JC Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 O Fresh Tracku w Beskid Sport Arena juz pisaliśmy. Dzisiaj opublikowałem film. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 super, jutro fresh track w SON, oglądając vlogi mam prośbę, o ile jest to możliwe, o dodatnie opcji reakcji super i I love it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajooo Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 A ja z innej beczki Super fajna kurtka - to na nowy sezon? Jak się nazywa ten model? Gdzie kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Aluzja o rowerach w dechę kurteczka nowa @JC też jakby rowerowa Idzie mróz, beton będzie nie tylko w górach Sztruksik lux! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Lubie narty. Ale ani te sztruksy, ani te kurtki, ani bezkolejkowe wyciągi, ani słoneczna pogoda.... To BMW fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Kurtka, auto... sami materialiści! Nie ważne jest mieć, a BYĆ w odpowienim miejscu i w odpowiednim czasie! Podelektować się piękną pogodą, wspaniałymi warunkami narciarskimi, czy pustym stokiem. Obcowaniem z naturą, ciszą, na ile to możliwe w tym miejscu. Do tego doborowe towarzystwo... Czym tam dojadę, w co się ubiorę, to już trzeciorzędna sprawa... Super materiał Jacek! PS.Jak mnie skręca, kiedy widzę to słoneczko, a ja taki uziemiony... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Bardzo fajny film i warunki - rewelacja! Niech te wszystkie śląskie śpiochy żałują tego, co ich ominęło ! Ja żałuję, że mam tak daleko i że będąc krótko w Szczyrku w styczniu nie starczyło czasu, żeby zajrzeć na BSA. Może kiedyś ... 38 minut temu, johnny_narciarz napisał: Czym tam dojadę, w co się ubiorę, to już trzeciorzędna sprawa... I kto to mówi? Najbardziej kolorowa stylówa na stoku ? 🤣 Pozdrawiam, kuruj się szybko i skutecznie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 (edytowane) 8 minut temu, tanova napisał: I kto to mówi? Najbardziej kolorowa stylówa na stoku ? 🤣 Pozdrawiam, kuruj się szybko i skutecznie! Kolorowa, ale nie markowa... Dziękuję, już "odcinam kupony"... Również pozdrawiam. Edytowane 22 Luty 2019 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 54 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Kurtka, auto... sami materialiści! Nie ważne jest mieć, a BYĆ w odpowienim miejscu i w odpowiednim czasie! Podelektować się piękną pogodą, wspaniałymi warunkami narciarskimi, czy pustym stokiem. Obcowaniem z naturą, ciszą, na ile to możliwe w tym miejscu. Do tego doborowe towarzystwo... Czym tam dojadę, w co się ubiorę, to już trzeciorzędna sprawa... Super materiał Jacek! PS.Jak mnie skręca, kiedy widzę to słoneczko, a ja taki uziemiony... Nie ma słoneczka, nie martw się, dziś Fresh track na SMR w deszczu, co ciekawe o 7.00 +5, o 10.15 -2 i silny mroźny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 1 minutę temu, Sariensis napisał: Nie ma słoneczka, nie martw się No nie, takim egoistą nie jestem żeby deszczu życzyć... Zwłaszcza na Fresch Track, który nieco kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Przed chwilą, johnny_narciarz napisał: No nie, takim egoistą nie jestem żeby deszczu życzyć... Zwłaszcza na Fresch Track, który nieco kosztuje... Spoko, jutro Kasprowy przy -16 i słoneczku, pewnie będzie pusto, bo przy takich mrozach pikniki nie dają rady, odczuwalne ma być około -26, jutro dam znać co zastałem na jedynej górze w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Dnia 21.02.2019 o 13:57, kajooo napisał: A ja z innej beczki Super fajna kurtka - to na nowy sezon? Jak się nazywa ten model? Gdzie kupiony? 15 godzin temu, marboru napisał: Aluzja o rowerach w dechę kurteczka nowa @JC też jakby rowerowa Kurka nie jest nowa, ma 2 lata. Dla zainteresowanych link - https://www.hellyhansen.com/en_pl/ridge-shell-jacket-62542 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi