lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Dziś udałem się na Szczyrbskie,zwabiony prognozą,by zakończyć sezon.Ludzi mało,firn gładki i szybki trzymał do 10tej,potem zaczęła się ciapa... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 A masz może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 15 minut temu, Tytus Atomicus napisał: A masz może jakieś zdjęcie? Niestety,zapomniałem sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Tak sobie myślę, żeby skoczyć tam jeszcze. Jak tam najłatwiej dojechać? Z Krakowa czy nawet Zakopanego chyba bezpośrednich busów nie ma? Czyli trzeba z Zakopanego do Łysej Polany, stamtąd bus do Starego Smokowca i dalej elektriczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 a ja myślę że samochodem było by wygodniej PS. podziwiam tych co potrafią podróżować komunikacją publiczną! szacun ja bym pewnie zaginął przy pierwszej przesiadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Jak czytam co piszecie to jakieś science-fiction, u mnie wczoraj i dzisiaj 26 stopni a wy na nartach jeździcie, pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Tytus Atomicus napisał: Tak sobie myślę, żeby skoczyć tam jeszcze. Jak tam najłatwiej dojechać? Z Krakowa czy nawet Zakopanego chyba bezpośrednich busów nie ma? Czyli trzeba z Zakopanego do Łysej Polany, stamtąd bus do Starego Smokowca i dalej elektriczka? Killka razy jeździłem z Katowic do Szczyrbskiego Jeziora pociągiem, 2 max 3 przesiadki, czas ok. 5 godzin Autem bez łamania przepisów zapewne szybciej też nie dojedziesz Edytowane 10 Kwiecień 2017 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkopolo5 Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, macie może wiedzę czy 30 kwietnia będzie jeszcze czynna stacja na Szczyrbskim (na stronie vt. jest inf. że koniec sezonu jest w tym właśnie dniu). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Nie będzie czynne. Będzie czynna Tatrzańska Łomnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkopolo5 Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 23 godziny temu, zaruski napisał: Nie będzie czynne. Będzie czynna Tatrzańska Łomnica. Termín Lanová dráha Solisko - Štrbské Pleso do 18.4. Czynne codziennie 19.4. - 21.4. Przegląd techniczny 22.4. - 23.4. Czynne 24.4. - 28.4. Przegląd techniczny 29.4. - 8.5. Czynne 9.5. - 12.5 Przegląd techniczny 13.5. - 14.5. Czynne 15.5. - 19.5. Przegląd techniczny 20.5 - 21.5. Czynne 22.5. - 26.5. Przegląd techniczny 27.5. - 28.5. Czynne 29.5. - 2.6. Przegląd techniczny wychodzi na to że chyba jednak czynne. Czynne codziennie 3.6. 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 Rzeczywiście zmienili , ale będzie czynne turystycznie krzesło na Solisko . Tras nie przygotują . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 a tu już zima na całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 14.11.2017 rano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 działają ostro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beata.Z Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 wow super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Jeśli prognozy będą sprzyjać to chyba można myśleć o jeździe w Strbskim Plesie w weekend 25-26 listopada. Od samej góry pewnie nie będzie jeszcze szans, ale trasy przy łamanym orczyku Interski są w zasięgu armat. Aż ślinka cieknie już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 (edytowane) Wolał bym Furkote ale to chyba tylko jak natura nie odpuści Edytowane 14 Listopad 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 20.11 krzesełko na Solisko w Śtrbskim Plesie zacznie przechodzić operację serca. Będzie wymieniany napęd - przez ok. 2,5 tygodnia kolej będzie zamknięta. Pierwsze otwarte trasy to planowo Turisticka i Interski https://www.aktuality.sk/clanok/538763/motor-lanovky-v-na-strbskom-plese-caka-generalna-oprava/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Szkoda, czyli trasy od góry najwcześniej ruszą w okolicach weekendu 9-10 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Otvorenie lyžiarskej sezóny 2017/2018 1. december 2017 odštartuje lyžiarsku sezónu na Štrbskom Plese. Do prevádzky sa v piatok | 1. 12.2017 spúšťajú 3 zjazdovky a to: Interski, Turistická, Junior a predpokladá sa aj spustenie Esíčka. Výška snehu na upravených lyžiarskych tratiach dosahuje 40cm snehu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 No tu dopiero TMR zaszalał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Wiadomo kiedy startuje Solisko na Szczyrbskim jeziorem? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 W sobotę 5.05 w godzinach 5:00-8:00 zakończyłem sezon 2017/2018 na trasie Esicko w Strbskim Plesie. Sezon uważam za zamknięty. Pozdrawiam mirekn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) Dzisiaj było tak: ośrodek zamknięty, otwarcie za tydzień, około 10:00 ze 20 jeżdżących (8 zidentyfikowanych Rodaków) Warianty: Turystyczna wejście w tym z buta zjazd Interski Interski wejście w tym z buta i zjazd Turysyczna albo Interski wejście po początku E-sa i nim zjazd Turystyczna albo Interski wejście do końca E-sa i dalej naśnieżany Łącznikiem tyle ile sie da (w tym z buta) zjazd jak sie da. Najbardziej zdeterminowani na szczyt Predniego Soliska Ilosc powtórzeń wariantów rożna Pozdrawiam mirekn Edytowane 30 Listopad 2018 przez mirekn Literówka 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi