Hextor Napisano 24 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2023 23 godziny temu, pawelb91 napisał: U pingwina tylko -30% na karnety narciarskie w Black Weekend. A wiecie jak kupić karnety dziecięce z tą znizka black Friday? Bo nie widzę tam opcji wyboru, a bez sensu brac karnet za 91 zł dla dziecka, jak w kasie są po 65 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2023 21 minut temu, Hextor napisał: A wiecie jak kupić karnety dziecięce z tą znizka black Friday? Bo nie widzę tam opcji wyboru, a bez sensu brac karnet za 91 zł dla dziecka, jak w kasie są po 65 zł. Pingwin nie robi nigdy promki na ulgowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Wygląda na to, że PKL czyta forum 😀 Lada dzień mają rzucić nowy karnet na Jaworzynę i Kasprzaka. Pewnie będzie sezonówka.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Najbardziej jestem ciekaw cen w Karpaczu - tym bardziej, że latem sam 1 wjazd kosztował 70 zł! A niby ma być w tym sezonie czynny zjazd z samej góry (wątpię, ale zobaczymy), więc pewnie to uwzględnią w cenniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 W dniu 23.11.2023 o 21:01, Jusik2002 napisał: Widać, że w naszych stacjach poszli po rozum do głowy. Można kupić wreszcie karneciki w dobrych cenach. Tzn jutro będzie można. Wszystko w jednym miejscu Zajebiste promki z cenami na faktyczne warunki naszych ośrodków..... https://e-skipass.pl/#kup-karnet Mnie zastanawia dlaczego ta strona wprowadza w błąd i nie stosuje się do Unijnej dyrektywy Omnibus. Przy Grupie Pingwina podaje nieprawdziwą najniższą cenę z ostatnich 30. Była promocja -50% do 22.11 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Może by ich zgłosić gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 51 minut temu, moruniek napisał: Mnie zastanawia dlaczego ta strona wprowadza w błąd i nie stosuje się do Unijnej dyrektywy Omnibus. Przy Grupie Pingwina podaje nieprawdziwą najniższą cenę z ostatnich 30. Była promocja -50% do 22.11 Nie było takiej promki. Była w październiku tylko. Wiem bo kupiłem 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 1 minutę temu, Hextor napisał: Może by ich zgłosić gdzieś? Tak tak, nie kupiłeś w październiku yo zgłaszaj 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 3 minuty temu, Jusik2002 napisał: Tak tak, nie kupiłeś w październiku yo zgłaszaj 🤣🤣🤣 No nie kupiłem, ale jakie ma to znaczenie? Muszą podac najniższa cenę jaka faktycznie była, a nie wartość z cennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 (edytowane) 14 minut temu, Hextor napisał: No nie kupiłem, ale jakie ma to znaczenie? Muszą podac najniższa cenę jaka faktycznie była, a nie wartość z cennika. A jaka była i kiedy ??? Ja kupiłem ale 20/10 więc co się nie zgadza ?? Edytowane 25 Listopad 2023 przez Jusik2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 5 minut temu, Jusik2002 napisał: A jaka była i kiedy ??? Ja kupiłem ale 20/10 więc co się nie zgadza ?? Moruniek pisze ze - 50% było do 22 listopada. Black week zaczął się 24 listopada. Więc cena obniżona o połowę powinna być podana jako najniższa w ciągu ostatnich 30 dni, a nie cena z cennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 28 minut temu, Hextor napisał: Moruniek pisze ze - 50% było do 22 listopada. Black week zaczął się 24 listopada. Więc cena obniżona o połowę powinna być podana jako najniższa w ciągu ostatnich 30 dni, a nie cena z cennika. Ale tak nie było. Promocja-50% była w październiku a teraz mamy listopad. Warto wiedzieć co się pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 8 minut temu, Jusik2002 napisał: Ale tak nie było. Promocja-50% była w październiku a teraz mamy listopad. Warto wiedzieć co się pisze.. To jak była do końca października to sytuacja jest taka sama, 30 dni nie minęło. Jeżeli jednak skończyła się 23 października lub wczesniej to informacja na stronie jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 1 godzinę temu, Jusik2002 napisał: Nie było takiej promki. Była w październiku tylko. Wiem bo kupiłem 😉 Tak masz rację skończyła się 22 października. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Czyli jednak to co podają na stronie to prawda. Jest git! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 4 minuty temu, Hextor napisał: Czyli jednak to co podają na stronie to prawda. Jest git! Już nie zgłaszasz??? 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 18 minut temu, Jusik2002 napisał: Już nie zgłaszasz??? 🤣🤣🤣 Nie zgłaszam, bo i po co skoro jest wszystko ok? Moruniek wprowadził mnie w błąd, twierdząc, że robią ludzi w wała, stad sugestia, że można by to zgłosić. Nie wiem skąd ten śmiech. Nie lubię jak ktoś robi mnie w konia. Rozumiem, że Tobie to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 31 minut temu, Hextor napisał: Nie zgłaszam, bo i po co skoro jest wszystko ok? Moruniek wprowadził mnie w błąd, twierdząc, że robią ludzi w wała, stad sugestia, że można by to zgłosić. Nie wiem skąd ten śmiech. Nie lubię jak ktoś robi mnie w konia. Rozumiem, że Tobie to nie przeszkadza? Proponuję bazować na swoich informacjach to nie będziesz musiał patrzeć na śmiech 😇😇😇😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Zauważ, że nigdzie nie napisałem, że ich zgłoszę, tylko zasugerowałem, że może warto ich zgłosić. Dlaczego? Bo to nie były moje informacje, tylko od kolegi z forum. Staram się nie działac bazując na niesprawdzonych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2023 (edytowane) Cennik 23/24 wyciągów w Bukowinie Tatrzańskiej (Turnia, Zwyrtlik, Skałka, Ufo) https://olczan-ski.pl/ Najbardziej podoba mi się godzina w sezonie za 95zł 🤣🤣🤣 Edytowane 26 Listopad 2023 przez pawelb91 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 W dniu 25.11.2023 o 09:51, koliber napisał: Najbardziej jestem ciekaw cen w Karpaczu - tym bardziej, że latem sam 1 wjazd kosztował 70 zł! A niby ma być w tym sezonie czynny zjazd z samej góry (wątpię, ale zobaczymy), więc pewnie to uwzględnią w cenniku. Karpacz Kopa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 (edytowane) jak to dwa dni 200 a 3 390 ? i ulgowy 2 dni drozszy od normala Edytowane 28 Listopad 2023 przez christof 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 Nie jest źle. Zwłaszcza cena "po sezonie" - Kopa ma charakter wysokogórski, gdzie dopiero w marcu-kwietniu zaczyna się prawdziwy sezon. Obstawiam, że jeśli trasa z samej góry ruszy, to najwcześniej w lutym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 5 godzin temu, christof napisał: jak to dwa dni 200 a 3 390 ? i ulgowy 2 dni drozszy od normala Każdy chce pojeździć , albo dwa albo 4 dni, żadne trzy - bo nie pasuje. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2023 Stacja narciarska Kokuszka Ski (Piwniczna-Zdrój) ruszy w tym sezonie, w zeszłym nie działała. Trwają przygotowania do sezonu, ma powrócić podgląd live z kamerki (na razie nie działa). Opublikowano cennik na sezon: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi