Narty - skionline.pl
Jump to content

Rohace spalena dolina

mifilim

Recommended Posts

19 minut temu, marionen napisał:

Czy tylko piątek wchodzi w rachubę? Sobota lub niedziela też będzie rozpatrywana...

Wszystko jestt rozpatrywane - tylko że na dole  w sobotę- niedziele słabo już to wygląda..

Zrzutekranu2026-04-29o18_24_12.thumb.png.f0ef811772c88845a8fb7681a60c80d8.png

Ale jak napiszesz że będziesz w poniedziałek to wpadnę..... tak -wiem że nic nie będzie kręcić.. pojedziemy na termy  ;) 

Edited by Lexi
  • Like 1
  • Haha 1

Godzinę temu, marionen napisał:

Czy tylko piątek wchodzi w rachubę? Sobota lub niedziela też będzie rozpatrywana...

Ja nie dam rady, w sobotę Beskidy przyczepę od Lexiego odpalić muszę, trochę pośmigamy na rowerach. Niedziela to końcówka sprzątania w domu po remoncie. 
pozdro

• Sad 1

5 godzin temu, grimson napisał:

A ja dalej siłownia z dużą ilością powtórzeń i małym obciążeniem: 

IMG_8611.jpeg

Może byś dał zarobić budowlańcom a nie sam partolił robotę😉 zamiast marnować czas, pojedź na narty albo chociaż rowerem do Antonina...

• Like 1
  • Haha 2

3 godziny temu, Gerald napisał:

Także jakby ktoś z forum się chciał spotkać - proszę dać znać. 

Z wielką chęcią 🙂

Żółte spodnie & biały kask i raczej niebieska kurtka. Mała szansa aby jutro było więcej takich osobników na stoku.

39 minut temu, marekbtl napisał:

Ahoj😉

IMG_6309.thumb.jpeg.f7551d472e36bca03abc6b7463055d87.jpeg

IMG_6307.thumb.jpeg.ce5dbc53682a779c9e56578f8fc29908.jpeg

Cześć.

Oj zazdroszczę. Może nie tyle nart czy śniegu, tylko (aż) nartowania w zacnym towarzystwie. Mam nadzieję, że nie nocujecie i nie będzie wieczornych pogaduszek, tego już bym nie zniósł. 

Pozdrawiam!!!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

19 godzin temu, marionen napisał:

Może byś dał zarobić budowlańcom a nie sam partolił robotę😉 zamiast marnować czas, pojedź na narty albo chociaż rowerem do Antonina...

Wierzę w sile sztangi, w tym konkretnym przypadku wchodzą małe obciążenia. Przez majówkę robię na rzeźbę. 

Wrócę na stok w listopadzie silniejszy 🤣

8 godzin temu, marionen napisał:

Cześć.

Oj zazdroszczę. Może nie tyle nart czy śniegu, tylko (aż) nartowania w zacnym towarzystwie. Mam nadzieję, że nie nocujecie i nie będzie wieczornych pogaduszek, tego już bym nie zniósł. 

Pozdrawiam!!!

Cze

Nie, nie zostajemy. Ale usilnie myślimy nad niedzielą😀. Dzisiaj parę osób na stoku, pogoda niezła, Warun prima sort, a w sumie to doszliśmy do wniosku, że na stoku dzisiaj zostali tylko narciarze niezłomni, a już po części mężowie wyklęci😉. Było zajebczaście, mimo że jeden z kolegów dachował 2x. Ale nikt nie widział. Na finiszu nawet słonko wyszło.

IMG_6314.thumb.jpeg.ee675a71e2377b8436408d834942fd4f.jpeg

pozdro

• Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 1

Niewiasty niezłomne (a i wyklęte przez bezrozumnych ciepełkolubów) też były :D   

Rzeczywiście, rano warun prima sort, potem oczywiście miękło (oj, nogi tyż). Ale było pochmurno, wiał chłodny wiatr, nawet chwilowo temperatura spadła. Może niedziela będzie miała sens (patrząc na prognozy, wątpiłam).

W każdym razie o miesiąc mniej do odhaczania w oczekiwaniu na nowy sezon. Akurat czas zrobić jakąś formę 😏

IMG_1862.jpeg

IMG_1866.jpeg

IMG_1859.jpeg

IMG_1860.jpeg

• Like 14
  • Thanks 2

1 godzinę temu, Maria napisał:

Rzeczywiście, rano warun prima sort, potem oczywiście miękło (oj, nogi tyż). Ale było pochmurno, wiał chłodny wiatr, nawet chwilowo temperatura spadła. Może niedziela będzie miała sens (patrząc na prognozy, wątpiłam).

W każdym razie o miesiąc mniej do odhaczania w oczekiwaniu na nowy sezon. Akurat czas zrobić jakąś formę 😏

IMG_1862.jpeg

IMG_1866.jpeg

IMG_1859.jpeg

IMG_1860.jpeg

Wybierasz się w niedzielę?

11 minut temu, Gerald napisał:

Wybierasz się w niedzielę?

Planuję, ale pewności nie mam. Będę śledzić prognozy i zobaczę jak jutro będzie. A może ktoś się wybierze i napisze relację :) 

2 godziny temu, Maria napisał:

IMG_1862.jpeg

IMG_1866.jpeg

IMG_1859.jpeg

IMG_1860.jpeg

Maryja, toś nie widziała na stoku Atosa, Portosa, Aramisa i D’Artagnan nie wspominając już o Gerardzie ze Spychowa i nie pedejszła Waćpanna i nie zagadała. Toż to afront i nietakt z Waszej strony.

pozdro

• Like 1
  • Haha 3