Sławek Nikt Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń (edytowane) Zgaduję, że sporo osób bywa w tej stacji pomimo tego, że się z tym nie afiszuje, dlatego postanowiłem zdawać od czasu do czasu do czasu relację z moich wycieczek do Bałtowa bo i w miarę blisko z mazowieckiego i bywa tam sympatycznie. Ostatni wypad czyli z zeszłego weekendu. Pojechałem głównie ze względu na testy nart marki Volkl i nie zawiodłem się. Pojeździłem na tych, na których chciałem. Na tyle skutecznie, że być może zacznę poszukiwania jednego z modeli. Sobota bardzo sympatyczna. Do 12 fajnie, a po 18 jeszcze lepiej. A na disco od 20 wstęp niemal online. Niedziela spoko do 11. Później już tłoczek, a od 12 tłok. Oczywiście coś tam się przekąsiło i o ile z obiadów zrezygnowałem bo jakieś dość tłuste mi się wydawały to ze śniadań korzystałem chętnie. Wybór spoczko, cena chyba też. Za to co na talerzu na zdjęciu czyli jakieś tam jedzonko z cappucino zapłaciłem dokładnie 47 zł. i 11 groszy. Sporym minusem jest dopłata za dodatkowe bułeczki o ile zdecydujecie się na dokładkę. Za to co na foto 5,85 a kto był to wie, że bułeczka jest z tych w skali mikro co dobrze widać obok na przykładzie kawałka cytryny. Kolejny minus w tym sezonie to fakt, że nie zwracają kaucji za kartę z zeszłego sezonu. Jak dla mnie to zwykłe czesanie kasy w kwocie 20 zł. bo przeprogramować kartę to żaden kłopot przecież. Edytowane 21 Styczeń przez Sławek Nikt 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Dzisiaj rano nie było takiego słonka, zza to było -14. Gładko, miejscami lekko lodowato. Pierwsza godzina super, potem stopniowo przybywało tyczek. Skończyliśmy koło 12tej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi