olo Napisano 19 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 Witam. W Schoeneben/Belpiano tydzień 14 do 19 grudnia to bajka. Filmiki i relację wstawię po powrocie do domu, teraz trochę zdjęć. Jeśli ktoś ma prośbę o zdjęcie/filmik, tego ośrodka z konkretnego miejsca, to proszę o info do 15.00 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 2 godziny temu, olo napisał: Witam. W Schoeneben/Belpiano tydzień 14 do 19 grudnia to bajka. Filmiki i relację wstawię po powrocie do domu, teraz trochę zdjęć. Jeśli ktoś ma prośbę o zdjęcie/filmik, tego ośrodka z konkretnego miejsca, to proszę o info do 15.00 Poproszę foty z trasy nr13 i górnego orczyka nad St. Valentino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 19 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 27 minutes ago, Jeeb said: Poproszę foty z trasy nr13 i górnego orczyka nad St. Valentino Przyznaj się - znasz ten ośrodek i specjalnie chcesz zdjęcia z właściwie oślej łączk :-) Jadę w gondoli z St Valentin do Haideralm i zaraz zrobię zdjęcia. Kiedyś nad Haideralm był jeszcze jeden orczyk z fajną trasą, ale teraz go zlikwidowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 19 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 20 minutes ago, olo said: Przyznaj się - znasz ten ośrodek i specjalnie chcesz zdjęcia z właściwie oślej łączk :-) Jadę w gondoli z St Valentin do Haideralm i zaraz zrobię zdjęcia. Kiedyś nad Haideralm był jeszcze jeden orczyk z fajną trasą, ale teraz go zlikwidowali. 20251219_130528.mp4 20251219_130528.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 19 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 I rzeźby ze śniegu pod Haideralm 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi69king Napisano 19 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 Część @olo, wielkie dzięki za relację ! Jeździłeś też w Nauders ? Chcemy jechać w tamte okolice w terminie 03-10.01.26 w celu uniknięcia tłumów w większych ośrodkach w tym okresie. Plan jest na 2x Schoeneben, 2x Nauders, 1x wycieczka do Soldy. Mam trochę pytań natury organizacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 19 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 (edytowane) 18 minutes ago, maxi69king said: Część @olo, wielkie dzięki za relację ! Jeździłeś też w Nauders ? Chcemy jechać w tamte okolice w terminie 03-10.01.26 w celu uniknięcia tłumów w większych ośrodkach w tym okresie. Plan jest na 2x Schoeneben, 2x Nauders, 1x wycieczka do Soldy. Mam trochę pytań natury organizacyjnej. Jeździłem też w Nauders, ale tylko jeden dzień (w tym roku 1 dzień, wcześniej jeździłem 2 razy po 2 dni). W Soldzie byłem 6 lat temu i pamiętam, że było fajnie, ale żonie mniej siadło. Więcej szczegółów napiszę, jak wrócę do domu. Edytowane 19 Grudzień 2025 przez olo Poprzednie sezony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2025 3 godziny temu, olo napisał: Przyznaj się - znasz ten ośrodek i specjalnie chcesz zdjęcia z właściwie oślej łączk byłem nawet 3 razy w okolicach świąt i na początku stycznia ale do tego rejonu nigdy nie dotarłem (nie lubię jechać kolejką na dół) Pamiętam że zawsze było potwornie zimno 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi