cappadonna Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Cześć, Planuję wypad na narty do Austrii z dziewczyną w miesiącu wrześniu. I kieruję do Was takie pytanie do was, gdzie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Wydaje mi się, ze do wyboru będą trzy ośrodki: Tux, Molek i Kicuś Na konkretny z nich zdecydowałbym się w ostatniej chwili patrząc co jest czynne. Podejrzewam, że Tux będzie najlepszy. Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 (edytowane) Sprawdziłem, że Kaunertal będzie czynny od 23.09 - specjalnie go nie polecam, ale gwoli kronikarskiej dokładności na wrzesień też się łapie Pozdro Wiesiek Edytowane 13 Lipiec 2017 przez Wujot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 hej poważnie? ja będę wracał z Chorwacji przez Włochy i Austrię. Tak na skróty sobie wymyśliłem to co mówicie że kąpielówki i narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Janie, dajesz na TUX !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipski Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Od 3 lat byłem pod koniec sierpnia na Tuxie-turystycznie nie narciarsko.Potem obserwowałem jak wygląda sytuacja we wrześniu.I jak dla mnie wrzesień to najgorszy miesiąc do jazdy na nartach.Jeszcze w sierpniu w zeszłym roku było jako tako,ale po 20-tym przyszła fala upałów i trwała do połowy września.Tux wyglądał bardzo marnie.Za to w październiku już było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 (edytowane) 19 godzin temu, Jasiek napisał: hej poważnie? ja będę wracał z Chorwacji przez Włochy i Austrię. Tak na skróty sobie wymyśliłem to co mówicie że kąpielówki i narty? Wykonałem coś takiego jadąc na weekend majowy do Chorwacji parę lat temu. Wziąłem tylko buty narciarskie - resztę wypożyczałem w Intersporcie na miejscu - Chorwaci pod hotelem i tak dziwnie patrzyli jak widzieli w moim bagażniku buty. Wtedy pojechałem z Krakowa w okolice Makarskiej z objazdem przed Obertauern. Bardzo fajnie to wspominam - dwa urlopy w jednym 3 dni nart i 7 dni morza. Polecam. Edytowane 14 Lipiec 2017 przez Cosworth240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 W tym roku natomiast mam jakąś konferencję pod koniec września w okolicach narciarskich - Feldkirch - zresztą dot. prawa sportowego i jednym z honorowych gości ma być Marc Girardelli. Planuje zabrać ze sobą narty i w drodze z konferencji zahaczyć o jakiś lodowiec, a jaki - to oczywiście będzie zależeć od warunków. Najbliżej miałbym na Pitztal ale myślę, że Hintertux będzie pewnie oferował najwięcej, choć na ten moment to wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 9 godzin temu, artix napisał: Janie, dajesz na TUX !!! Kto wie, kto wie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi