marboru Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Kilka sportowych ewolucji Pierwszy narciarski freestyle - rewelka [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Kilka sportowych ewolucji Pierwszy narciarski freestyle - rewelka MOCARZE:D:D:D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Oto pierwszy komentarz,na jaki się dziś natknąłem o kandydatach na prezydenta: http://wiadomosci.onet.pl/forum.html?hashr=1forum:MSwxNSwxMSw2ODk1MzQ4NywxODA4OTE3NTIsODI5MjE3MywwLGZvcnVtMDAxLmpz :eek::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Oto pierwszy komentarz,na jaki się dziś natknąłem o kandydatach na prezydenta: http://wiadomosci.onet.pl/forum.html?hashr=1forum:MSwxNSwxMSw2ODk1MzQ4NywxODA4OTE3NTIsODI5MjE3MywwLGZvcnVtMDAxLmpz :eek::D po żałobie przychodzi czas radości i ogłupienia:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 - I jak tam poszła rozmowa o pracę na stanowisku inspektora kontroli skarbowej? Ze swoim dyplomem z wyróżnieniem pewnie przeszedłeś to jak po maśle? - A gdzie tam, wyłożyłem się na pierwszym pytaniu. - ??!! - Zapytali mnie, czy w dzieciństwie dręczyłem koty. A ja, głupi, powiedziałem, że nie. - Nie wiesz, kto u nas w firmie ma największą sklerozę? - Nie, a co? - Muszę trochę kasy od kogoś pożyczyć. Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia: - Wku*wia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle. Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź. Bo powiadam wam: kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Howgh. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nie poradzisz, w panice szarpie za ramię trzeciego. - Ej, ku*wa, powiedz coś. Przecież my nie pedały, prawda?! No powiedz coś! Ryś! - Ryszard. Na konferencję Microsoftu jadą samochodem: gość od marketingu, grafik i programista (oczywiście są to pracownicy wcześniej wspomnianej firmy). Nagle łapią gumę. - Mamy na pewno jakieś ubezpieczenie, dzwonimy po pomoc drogową - mówi gość od marketingu. Grafik na to: - Po co, tu się jakąś łatkę przyklei, trochę pomaluje i będzie dobrze. Po chwili programista: - Zostawmy, może nikt nie zauważy Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił ! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią... - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! - Nie! Posmaruje to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To bylo w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruje ta cześć ciała, w która cie uciął! - To trzeba bylo od razu tak mówic! W palec mnie uzadlil. Boze, jak to boli! - Który to konkretnie? - A skad mam wiedziec? Wszystkie trzmiele wygladaja podobnie... - Czy jest jakaś miara szczęścia? - Tak, promile. Ojciec pyta córkę: - Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża? - Niepotrzebny mi mąż. Mam wibrator. Pewnego dnia córka, wróciwszy z pracy, widzi na stole skaczacy wibrator i z oburzeniem pyta ojca: - Tato, co ty, u licha, robisz? - Piję z zięciem! Siedzi koleś w restauracji, woła kelnera i mówi: - Niech pan spróbuje tej zupy. - Za ciepła? - pyta kelner. - No niech pan jej spróbuje. - Za zimna? - drąży dalej kelner. - Panie, ku*wa, spróbuj pan tę zupę. - No dobrze. A gdzie jest łyżka? - No właśnie. Dwóch gości popija sobie winko pod sklepem. Nagle podjeżdża elegancki samochód, z którego wysiada jakieś zamożne małżeństwo. Kupują w sklepie niegazowana wodę i zaczynają sobie popijać. - Popatrz - mówi jeden z pijaczków - Piją wodę! - No - mówi drugi. - Jak zwierzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Przychodzi pijany facet do domu, a żona od progu: - Gdzie byłeś? - U Jacka... - Co robiłeś? - W szachy grałem... - Tak? Śmierdzisz wódką! - A czym mam śmierdzieć? Szachami? :D:D Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki. Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony. Przed domem wsadził ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył. Rozbił flaszkę - pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli. Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek. Zakłada plastry - jeden, drugi, itd... i położył się cichutko do łóżka. Rano żona z mordą budzi go: -Ty *****, pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cała kołdra we krwi! Ja już nie wiem, do chole*y, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś! - Słyszałem że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... Mała Ania mówi: - Mamusiu, pójdę do sklepu kupić zeszyt... - Ani mi się waż! Taki deszcz leje, że żal psa wypędzić. Tata zaraz pójdzie i kupi ci ten zeszyt. Puk, puk! - Czy to ty, kochanie? - Nie, to ja, twój mąż! 98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada: - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna. Doktor myśli chwilę i mówi: - Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem? - Nie - odpowiada staruszek. - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda. - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić! - I do tego punktu właśnie zmierzałem. Student zdaje egzamin. Oczywiście nic nie umie. Załamany profesor pyta studenta: - Czy wie pan kto to jest student? - No nie - odpowiada egzaminowany. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister. - A czy pan profesor wie kto to jest profesor? - No nie. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć. I najlepsze Teoria piwna Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne. Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony! :D:cool::eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Magia Photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Niezłe jaja... ...sprzedawca nart mocno pomocny cierpliwy... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=K0gr6CJiXfc[/YOUTUBE] Rozmowa Masakra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Umarłem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Niezłe jaja... ...sprzedawca nart mocno pomocny cierpliwy... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=K0gr6CJiXfc[/YOUTUBE] Rozmowa Masakra no padłem hehhehee ----------------a jakiej cenie sa narty-odpowiedz W DOBREJ buhahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 no padłem hehhehee ----------------a jakiej cenie sa narty-odpowiedz W DOBREJ buhahahaha Zaraz po pracy przesłuchałem jeszcze raz tej rozmowy...na rozluźnienie Rozmowa mnie masakruje :D:D Ludzie to dopiero pomysły na żarciki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2010 [YOUTUBE]VziesxkYvbA[/YOUTUBE] niesamowici!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość młody92 Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 niektórzy lubią się przebierać niektórzy lubią się przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość młody92 Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 niektórzy lubią się przebierać niektórzy lubią się przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2010 Farciarze!! najlepszy moment z napadem na bank od 1:35. [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 16 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2010 Komentarz chyba zbędny:p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2010 Powódź straszna sprawa, ale portal Onet ... wszędzie znajdzie wielką tragedię i straszną katastrofę. Nawet na tym zdjęciu : "Trudna sytuacja w Wadowicach" http://wiadomosci.onet.pl/cynk/984,48,1,zdjecie.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2010 jak nie ma śniegu [YOUTUBE]MagluyE5ykY[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Komentarz chyba zbędny:p Nie ma co się śmiać to był świetny radziecki smigłowiec Mil Mi 10 to takie Mi 6 na szczudłach... oprucz 15 ton na platformie mogł zabrać 28 pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Nie ma co się śmiać to był świetny radziecki smigłowiec Mil Mi 10 to takie Mi 6 na szczudłach... oprucz 15 ton na platformie mogł zabrać 28 pasażerów Przydał by się taki żeby powywozić i spuścić do Wisły w najgłębsze miejsce wszystkie te Bronko i Jarko busy, z całą ich zawartością oczywiście:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2010 Przydał by się taki żeby powywozić i spuścić do Wisły w najgłębsze miejsce wszystkie te Bronko i Jarko busy, z całą ich zawartością oczywiście:cool: :pNo to mielibyśmy rekordową ilość dni narodowej żałoby;):eek: Nie wolno nikomu życzyć takich.....:,nawet jak mamy ich dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2010 [YOUTUBE]oQPyl2B62C0[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2010 Co w trawie piszczy Co w trawie piszczy to najzabawniejszy serial przyrodniczy, przy którym pracowała Krystyna Czubówna. Można posłuchać tutaj Polecam szczególnie odcinek z dnia 12.07.2010 o supermarkecie:D rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi