JC Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Pod koniec sezonu 2018/19, w kwietniu 2019, wybrałem się zakończyć sezon narciarski do ośrodka narciarskiego Serfaus - Fiss - Ladis, położonego w austriackim Tyrolu. Poprzednio byłem w SFL wiele lat temu, tym bardziej byłem ciekawy zmian i nowości, w tym 5-gwiazdkowym, ośrodku narciarskim! Dodam, że w Serfaus na narty jeździ się metrem! Zabrałem ze sobą Zosię, moją córkę, która przez cztery dni szkoliła się pod okiem austriackich instruktorów. Chciałem Wam także pokazać, jak działa, wzorowa moim zdaniem, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego Patscheider. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 (edytowane) Pięknie, to jest to o co chodzi w takich relacjach - metro, wypożyczalnia,kłopoty w czasie podróży (odwołany samolot) Rodzina i spokój z jakim te kłopoty pokonujecie. Gratulacje! Edytowane 23 Grudzień 2019 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 24 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2019 Cytat Dodam, że w Serfaus na narty jeździ się metrem! Czy w tym ośrodku da się dotrzeć na stoki samochodem, czy korzystanie z metra, czy też innego kreta jest niezbędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 24 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2019 Da się w pozostałych 2 miejscowościach - Ladis i Fiss - należy tylko pamiętać , że w tym ostatnim od niedawna parking jest płatny , co jest rzadkością w Austrii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2019 Bo Serfaus Fiss Ladis fajnym ośrodkiem jest. Właśnie wróciłem z tygodniowego pobytu. Byłem tam drugi raz po dziewięciu latach. Do tego miałem szczęście z pogodą. Przez pięć dni było z grubsza słonecznie. Trochę wietrznie. Wyjeździłem się po kokardę. Dawno nie pamiętam tak fajnego nartowania. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2019 Bardzo ciekawy Vlog, skorzystamy z doświadczeń Zosi, gdy tylko Martynka zacznie jeździć na nartach , na razie szybko rosną jej nóżki , ale odpowiedniego rozmiaru póki co brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 W dniu 23.12.2019 o 07:58, JC napisał: Zosię szkoda tylko ze tytulowa Zosia na nartach jest systematycznie zaslaniana przez narratora. Jak oceniasz szkolke narciarska Zosi - byl postep w umiejetnosciach po 4 dniach szkolenia ? Moze masz jakies filmiki z Zosia przed i po kursie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Jacku, z tego co widac na YT to nakreciles dwa filmy z SFL. Fajnie ale tu nie ma o tym info . Tytuly tez nie pomagaja wpasc na ten trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 W dniu 24.12.2019 o 04:41, JurekByd napisał: Da się w pozostałych 2 miejscowościach - Ladis i Fiss - należy tylko pamiętać , że w tym ostatnim od niedawna parking jest płatny , co jest rzadkością w Austrii... w Kitzbuhel kolo stacji kolejki naziemnej platnty, tak samo Saalbach. coraz wiecej platnych w Austrii tak ja to widze. czasami warto machnac reka i zaplacic jak np. w przypadku Saalbach, duzo wygodniej i jest sie w centralnym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 W dniu 25.12.2019 o 19:36, Jeeb napisał: Moze masz jakies filmiki z Zosia przed i po kursie ? może jakaś krótka ocena tej szkółki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi