Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Czarna Góra - czy warto?

San28

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Michas222k napisał:

Pewnie dalej sezonówki nie będzie. W cenie niewiele wyższej od 2 razy 6 dowolnych dni, w zeszłym sezonie kupiłem karnet na Dolni Morave (1420 zł). Jaka będzie cena w tym roku pewnie ośrodek poda w połowie października, tak zwykle rusza przedsprzedaż.

Przedsprzedaż karnetów rusza tak jak wrzucałem powyżej 4 września (w zeszłych sezonach też tak zaczynali już na początku września) . W zeszłym sezonie 6 dowolnych dni kosztowało 584zl.

Sezonówka faktycznie, jak dla mnie, by się przydała😉

Odliczamy! Już za 2 dni startuje przedsprzedaż karnetów na ❄️ sezon 2025/2026! ❄️

Dlaczego warto?

Najlepsza cena sezonu

Pełen dostęp do tras i atrakcji narciarskich

Pierwszeństwo w zakupie przed rozpoczęciem sezonu

Zniżka ograniczona czasowo. Złap promocję, zanim zniknie!

📲 Więcej info już w czwartek.

Edytowane przez ZdolnyŚlązak
  • Like 1
  • Thanks 1

8 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał:

Przedsprzedaż karnetów rusza tak jak wrzucałem powyżej 4 września (w zeszłych sezonach też tak zaczynali już na początku września) . W zeszłym sezonie 6 dowolnych dni kosztowało 584zl.

Sezonówka faktycznie, jak dla mnie, by się przydała😉

Odliczamy! Już za 2 dni startuje przedsprzedaż karnetów na ❄️ sezon 2025/2026! ❄️

Dlaczego warto?

Najlepsza cena sezonu

Pełen dostęp do tras i atrakcji narciarskich

Pierwszeństwo w zakupie przed rozpoczęciem sezonu

Zniżka ograniczona czasowo. Złap promocję, zanim zniknie!

📲 Więcej info już w czwartek.

No i pytanie, czy ceny będą takie same jak rok temu?

13 godzin temu, Michas222k napisał:

Właśnie miałem pisać, że jednak się doczekałeś. Kupujesz?

Właśnie się zastanawiam, zaskoczyli mnie tą sezonówką, nigdy nie mieli w ofercie🙂

Zgadza się , Zieleniec ma podobny cennik zazwyczaj, kiedyś był.nawet karnet obejmujący oba ośrodki, tak że możliwe że w tym sezonie Zielu też wprowadzi sezonówkę.

Pobudka w Zieleńcu o 5.30, jeszcze ciemno o tej porze. Lola zrobiła na dworze pieskowe sprawy i uderzyłem na CG. Po drodze mgły, temp spadła do 6st C i coś dziwnie pusto na drodze.

Na miejscu główny parking prawie pusty, dwa autobusy, kamper i paręnaście osobówek. Trasa wzdłuż Efki w pięknej zielonej trawie.

Potem zmiana lokalizacji na Luxtorpede. Tu też mocno zielono i na dodatek nierówno, bo wrzucili ziemię z kopania fundamentów nowego apartamentowca na stok. Spychacz będzie to musiał wyrównać przed otwarciem sezonu.

Potem szybki powrót do Zieleńca. Zaraz śniadanie i niedługo wracamy do domu.