Cosworth240 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 W sumie chyba nie było informacji na forum, ale w Kurzej Gorze dostawili druga fabrykę sniegu - maja dwie takie większe od TechnoAlpin - i jada z naśnieżaniem. Przy obecnej aurze moze sie okazać, ze w tym roku nie na stoku UFO w Bukowinie, nie na Białym Krzyżu w Szczyrku, a w Kurzetniku będzie można wykonać pierwsze zjazdy sezonu 2019/2020. Niezaleznie od dwóch Snowfactory pojawiła sie cała armada armatek TF10 od TechnoAlpin. Kurza Góra poszła zatem mocno do przodu. Pewnie teraz trzeba będzie jeszcze zbudować spory staw na wodę, bo trzeba ten system sensownie zasilić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Tylko skąd na to tyle wody wziąć. Mają jeden zbiornik i to w sumie nie tak mały. Jednak w zeszłym roku potrafili wypompować go w tydzień. Dokładając do tego drugi kontener plus cała artyleria to w dwa dni ta sadzawka będzie sucha. Myślę, że na drugi rok będą musieli kopać drugi. Choć na fejsie mi odpisali, że kalkulacje przeprowadzili. No nie wiem bo teoretycznie teoria i praktyka to to samo, ale praktycznie to już niekoniecznie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Jak by ktoś był zainteresowany to dziś są karnety za pół ceny na ich stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Zakupiłem dziesięć. Niby dla mnie zysk żaden, bo jeżdżę rano po 2 h. Czyli na dziesięciu całodniowych mam 25 pln zysku w stosunku do doraźnie kupowanych dwugodzinnych. Jednak komfort jest tego warty. Zawsze można sobie przerwę zrobić bez utraty ilości zjazdów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Ja wziąłem 6. Zazwyczaj jadę na 4 godziny więc się opłaci. Btw ktoś wie czy w Kasinie 4latek może jeździć za free? Patrzyłem na strony stacji w okolicy KRK i tylko w Myślenicach jest to zapisane w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Odsprzedam jeden voucher na skipass całodzienny do wykorzystania w dowolnym ośrodku grupy pingwina. Voucher jest z ubiegłego sezonu, został przedłużony do 28 lutego 2021 (włącznie). Ja raczej nie zdążę wykorzystać. Cena: 40zł (wysyłam w formie PDF). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 25 minut temu, pawelb91 napisał: Odsprzedam jeden voucher na skipass całodzienny do wykorzystania w dowolnym ośrodku grupy pingwina. Voucher jest z ubiegłego sezonu, został przedłużony do 28 lutego 2021 (włącznie). Ja raczej nie zdążę wykorzystać. Cena: 40zł (wysyłam w formie PDF). Nie wiesz czy z automatu zostały przedłużone? bo też mam jeszcze jeden. Pisali kiedyś że trzeba napisać maila co też uczyniłem, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 15 minut temu, ppown napisał: Nie wiesz czy z automatu zostały przedłużone? bo też mam jeszcze jeden. Pisali kiedyś że trzeba napisać maila co też uczyniłem, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Ja pisałem do e-skipass w kwietniu, odpowiedzieli że przedłużyli moje vouchery do końca lutego 2021, czy wszystkim to nie wiem, ale możliwe. Chyba mieli sporo podobnych zapytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 W takim wypadku tez sprzedam voucher z ubiegłego sezonu na karnet jednodniowy w dowolnym ośrodku grupy Pingwina. Prawdopodobnie przedłużony do 28.02.2021. Wysyłam w formie pdf. Cena również 40zl. Z uwagi iż nie jestem w 100% pewien czy jest aktywny, mogę umówić się na przelew dopiero po wykorzystaniu karnetu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 1 godzinę temu, ppown napisał: W takim wypadku tez sprzedam voucher z ubiegłego sezonu na karnet jednodniowy w dowolnym ośrodku grupy Pingwina. Prawdopodobnie przedłużony do 28.02.2021. Wysyłam w formie pdf. Cena również 40zl. Z uwagi iż nie jestem w 100% pewien czy jest aktywny, mogę umówić się na przelew dopiero po wykorzystaniu karnetu. Pozdrawiam Chętnie odkupie, tylko prośba o szybkie info bo mogę wykorzystać jutro lub pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 5 godzin temu, pawelb91 napisał: Odsprzedam jeden voucher na skipass całodzienny do wykorzystania w dowolnym ośrodku grupy pingwina. Voucher jest z ubiegłego sezonu, został przedłużony do 28 lutego 2021 (włącznie). Ja raczej nie zdążę wykorzystać. Cena: 40zł (wysyłam w formie PDF). Chętnie przytulę tylko czas na wykorzystanie jutro i pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 8 godzin temu, Jusik2002 napisał: Chętnie odkupie, tylko prośba o szybkie info bo mogę wykorzystać jutro lub pojutrze Wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregg Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2021 Mam do odsprzedania albo najchętniej zamiany 4 karnety grupy pingwina na dwa jednodniowe do Białki. Jak ktoś chętny to prośba na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi