grimson Napisano 25 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2022 (edytowane) Wracałem dziś samolotem z Frankfurtu do Wrocławia. Flightradar ładnie pokazywał, że jest duża szansa na przelot nad Karkonoszami przy słonecznej pogodzie. Dlatego zarezerwowałem wcześniej miejsce z prawej strony przy oknie, mając za główny cel sfocenie Szklarskiej Poręby. Sama trasa, już przy zniżaniu przed lądowaniem we Wrocku: Harrachov, widoczne skocznie: Spindlerovy Mlyn Śnieżne Kotły [Szklarska niestety po drugiej stronie samolotu]: Śnieżka Kopa Rzeczka Edytowane 25 Marzec 2022 przez grimson 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2022 Zaraz ktoś mądry napisze ci, ze Rzeczka nie jest w Karkonoszach. A tak super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2022 4 minuty temu, sstar napisał: Zaraz ktoś mądry napisze ci, ze Rzeczka nie jest w Karkonoszach. A tak super. Niech pisze, liczy się, że znakomita większość materiału to Karkonosze. Polowałem także na Dzikowiec [widziałem go w locie do Frankfurtu], ale nie udało się go dzisiaj sfocić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi