mifilim Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 4 godziny temu, marionen napisał: RTM-y w tej szerokości to jedne z najbardziej uniwersalnych nart na rynku i świetnie oceniane przez fachowców narciarskich, od początku ich powstania. coś w tym jest dzisiaj się sprawdziły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Dzisiaj tak za oknem😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 (edytowane) Kilka fotek z dzisiejszego mini nartowania😎, warunki pogodowe do dupy 🤐,do jeżdżenia o wiele lepsze😆 świeżego białego było dobre 25 cm😉lodowce zamknięte😨niżej też sporo atrakcji zamkniętych😠 na ostatniej fotce widać😎 Edytowane 17 Styczeń 2018 przez MAIKEL 1977 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Chyba masz spory bagażnik, bo ze zdjęć wywnioskowałem, ze rodzina zabrała po pare kompletów wierzchniej odzieży narciarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 To i tak miałeś lepiej niż my.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 (edytowane) @MAIKEL 1977 dzięki za ostatnie dni relacji! Widzę, że na Gurglach byłeś i "okrąglaka" wraz z kozicą pozdrowiłeś Fajnie! Podobało się tam? Oby jutro i w piątek pogoda dopisała. Pozdrawiam serdecznie całą Ekipę! Edytowane 17 Styczeń 2018 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: Chyba masz spory bagażnik, bo ze zdjęć wywnioskowałem, ze rodzina zabrała po pare kompletów wierzchniej odzieży narciarskiej. Dobrze napisałeś rodzina😆bo ja w jednych portkach jeżdżę😉 1 godzinę temu, mifilim napisał: To i tak miałeś lepiej niż my. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Właśnie przeczytałem że dzisiaj kiszka😝 21 minut temu, marboru napisał: @MAIKEL 1977 Widzę, że na Gurglach byłeś i "okrąglaka" wraz z kozicą pozdrowiłeś Fajnie! Podobało się tam? Byliśmy w Hochgurgl i powiem krótko Weltklasse😋😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 6 dzionek zleciał za szybko😂 był to najlepszy narciarsko dzień tutaj choć ranek tego nie zapowiadał🤔,kilku Ernestów musiało wyjechać zaprzęgami ogarniać nadmiar śniegu🙄c.d.n😎 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 6 dzionek zleciał za szybko[emoji23] był to najlepszy narciarsko dzień tutaj choć ranek tego nie zapowiadał[emoji848],kilku Ernestów musiało wyjechać zaprzęgami ogarniać nadmiar śniegu[emoji849]c.d.n[emoji41] Sprawa jest prosta: pow + RTM 86 = fun[emoji23]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 A po poranku przyszło południe i zrobiło się tak😆,i nawet z juniorem poza trasy kilka razy uderzyliśmy😆Fun niesamowity jutro powtórka bo zapowiada się podobnie😉 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 @MAIKEL 1977 napisz jak drogi w dolinach? Białe, czy dają radę z odśnieżaniem? Jutro ja ruszam i pewnie się gdzieś w sobotę miniemy na trasie. Dobrego dnia jutro i dzięki za kolejną relację PS. Żona ma ładny kask, biały i z szybą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: @MAIKEL 1977 napisz jak drogi w dolinach? Białe, czy dają radę z odśnieżaniem? Jutro ja ruszam i pewnie się gdzieś w sobotę miniemy na trasie. Dobrego dnia jutro i dzięki za kolejną relację PS. Żona ma ładny kask, biały i z szybą Dzisiaj drogi czarne bo w dolinach było na plusie, ale ogólnie tragedii nie ma jechać się da😉 , apropo kasku to w zeszłym sezonie miał premierę podpasował jej bardzo⛷ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Ludziów jak mrówków, mimo niskiego sezonu i wymagających warunków na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 (edytowane) Ostatni 7 dzionek nartowania zakończył naszą przygodę w tym ON😅,młody stwierdził że za rok znów tu przyjeżdża😆,dzisiejszy dzień był podobny do wczorajszego tzn rano śnieg później wypogodzenie do tego impreza DJ-a Wild Culture🍺,zaraz pakowanko, basen a rano wyjazd😣, trzeba uporządkować sprawy w domu bo za 2 tyg. śmigamy do Italii😆😉pozdrawiamy😇 Edytowane 19 Styczeń 2018 przez MAIKEL 1977 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 (edytowane) Dnia 14.01.2018 o 17:45, wid napisał: Maikel, ode mnie pozdrów dziewczyny z Katapult 😜😎 Pozdrowione, jakby co num tel też mam😆😉 Edytowane 19 Styczeń 2018 przez MAIKEL 1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Dzięki za fajna relacje z Solden. Bezpiecznego powrotu do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Dnia 17.01.2018 o 21:20, MAIKEL 1977 napisał: Dobrze napisałeś rodzina😆bo ja w jednych portkach jeżdżę😉 Byliśmy w Hochgurgl i powiem krótko Weltklasse😋😉 Ja, ja wohl. Naturlich! PS Ciesz się ze Ci jedne porcieta na tylek zostaly, rodzina jest najważniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Ale Wam dobrze, że macie następny wyjazd w bliskiej perspektywie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Jak po powrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 (edytowane) 2 godziny temu, wojgoc napisał: Jak po powrocie? A spoko dziękuję😆,młody już szkołę ogarnął😉 jeszcze tylko 13 dni i znowu zabawa 😆😉 Edytowane 21 Styczeń 2018 przez MAIKEL 1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 To 2 wyjazd już w wysokim sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 49 minut temu, wojgoc napisał: To 2 wyjazd już w wysokim sezonie? Mamy ferie i trzeba to jakoś wykorzystać😉, a że wysoki sezon to mnie to rybka😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Jakbyś miał podsumować Soelden, Gurgle, Hohgurgle i ogólnie region to jakie wady/zalety? Chodzi mi o takie kwestie jak: warunki śniegowe, szerokość tras, ilość ludzi na trasach, kolejki do wyciągów, pogoda, ceny i możliwości spędzania czasu po nartach to jak by to wypadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 41 minut temu, shuger napisał: Jakbyś miał podsumować Soelden, Gurgle, Hohgurgle i ogólnie region to jakie wady/zalety? Chodzi mi o takie kwestie jak: warunki śniegowe, szerokość tras, ilość ludzi na trasach, kolejki do wyciągów, pogoda, ceny i możliwości spędzania czasu po nartach to jak by to wypadało? Później na priva ci skrobnę, bo teraz trzeba obiad spalić😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 28 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Później na priva ci skrobnę, bo teraz trzeba obiad spalić😎 Spalasz na wersalce czy aktywność fizyczna? Podsumowańiem podziel sie ze wszystkimi - chętnie sobie zapamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi