lski@interia.pl Napisano Poniedziałek o 16:58 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 16:58 (edytowane) Znalazłem ofertę takich chipów,przytroczonych do butów które analizują naszą jazdę w połączeniu z aplikacją.Jestem marnym gadżeciarzem,czy ktoś z Was to testował,albo potrafi ze strony bliżej objaśnić ideę,bo przekracza to granice mojej wyobraźni.Programy do analizy techniki sportowej z filmów nakręconych widziałem,ale tu... . Edytowane Poniedziałek o 16:58 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano wczoraj o 05:54 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 05:54 @marekbtl ma (albo miał). Ale coś mówił, że w bucie uwiera i planuje to gdzieś wszczepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu (edytowane) W dniu 7.09.2026 o 18:58, lski@interia.pl napisał: Znalazłem ofertę takich chipów,przytroczonych do butów które analizują naszą jazdę w połączeniu z aplikacją.Jestem marnym gadżeciarzem,czy ktoś z Was to testował,albo potrafi ze strony bliżej objaśnić ideę,bo przekracza to granice mojej wyobraźni.Programy do analizy techniki sportowej z filmów nakręconych widziałem,ale tu... . Marek ma.. mam i ja zabawka sprytna dość- mierzy prędkość, pochylenie siły odśrodkowe, położenie jednego sensora względem drugiego i Bóg wie co jeszcze, analizuje to wszystko porównując z tysiącami (czy setkami tysięcy ) wzorców.... "zgaduje ' co jedziesz (czy na krawędziach... czy równoległym a może w muldach ..czy kopnym śniegu.. Ocenia twój poziom i wytyka błędy - może gadać do słuchawki w czasie jazdy albo pokaże ci ćwiczenia jakie trzeba wykonywać żeby było lepiej (filmiki na których demonstratorzy pokazują..np. jakTed Ligety itp.). Rejestruje każdy zjazd na mapce ośrodka na którym jesteś. Jeśli masz znajomych pokazuje na jakim jesteś poziomie względem nich.......itd itp. :).. fajna zabawka.. ale nie tania Edytowane 20 godzin temu przez Lexi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Marek ma.. mam i ja 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 16 godzin temu, Lexi napisał: Marek ma.. mam i ja zabawka sprytna dość- mierzy prędkość, pochylenie siły odśrodkowe, położenie jednego sensora względem drugiego i Bóg wie co jeszcze, analizuje to wszystko porównując z tysiącami (czy setkami tysięcy ) wzorców.... "zgaduje ' co jedziesz (czy na krawędziach... czy równoległym a może w muldach ..czy kopnym śniegu.. Ocenia twój poziom i wytyka błędy - może gadać do słuchawki w czasie jazdy albo pokaże ci ćwiczenia jakie trzeba wykonywać żeby było lepiej (filmiki na których demonstratorzy pokazują..np. jakTed Ligety itp.). Rejestruje każdy zjazd na mapce ośrodka na którym jesteś. Jeśli masz znajomych pokazuje na jakim jesteś poziomie względem nich.......itd itp. :).. fajna zabawka.. ale nie tania tego urządzenia nie możesz zwyczajnie kupić i mieć, chyba musisz płacić subskrypcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 48 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 48 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, Krakus81 napisał: tego urządzenia nie możesz zwyczajnie kupić i mieć, chyba musisz płacić subskrypcje ? Niestety..250 EUR/USD - za to dostajesz sprzęt i pierwszą subskrypcje na rok... a na następny rok w nagrodę tyle samo tylko już bez sprzętu ...jak się poszuka -albo "z polecenia" wychodzi 200. Edytowane 47 minut temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi