marionen Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Niestety pierwszy weekend lutowy nie dla mnie. Ale jeszcze do Was wpadnę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Może być mnie pasuje. Jest plan na jakiś wspólne wyjście w czasie spotkania czy na miejscu coś zdecydujemy.Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Mi też pasi ,będę Tylko jeszcze sprzęt muszę ogarnąć gdzieś Ps.Ale będą jaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Dnia 23.01.2017 o 17:33, MajorSki napisał: Hej wygląda na to, że termin 4.02 - 6 głosów, 5.02 - 6 głosów, a miejsce Rysianka 9 głosów i Pilsko 6 głosów. Proponuję w takim razie 5 lutego na Rysiance, ewentualnie osoby z dalsza mogą już dojść do schroniska 4 lutego Start w zależności od wynajmowanego sprzętu albo Złatna albo Sopotnia, więc osoby chętne które nie mają sprzętu proszę o info gdzie wypożyczają (Szczyrk, Korbielów czy w schronisku wynajmą?) Pozdr Tomek Cześć Tomek może masz już jakieś informacje gdzie ,kto,kiedy będzie wyporzyczał sprzęt Liczę na to że coś wypożyczę,tym bardziej że termin mi pasi jak nic Ps.Może wyślij mi na priv numer kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 27 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Hej Niestety nie wiem, kto jedzie i czy ktoś wypożycza sprzęt. Niestety mało kto się wypowiada może w takim razie zróbmy listę pewniaków? każdy niech kopiuje poniższą listę i się dopisuje. Jak ktoś jedzie z kimś, albo przyjedzie w sobotę to niech pisze 1. Tomek (z Justyną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 9 minut temu, MajorSki napisał: 1. Tomek (z Justyną) 2.Marcin W Niedzielę tylko nie wiem gdzie sprzęt wypożyczyć i gdzie się spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 1. Tomek (z Justyną) 2. Marcin 3. Rafał (niedziela od Złatanej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 jeśli to ma być niedziela to na 100% odpadam. Zresztą w ankiecie zaznaczyłem same soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kskuski Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 1. Tomek (z Justyną) 2. Marcin 3. Rafał (niedziela od Złatanej) 4. Kamil (i Kuba) najpewniej od Sopotni. Przy okazji pytanie: gdzie lepiej zaparkować żeby się dało zjechać najbliżej auta w Sopotni Wielkiej czy w Żabnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 27 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 W Sopotni Wielkiej możesz zaparkować albo przy kapliczce (trasa przez Brts/Palenica lub 3Kopce), a jak chcesz iść bezpośrednio na Rysianke to w pobliżu szlabanu przy niebieskiej trasie (wzdłuż drogi), tylko zimą nie idziesz jak szlak letni tylko stokówką prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Szkoda, że 18 i 19 luty odpadł Już jakiś czas temu zaplanowaliśmy z Paulą odwiedziny Pilska w tym czasie... ...urlopów nie możemy zmienić i niestety nie przybędziemy A już myślałem, że liznę troszeczkę turów - w dodatku w tak świetnym składzie. Bardzo żałujemy i pozdrawiamy uczestników WZF. Dobrej zabawy i odpowiedniej ilości śniegu pod nartą życzymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Dnia 27.01.2017 o 22:20, kskuski napisał: 1. Tomek (z Justyną) 2. Marcin 3. Rafał + Andrzej (aklim) - niedziela od Złatnej Huta 4. Kamil (i Kuba) najpewniej od Sopotni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 (edytowane) Weekend spędziłem na Rysiance z KW, podejście i zjazd północnymi stokami (z Sopotni W, przez polane Stefankę i Trzy Kopce), śnieg bardzo fajny! przemrożony zsiadły puch, na południowych wystawach i wszędzie tam gdzie operowało słońce, albo twardy zmrożony albo bardzo hamujący. Osobiście zalecałbym podejście od Sopotni, średnio mi się chce zjeżdżać do auta po twardych kalafiorach, ale dostosuje się do reszty Dodatkowo przyjemniej się idzie lasem na "dziko" niż bardzo popularnym szlakiem z tłumem ludzi Pozdr Tomek Edytowane 30 Styczeń 2017 przez MajorSki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Jeśli o nas z Andrzejem chodzi to jest to nam obojętne Marcinowi pewnie też, możemy się koło piątku zgadać jak się uda to możemy wspólnie turę zrobić na Rysianke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Mi też to wszystko jedno,dostosuje się do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kskuski Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Sopotnia mi pasuje ze względu na argumenty Tomka i dlatego że jest tam krótszy dojazd. O której tak ok planujecie start z dołu? Ja mam nocleg zarezerwowany w Szczyrku tak więc dojazd mam krótki. Pozdrawiam,m Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 2 godziny temu, nurek1974 napisał: Jeśli o nas z Andrzejem chodzi to jest to nam obojętne Marcinowi pewnie też, możemy się koło piątku zgadać jak się uda to możemy wspólnie turę zrobić na Rysianke. Pozdrawiam pomysł ze startem z Sopotni też nie jest pozbawiony sensu , więc jak Marcinowi ganz egal , to może zmienimy miejsce spotkania , bo przynajmniej zjazd z góry do samochodu będzie przyjemniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 14 minut temu, aklim napisał: pomysł ze startem z Sopotni też nie jest pozbawiony sensu , więc jak Marcinowi ganz egal , to może zmienimy miejsce spotkania , bo przynajmniej zjazd z góry do samochodu będzie przyjemniejszy Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 11 minut temu, marcinn napisał: Nie ma problemu Oki , to się w piątek , piątunio , piąteczek , dogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 (edytowane) No to ja z synem Markiem piszemy się na chyba niedzielne tourowanie z Sopotni na Rysiankę i już się cieszymy . Do zobaczenia na szlaku. Edytowane 1 Luty 2017 przez andy-w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 a tymczasem na Rysiance takie klimaty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Już przebieram nogami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 1 godzinę temu, marcinn napisał: Już przebieram nogami znaczy się , już trenujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 (edytowane) Baa, a żebyś wiedział Ps.Teraz aktualnie jeżdżę za tymi plastrami sylikonwymi co będę używał do stóp Brrrr Edytowane 2 Luty 2017 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 55 minut temu, marcinn napisał: Ps.Teraz aktualnie jeżdżę za tymi plastrami sylikonwymi co będę używał do stóp jak coś , to pytaj Nurka , bo on jest prawdziwą fachurą w tej dziedzinie , really 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi