karnetów. 🔥 👉 Sprawdźcie szczegóły i kupujcie, zanim śnieg spadnie na dobre! https://ladek-kamienica.e-skipass.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mirinda Napisano Wtorek o 15:45 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:45 ruszyła przedsprzedaż karnetów rabat 50% do 15 listopada,jeżeli ktoś ma blisko i planuje kilka wizyt warto skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Środa o 09:50 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 09:50 18 godzin temu, 1mirinda napisał: ruszyła przedsprzedaż karnetów rabat 50% do 15 listopada,jeżeli ktoś ma blisko i planuje kilka wizyt warto skorzystać Ale gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mirinda Napisano Środa o 11:45 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 11:45 19 godzin temu, 1mirinda napisał: ruszyła przedsprzedaż karnetów rabat 50% do 15 listopada,jeżeli ktoś ma blisko i planuje kilka wizyt warto skorzystać Przepraszam, zapomniałem dodać że w Szwajcarii Bałtowskiej. Kopiowałem z drugiego forum gdzie wrzuciłem ta informacje do tematu Szwajcaria Bałtowska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano Środa o 12:20 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 12:20 Kupił ktoś z Was sezonówkę PKLu,czy jestem tu wyjątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Środa o 13:41 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 13:41 W dniu 24.10.2025 o 09:56, Narciarz ze Śląska napisał: Tak, tylko trzeba albo tam mieszkać, albo regularnie jeździć samemu lub z rodziną. Kiedyś mi tak powiedziano w Ustroniu: - Jak ci się nie podobają ceny na Czantorii, to wyp... w Alpy! Autentyk, choć dawno (chyba ok dekady) temu! ale to jest akurat dowód na to że sezonówka wszystkim się opłaca. Gdyby była np na wszystkie ośrodki z Wisły i Ustronia to z całą pewnością zwiększyła by się znacznie liczba turystów przyjeżdżających nie tylko na 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi