leitner Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 To się chyba masochizm nazywa, ale nie mogłem sobie odmówić : Nawet kolejek nie ma... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Wszyscy katują trasę po pucharze:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Czesc wiecie moze czy w tym roku bedzie ta opcja 50 ojro na kwiecien ? z mozliwoscia doplaty potem w pazdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Czesc wiecie moze czy w tym roku bedzie ta opcja 50 ojro na kwiecien ? z mozliwoscia doplaty potem w pazdzierniku Zadałem to pytanie..., odpowiedź: Žiaľ, v tejto chvíli ešte nemáme k dispozícii cenník a ani informáciu o celosezónnych skipassoch pre budúcu zimnú sezónu 2016/2017. Všetky prípadné informácie budú včas zverejnené na našej internetovej stránke znaczy się, na obecną chwilę jeszcze nic nie wiedzą, a jak będą wiedzieli, to informacje umieszczą na stronie internetowej. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Chłopaki, chłopaki książka o browarze na Chopoku... ale za to jaka treściwa :biggrin: i z mapką jak trafić :applause: PS. a od kiedy to masz coś przeciw browarowi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Wiarygodne źródła donoszą, że najlepszy browar jest w piątek na Kosodrevinie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Wiarygodne źródła donoszą, że najlepszy browar jest w piątek na Kosodrevinie :wink: Tez tak słyszałem:) widzę tutaj pojawiły się insynuacje ze mam coś przeciw piwkowaniu... Ale na szybko dementuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Bardzo udany dzień na Chopoku, zarówno pod względem pogody, jak i warunków na trasach. Wspólny wyjazd z Przemkiem (przemo_narciarz) - dzięki za miłe towarzystwo i wspólne nartowanie. Dzisiaj warunki dosyć nietypowe, bo... południe dobre (czarnulka z rana trochę betonowa), ale północ jeszcze lepsza. Browar na Kosodrevine w towarzystwie Witka (koliber) - pozdrawiam, miło było poznać, a później już tylko nartowanie. Od południa w plusowych temperaturach coraz więcej odsypów i muld, miejscami spore zagęszczenie narciarzy na trasach, ale i tak było super, warunki, których mogę życzyć wybierającym się na weekend :smile: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Pięknie! Patrzyłem dziś na kamerki,a tam na południu,do krzesła,spora kolejka była... Ciekawe jak to jutro będzie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Pięknie! Patrzyłem dziś na kamerki,a tam na południu,do krzesła,spora kolejka była... Ciekawe jak to jutro będzie wyglądać... Johnny, spoko - fakt trafiliśmy dzisiaj kilka razy na "kumulację" :smile:, ale... "single line" = 2-3 minuty :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzieki za mile nartowanie:) dodam jeszcze ze trasa 33 sie jeszcze niezle trzyma (pare kamieni, pare brazowych plackow po ktorych mozna jezdzic). Szokujaco dobre warunki na polnocy - powyzej 1500! Nawet lodu nie ma. Piekny naturalny snieg:) Jedynka polecam jazde obok trasy, zaraz za plotkiem bardzo rowno w stosunku do trasy. 11A tez przyjemna, 11 super do wylotu kanapy z Luckow, dalej masakra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Pięknie! Patrzyłem dziś na kamerki,a tam na południu,do krzesła,spora kolejka była... Ciekawe jak to jutro będzie wyglądać... Dzisiaj bylo znacznie wiecej ludzi niz tydzien temu w piatek, ale i tak spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzięki Panowie. PS. w Mikulaszu gwiazdy i księżyc :biggrin: będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jutro może być ciaśniej... Nawet forumowiczów będzie więcej... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jutro może być ciaśniej... Nawet forumowiczów będzie więcej... :wink: Byle do niedzieli..: Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Byle do niedzieli..: Pozdr.Torres Nie będzie Cię jutro??? Myślałem,że się wybierasz? Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Panowie,muszę przeprosić,bo miałem być ale... Ale ponownie dostałem zaproszenie do przetestowania BSA! :angel: Obowiązki czekają! : Tak więc Chopok zostawiam na niedzielę. : PS.Torres,miałem napisać,że ciągle się mijamy,jak swego czasu na Soszowie,"ale właśnie niedziela,ale właśnie niedziela,niedziela będzie dla nas!" :wink: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Panowie,muszę przeprosić,bo miałem być ale... Ale ponownie dostałem zaproszenie do przetestowania BSA! :angel: Obowiązki czekają! : Tak więc Chopok zostawiam na niedzielę. : PS.Torres,miałem napisać,że ciągle się mijamy,jak swego czasu na Soszowie,"ale właśnie niedziela,ale właśnie niedziela,niedziela będzie dla nas!" :wink: :biggrin: Pomysl nad zmina zawodu na celebryte ostatnio jestes rozschwytywany:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Pomysl nad zmina zawodu na celebryte ostatnio jestes rozschwytywany:) A jak mi ładnie napisali: Zrobisz znowu relację na forum i fajne zdjęcia;] :angel: Taki już mój los... :proud: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) Dzisiaj południowe stoki spoko, na północy najlepiej trzymała się 11. Do zobaczenia jutro Edytowane 11 Marzec 2016 przez MajorSki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) Panowie,muszę przeprosić,bo miałem być ale... Ale ponownie dostałem zaproszenie do przetestowania BSA! :angel: Obowiązki czekają! : Tak więc Chopok zostawiam na niedzielę. : PS.Torres,miałem napisać,że ciągle się mijamy,jak swego czasu na Soszowie,"ale właśnie niedziela,ale właśnie niedziela,niedziela będzie dla nas!" :wink: :biggrin: Jakoś doczłapię...:smile: ale ja (my) zostajemy na poniedziałek :tongue::smile: Pozdr.Torres P.S- no przecież od początku pisałem 13-14.03 :eek: Edytowane 11 Marzec 2016 przez Torres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzisiaj południowe stoki spoko, na północy najlepiej trzymała się 11. Do zobaczenia jutro Mogles sie chwalic ze jestes ponartowalibysmy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A jak mi ładnie napisali: :angel: Taki już mój los... :proud: :wink: Negocjuj skipass caloroczny... moze szukasz managera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 J P.S- no przecież od początku pisałem 13-14.03 :eek: Wiesz,szczęśliwi czasu nie liczą... :wink: Musiałem sięgnąć po kalendarz... :proud: Mogles sie chwalic ze jestes ponartowalibysmy razem. Utonął w żlebach... :tongue: Tak,zaraz wezwie mnie do tablicy.... :eek: Negocjuj skipass caloroczny... moze szukasz managera? Żebym tylko zaraz nie szukał pracy... :eek: :wink: :biggrin: Może w BSA? : Jak coś,zrobię rekrutację... : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 :biggrin: :biggrin: :biggrin: Śląsk chyba też, skoro tyle czasu na nartach siedzi :wink: Tak na serio, to byłem tam raz - po zjedzeniu "obiadu" - cena jak za obiad, ale ilość jedzenia jak na deser, od razu pojechaliśmy na Rovną Hole na frytki i herbatę (mają tam świetną owocową). Fajnie jest tam wejść na chwilę i zobaczyć, jak bar można umieścić w urządzeniach kolejki Pytanie do stałych bywalców Chopoka i jego knajp. Czy sa tylko te wymienione na oficjalnej stronie Chopoka, w zasadzie z identycznymi wysokimi cenami. Czy są jakieś inne bary/ knajpy gdzie ceny sa bardziej przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi