Rumcayz Posted January 22, 2024 Report Share Posted January 22, 2024 Hej! Razem z kumplem planujemy w drugiej połowie lutego (wstępnie 21-28.02) zaatakować Obertauern (pierwsze trzy dni) i Nassfeld (drugie 3 dni). Założenia są takie, żeby soboty i niedzieli (24-25) nie spędzać w jednym ośrodku, ale co do zasady terminem spokojnie możemy trochę pomanipulować, byle najpóźniej 01.03 wieczorem być spowrotem w Warszawie. Do miejsca docelowego też się jakoś specjalnie nie przywiązujemy (= jest to do ewentualnych negocjacji ). Tak więc, jakby ktoś chciał się podłączyć to serdecznie zapraszamy - do samochodu zmieścimy jeszcze na spokojnie dwie (bez trumny) albo i trzy osoby (wtedy jedziemy z trumną). Wyjazd z Warszawy, więc możemy też zgarnąć kogoś po drodze (czyli w grę wchodzą okolice Łódź i Wrocławia albo Katowic). Oczywiście, możemy zbanować się w jednej kwaterze i razem obskoczyć cały wyjazd, ale możemy też "po taksówkarski" podwieźć i zgarnąć z powrotem zainteresowanych, byle było w miarę po drodze. Pozdro, Rumcayz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted January 22, 2024 Report Share Posted January 22, 2024 6 godzin temu, Rumcayz napisał: Razem z kumplem planujemy w drugiej połowie lutego (wstępnie 21-28.02) zaatakować Obertauern (pierwsze trzy dni) i Nassfeld (drugie 3 dni). Dziwny pomysł, szczerze mówiąc. Nassfeld jak najbardziej, natomiast zamiast Obertauren macie mnóstwo ciekawszych opcji i to bliżej ... Ale nie bendę sie wtrancał 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcayz Posted January 22, 2024 Author Report Share Posted January 22, 2024 Tak jak pisałem - wszystko jest do negocjacji. Więc jakby ktoś wolał do Kitzbuhel, czy Wagrain/Flachau to to jest do dogadania. Tylko okolice Zell am See wolałbym odpuścić, bo już mam zaplanowane na następny raz A skąd pomysł na Obertauern to nawet trudno mi powiedzieć, tak nam wyszło z jeżdżenia palcem po mapie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts