moruniek Napisano Sobota o 15:29 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 15:29 Jest dobrze. Oby głowa wytrzymała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 16:08 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:08 Gratulacje dla Igi. Ten finał, to był nokaut. Nie pamiętam aż takiej różnicy poziomów w finale wielkiego szlema. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 16:10 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:10 Godzina z prysznicem i rowerek. Brawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Sobota o 16:11 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:11 3 minuty temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. Ten finał, to był nokaut. Nie pamiętam aż takiej różnicy poziomów w finale wielkiego szlema. Jazda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Sobota o 16:13 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:13 No szacunek! Naprawdę WIELKIE GRATULACJE dla Igi! Anisimowej trochę żal, to był jej najgorszy występ chyba... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 16:23 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 16:23 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 20:02 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 20:02 IGA dziękujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 20:06 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 20:06 Gratulacje również dla Alana Ważnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Sobota o 21:58 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 21:58 W wywiadach dzisiaj dużo powiedziała. Igę męczyły trzy rzeczy: olimpiada, oskarżenie dopingowe (które się nie potwierdziło) i presja na wynik. Te wszystkie tematy musiała przepracować. Nowy trener nauczył ją paru nowych rzeczy. I włączyła jej się fenomenalna forma. Gratulacje dla IGI. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Niedziela o 07:23 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 07:23 Ważny jest też komentator, Tomasz Lorek bohaterem Wimbledonu, skojarzenia to przekleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Niedziela o 08:34 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 08:34 10 godzin temu, MarioJ napisał: W wywiadach dzisiaj dużo powiedziała. Igę męczyły trzy rzeczy: olimpiada, oskarżenie dopingowe (które się nie potwierdziło) i presja na wynik. Te wszystkie tematy musiała przepracować. Nowy trener nauczył ją paru nowych rzeczy. I włączyła jej się fenomenalna forma. Gratulacje dla IGI. Wiem, że teraz lubudubu, nie czas na sianie defetyzmu, ale zacytuję, aby jednak trzymać się faktów(Sinnera jakoś przestałem lubić, jestem za Alcarazem, moment kiedy obydwie jedynki były zamieszane jednak nie był szczęśliwy): Jak podała ITIA, w wyniku dochodzenia uznano "brak istotnej winy lub zaniedbania" tenisistki, w związku z czym zaproponowano jej miesięczną dyskwalifikację. 27 listopada Świątek przyznała się do złamania przepisów antydopingowych i zaakceptowała karę. Okres 30 dni wykluczenia raszynianki z gry minął 4 grudnia i będzie mogła bez problemów pod koniec roku zacząć nowy sezon. https://www.pap.pl/aktualnosci/sprawa-dopingowa-swiatek-pomyslalam-ze-jakas-pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Niedziela o 10:13 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 10:13 1 godzinę temu, sstar napisał: Wiem, że teraz lubudubu, nie czas na sianie defetyzmu, ale zacytuję, aby jednak trzymać się faktów(Sinnera jakoś przestałem lubić, jestem za Alcarazem, moment kiedy obydwie jedynki były zamieszane jednak nie był szczęśliwy): Jak podała ITIA, w wyniku dochodzenia uznano "brak istotnej winy lub zaniedbania" tenisistki, w związku z czym zaproponowano jej miesięczną dyskwalifikację. 27 listopada Świątek przyznała się do złamania przepisów antydopingowych i zaakceptowała karę. Okres 30 dni wykluczenia raszynianki z gry minął 4 grudnia i będzie mogła bez problemów pod koniec roku zacząć nowy sezon. https://www.pap.pl/aktualnosci/sprawa-dopingowa-swiatek-pomyslalam-ze-jakas-pomylka „Śledztwo ITIA ustaliło, że pozytywny wynik testu był spowodowany zanieczyszczeniem leku bez recepty - melatoniny, produkowanego i sprzedawanego w Polsce, który zawodniczka przyjmowała na jet lag i problemy ze snem, a naruszenie nie było celowe. Stwierdzono to po przeprowadzeniu wywiadów z tenisistką i jej otoczeniem, dochodzeniach i analizach w dwóch laboratoriach akredytowanych przez WADA.” Gdyby jej udowodniono że celowo zażywała doping, to by jej odebrano medal olimpijski. A takiej kary nie otrzymała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Niedziela o 10:19 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 10:19 (edytowane) 1 godzinę temu, sstar napisał: Wiem, że teraz lubudubu, nie czas na sianie defetyzmu, ale zacytuję, aby jednak trzymać się faktów(Sinnera jakoś przestałem lubić, jestem za Alcarazem, moment kiedy obydwie jedynki były zamieszane jednak nie był szczęśliwy) Plujesz lekko na Sinnera bez analizy faktów? U Sinnera było podobnie jak u Świątek: niezamierzone zażycie substancji dopingowej w ilościach śladowych. Polecam historię Sinnera, jest np. w Wikipedii. Robi wrażenie, miał duże osiągnięcia narciarskie jako dziecko. Edytowane Niedziela o 10:29 przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Niedziela o 11:26 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:26 Godzinę temu, MarioJ napisał: Plujesz lekko na Sinnera bez analizy faktów? U Sinnera było podobnie jak u Świątek: niezamierzone zażycie substancji dopingowej w ilościach śladowych. Polecam historię Sinnera, jest np. w Wikipedii. Robi wrażenie, miał duże osiągnięcia narciarskie jako dziecko. Wiem, między innymi dlatego go lubiłem. Nie ma tego luzu co Alcaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Niedziela o 18:31 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 18:31 Sinner wygrał, dziś Alcaraz wyglądał trochę jak cień siebie samego, a Jannik grał solidnie (coś jak Iga - też nie ma tego luzu na korcie... 😉) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Niedziela o 19:15 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 19:15 (edytowane) 44 minuty temu, zając napisał: Sinner wygrał, dziś Alcaraz wyglądał trochę jak cień siebie samego, a Jannik grał solidnie (coś jak Iga - też nie ma tego luzu na korcie... 😉) Sinner czyli góral z Innichen musi zatańczyć jeszcze z Igą… będzie bal już dziś. Tyle od Lorka. A ośrodek fajny dzięki lski poznany… Edytowane Niedziela o 19:16 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano wczoraj o 05:29 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 05:29 (edytowane) 10 godzin temu, sstar napisał: Sinner czyli góral z Innichen musi zatańczyć jeszcze z Igą… będzie bal już dziś. Tyle od Lorka. A ośrodek fajny dzięki lski poznany… https://www.sport.pl/tenis/7,64987,32101464,co-za-chwila-oto-co-sinner-powiedzial-o-tancu-ze-swiatek.html#s=SNO_Img_2 bi.im-g.pl/im/69/9d/1e/z32101481IH,Iga-Swiatek-i-Jannik-Sinner.jpg wreszcie uśmiechnięci super Edytowane wczoraj o 05:34 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi