kordiankw Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Przez bagna to lepiej bez roweru, jest taki ciekawy “bieg” w Lublińcu, niebawem 14 edycja, wiele kobiet startuje, satysfakcja na mecie gwatantowana . Nazywa się „Bieg katorżnika”Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Na rowerach jestem zawsze z żoną i muszę się ostro napocić żeby za nią nadążyć. Skrót przez bagna to był jej pomysł. Pozdrowienia Tylko pogratulować kondycji Pani Mitkowej, do tego traktuje to jak zabawę - strach pomyśleć co będzie jak do tematu podejdzie na powaznie. Bieg katorżników weźmie na rozgrzewkę przed popołudniowym rowerowym wypadem z Mitkiem - moze nawet będzie nadawał tempo Mitek Edytowane 9 Kwiecień 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) 9 minut temu, wojgoc napisał: Tylko pogratulować kondycji Pani Mitkowej, do tego traktuje to jak zabawę - strach pomyśleć co będzie jak do tematu podejdzie na powaznie. Bieg katorżników weźmie na rozgrzewkę przed popołudniowym rowerowym wypadem z Mitkiem - moze nawet będzie nadawał tempo Mitek Cześć Jeżeli chodzi o rower to raczej tempo nadaje Pani Mitkowa i to Ona mnie zabiera na wypady nie ja Ją. Pozdro Edytowane 9 Kwiecień 2018 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) 15 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jeżeli chodzi o rower to raczej tempo nadaje Pani Mitkowa i to Ona mnie zabiera na wypady nie ja Ją. Pozdro Jak ma byc dobra zabawa, to moze od razu “ucieczka Zakladników”? Edytowane 9 Kwiecień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Cześć Myślę, że nie ma co ośmieszać dziewczyn, które po prostu dają radę. Raczej dla innych wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Kilka dni temu 3 kwietnia po ostatnich porannych szusach na Skrzycznem, po południu zacząłem oficjalnie sezon MTB na Cybernioku nieopodal Szyndzielni. W sobotę i niedzielę odwiedziłem Kozia Górę i ponownie Cyberniok. Ale i tak przy naszych lokalnych riderach enduro, którzy jeździli całą zimę po górach to jestem cienki amator 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Cześć A czy Ci Twoi lokalni rajderzy nie "Przejeżdżali przez knajpę" na Czarnym Groniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Myślę, że nie ma co ośmieszać dziewczyn, które po prostu dają radę. Raczej dla innych wstyd. Oby jak najwiecej takich Pań, post miał na celu zachętę do zabawy, na pewno nie ośmieszał dziewczyn, staruje sporo dziewczyn w Katorżniku, kondycyjnie przewyzszaja znacznie wielu facetów, którzy nie kończa biegu. Zabawa świetna, chętnych mnóstwo, w tym roku listy zapełniły się w 7 min. pozostaje jeszcze tylko lista rezerwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 53 minuty temu, Sariensis napisał: Oby jak najwiecej takich Pań, post miał na celu zachętę do zabawy, na pewno nie ośmieszał dziewczyn, staruje sporo dziewczyn w Katorżniku, kondycyjnie przewyzszaja znacznie wielu facetów, którzy nie kończa biegu. Zabawa świetna, chętnych mnóstwo, w tym roku listy zapełniły się w 7 min. pozostaje jeszcze tylko lista rezerwowa. Cześc I wielki szacun dla nich, i wszystkich uczestników zresztą. Są to jednak imprezy o charakterze sportowym a my traktujemy to bardziej jako rozrywkę i (co dla naszej ekipy bardzo ważne) z dala od ludzi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 .....i (co dla naszej ekipy bardzo ważne) z dala od ludzi. Pozdrowienia Mitek jesteś mało przekonujący. Piszesz o unikaniu ludzi na nartach, na kajakach, na rowerach, a liczba kilku, a nawet kilkunastu na niektórych forach napisanych postów świadczy o czymś zupełnie przeciwnym .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 24 minuty temu, Mitek napisał: Cześc I wielki szacun dla nich, i wszystkich uczestników zresztą. Są to jednak imprezy o charakterze sportowym a my traktujemy to bardziej jako rozrywkę i (co dla naszej ekipy bardzo ważne) z dala od ludzi. Pozdrowienia Bieg Katorżnika nie ma charakteru sportowego, biegną ludzie, którzy chcą sprawdzić czy podołają, cykliczni uczestnicy lubią klimat Katorżnika, zresztą to nawet trudno nazwać biegiem, a raczej przeprawą przez bagna, stawy, lasy i tor przeszkód, za to honorowa podkowę otrzymuje każdy kto ukończy bieg, jest nawet mały katorżnik dla dzieci ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 (edytowane) 59 minut temu, kordiankw napisał: Mitek jesteś mało przekonujący. Piszesz o unikaniu ludzi na nartach, na kajakach, na rowerach, a liczba kilku, a nawet kilkunastu na niektórych forach napisanych postów świadczy o czymś zupełnie przeciwnym . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć To chyba nie moje posty. A.... jeżeli myślisz o wypowiedziach, że coś, np. jazda na nartach ma sens wyłącznie z ludźmi to tak, masz rację. Tylko, że to "moi ludzie", których sobie, że tak powiem "sam wybrałem", żeby z nimi przebywać - wiesz o co chodzi - a nie jakiś nieznany tłum. Pozdrowienia Edytowane 10 Kwiecień 2018 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć To chyba nie moje posty. A.... jeżeli myślisz o wypowiedziach, że coś, np. jazda na nartach ma sens wyłącznie z ludźmi to tak, masz rację. Tylko, że to "moi ludzie", których sobie, że tak powiem "sam wybrałem", żeby z nimi przebywać - wiesz o co chodzi - a nie jakiś nieznany tłum. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 (edytowane) Od paru lat zastanawiam sie, czy wiekszym wyzwaniem jest wjazd na El Teide, czy zjazd z El Teide ;), jak myslicie, na rowerze na legalu, czy na nartach na wariata? A moze I jedno I drugie? Edytowane 10 Kwiecień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Dzisiejszy “easy ride” Mistrza Świata i rekordzisty w Triathlonie na dystansie double, w trakcie przygotowań do pobicia rekordu na dystansie potrójnego IM, jest moc, bedzie kolejny rekord Świata! @jonny_narciarz piszesz się na taki easy ride na Teneryfie? Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 43 minuty temu, Sariensis napisał: @jonny_narciarz piszesz się na taki easy ride na Teneryfie? Nie. Ale pobyczyć się na Teneryfie mogę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 W maju robimy mini zgrupowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 12 minut temu, Sariensis napisał: W maju robimy mini zgrupowanie W maju będę odpoczywał po pierwszym ultramaratonie kolarskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: W maju będę odpoczywał po pierwszym ultramaratonie kolarskim... No cóż pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 9 minut temu, Sariensis napisał: No cóż pech to pech Skąd u Ciebie myśl, że miałbym tak po prostu przylecieć? Przecież to kosztuję niemało, a do tego ja nie trenuję (choćby amatorsko) Triathlonu... Jeśli już, to poleciałbym tam na odpoczynek i może przy okazji jakiś wypad rowerowy. Nie jestem zawodowcem, nie mam żadnych znaczących wyników, po prostu bywam na różnych ciekawych zawodach i to wszystko. Tak z ciekawości i spróbowania siebie samego. Najbliższa impreza to "Piękny Wschód", czyli 510 km do zrobienia w niecałe 30 godzin. Dla mnie to wyzwanie i nawet nie myślę o wyniku. Byle zmieścić się w czasie. Jak się uda, będą kolejne wyzwania - Bałtyk-Bieszczady Tour, czyli 1008 km w max 70 godzin. Docelowo Rowerowy Maraton Dookoła Polski ( 3160 km w 10 dób), jeśli zdrowia i kondycji starczy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: W maju będę odpoczywał po pierwszym ultramaratonie kolarskim... Dystanse imponujace. Przecierz trudno mierzyc sie z mistrzem, ale warto posluchac dobrych rad, tym bardziej jeśli robisz ultra maratony, bo to specjalizacja Roberta Karasia. loty na Teneryfe nie sa tak drogie jak sie wydaje, mamy bezpośrednie polaczenie wizzair z Katowic I Ryanair z Krakowa. Mozna trafic tanie bilety. Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) 10 minut temu, johnny_narciarz napisał: po prostu bywam na różnych ciekawych zawodach i to wszystko Tylko rower jakiś porządny sobie spraw - szosę ;). Bo wiesz, na grubych oponach to średnio . Szosa to poezja, a mtb najwyżej proza edit: To taki żarcik oczywiście jakby co. Ale sama prawda Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez WojtekM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 17 minut temu, Sariensis napisał: warto posluchac dobrych rad Pewnie, że warto. Ale z tego powodu wydać ze 2 koła tak po prostu? To tak minimum, bo przecież nie jestem sam i żona też chętnie poleci... Mam tez pracę i tak po prostu urlopu nie dostanę, bo to nie obszerny zakład pracy i zastępców brak. Póki co, zbieram własne doświadczenia i na nich bazuję. Przeczytałem też książkę "Jak przejechać 1008 km", czy jakoś tak... Według mnie kluczem do sukcesu to poznanie aktualnych możliwości swojego organizmu. Trzeba wiedzieć na co nas stać w danym momencie i chyba nawet nie najgorzej mi to wychodzi. 25 minut temu, WojtekM napisał: Tylko rower jakiś porządny sobie spraw - szosę ;). Bo wiesz, na grubych oponach to średnio . Szosa to poezja, a mtb najwyżej proza Coś tam mam w zanadrzu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 No chyba, ze narty w krótkich gaciach, ale na Teide to “sezon” wyjatkowo krótki, za to masz jak w banku relacji wszystkich TV Canarias :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 6 minut temu, Sariensis napisał: TV Canarias :):):) No tam mnie jeszcze nie było... Może trzeba by dać się poznać? Póki co śledź relację narciarskie, bo to nie koniec jazdy w krótkich gaciach! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi