mifilim Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 a koło mnie tyle takich lasów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Osobiście wolę takie nartowanie od zjeżdżania po kamieniach albo piasku. I skitoury nawet były! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Myśmy z żonką zjeżdżali i podjeżdżali na czymś mocno podobnym. Na rowerku. Wzgórza Kiełczańskie coś Ci mówią? Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Cześć Chyba Kiełczyńskie - niedaleko Ślęży? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Oczywiście - kiełczyńskie Widzę, że znasz okolice. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 (edytowane) Cześć Przypadek raczej - kiedyś objeżdżaliśmy Ślężę na rowerach i tam gdzieś była jakiś Kiełczyn. Z racji odległości rzadziej bywamy w Waszych okolicach a szkoda bo są pod każdym względem super. Moje rejony w Waszych to bardziej trójkąt Lwówek-Jelenia-Lubomierz. Mam tam serdecznych znajomych po różnych wiochach mieszkających. Pozdrowienia Edytowane 23 Październik 2017 przez Mitek 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Pętla wokół Ślęży i Raduni po asfalcie, najlepiej z zahaczeniem o Tąpadło, bardzo fajny mini-górski trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Tylko po co ten asfalt? Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 (edytowane) Tak się złożyło, że weekend spędziłem w wymienionych lasach. Pierwszy postój za boiskiem w Tompadłach i penetracja stoków Raduni, Łysej Góry i Czernicy w poszukiwaniu resztek grzybów. Dało się jeszcze coś nazbierać. Jeśli chodzi o zjeżdżanie to z Raduni trochę dużo sporych kamieni i małych głazów, ale z Łysej Góry i Czernicy można w częściach gdzie las mieszany kilka tras i linii w liściach założyć. Edytowane 23 Październik 2017 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Cześć No i co? Jak zbiory? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 (edytowane) ...cd. Za szybko kliknąłem. Później zatrzymaliśmy się za cmentarzem w Kiełczynie i godzinkę połaziliśmy po Wzgórzach Kiełczyńskich. Udało nam się dotrzeć w okolice Szczytnej Góry i tu jeśli chodzi o zjazdy byłoby po czym się poślizgać. Sporo drzew liściastych, różnych i podłoże całkiem całkiem. Może kiedyś spróbuję! Edytowane 23 Październik 2017 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć No i co? Jak zbiory? Pozdrowienia Młodych grzybów już prawie nie ma. Kilka prawdziwków małych, więcej starych , ale wszystkie zdrowe, nierobaczywe. Najwięcej podgrzybków, stare i takie podsuszone, też nierobaczywe. Żółty maślak, trochę kani (tydzień temu było ich sporo). Trafiłem jednego kozaka szarego. Bardzo dużo opieniek, ale już tylko kłapciate i przerośnięte, nie do zbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 2 godziny temu, Wujot napisał: Tylko po co ten asfalt? taki szybki trening, 2h i 50km przejechane po górach fit touring bicycle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi