sstar Napisano 7 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2024 Mikoszewo, 78 latka zbierała chrust… 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Marzec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2024 Co prawda z innej części ale lektura przednia… 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2024 myślisz że kogoś to interesuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Marzec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Ciebie nie. Więc nie pisz. Ale sam tu nie jesteś. Ludzie są różni. Edytowane 8 Marzec 2024 przez sstar 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 8 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2024 4 godziny temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Mnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 8 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2024 7 godzin temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Owszem, mnie tak. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 9 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2024 18 godzin temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Popatrz na lajki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2024 Dziś mgły może opadną póki co lektura i bar Karmazyn dorsz z norweskich wód za 200zeta pyszny. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2024 23 godziny temu, Wujot napisał: Popatrz na lajki. Jego dislike jest większy niż cudzych lików gros, bo za miliony cierpi katusze… 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Tym razem trafiliśmy na koniec Rybackiej znaczy w prawo, czyli go east. Poznaliśmy panią Anię z Chorążówki ongiś http://annawaligorska.com/o-mnie/ woda zimna ale nurka obowiązkowo dać trzeba i sp... znaczy w nogi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Luty Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 23 minuty temu, sstar napisał: Tym razem trafiliśmy na koniec Rybackiej znaczy w prawo, czyli go east. Poznaliśmy panią Anię z Chorążówki ongiś http://annawaligorska.com/o-mnie/ woda zimna ale nurka obowiązkowo dać trzeba i sp... znaczy w nogi. to chyba koniec zimy się zbliża bo w zeszłym sezonie byłeś dopiero w marcu Coś w tym musi być bo w ptasim rezerwacie niedaleko mojego bloku zauważyłem wczoraj 2 bociany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty (edytowane) 36 minut temu, Jeeb napisał: to chyba koniec zimy się zbliża bo w zeszłym sezonie byłeś dopiero w marcu Coś w tym musi być bo w ptasim rezerwacie niedaleko mojego bloku zauważyłem wczoraj 2 bociany Bywałem zwykle cały rok. Jak jeszcze mama żyła. Teraz inni fani morza. Masz rację rok temu byliśmy w marcu. Ale zima ma się dobrze, może po weekendzie zawitam znowu w Krk. Edytowane 6 Luty przez sstar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty W Stegnie jesteśmy Grażyna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Woda z rana jak śmietana. Żadne tam morsowanie… jeśli miałbym porôwnywać do zwierząt to raczej tchórzofretka… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Jantar znaczy… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 21 godzin temu, sstar napisał: Piękna kotka, jak się zowie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty (edytowane) 44 minuty temu, marionen napisał: Piękna kotka, jak się zowie... Pisałem;-) Grażyna. Zostawili ją jacyś po wakacjach i od września została zaopiekowana w Barze bosmańskim https://www.facebook.com/people/Bar-Bosmański/100063736592877/ w Stegnach. A że bardzo grzeczna i subtelna to dostała wikt i opierunek, łosoś z rana, kurczak na obiad surowe, a ponadto dyskretnie przysiada się, jak na przykład do nas, potem oferuje towarzystwo niezobowiązująco. Przypomina nam w zachowaniu pewną kotkę ze Stacji Huta w Szklarskiej, tamta z angielskim rodowodem, wygląda inaczej ale obyczaje lordowskie. PS dziś leśnik z Jantara http://www.lesniczowka.mierzeja.com opowiadał jak zaopiekował się psem zwie go myśliwym... bo dużo myśli. Rasa wyżeł kaszubski, żart. A serio to ktoś go oddał i leśnik przygarnął, kłopoty były z alergiami, ale ogarnięte... dużo fajnych ludzi spotkaliśmy. Leśnik pokazywał 160 letnią brzozę do wycinki, obok zdrowego buka i młodych. Edytowane 7 Luty przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 4 godziny temu, marionen napisał: Piękna kotka, j To bardzo ciekawe że szylkrety to zawsze kotki - prawie, napiszę prawie ( 1 na 10000) bo z koleji w. wypadku. kocurów rudy to kocur. Kiedyś jaja były jak przywiozłem do weterynarza rudą kotkę do sterylizacji.. a weterynarz uparł się że do kastracji - właściwie to jaj ie było.. a wet ma na nazwisko Kot ..nomen omen.. (Liszki woj. małopolskie - polecam- kapitalni ludzie). 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 6 minut temu, Lexi napisał: To bardzo ciekawe że szylkrety to zawsze kotki - prawie, napiszę prawie ( 1 na 10000) bo z koleji w. wypadku. kocurów rudy to kocur. Kiedyś jaja były jak przywiozłem do weterynarza rudą kotkę do sterylizacji.. a weterynarz uparł się że do kastracji - właściwie to jaj ie było.. a wet ma na nazwisko Kot ..nomen omen.. (Liszki woj. małopolskie - polecam- kapitalni ludzie). Nie wiedziałem na co się zdecydować, chciałem Ci dać pucharek i haha , jednak się nie da. Ja to z kolorami mam problem (nie tylko kocimi), rudy dla mnie to brązowy lub pomarańczowy albo jeszcze inny. Szylkreta nie jestem pewny, idę na łatwiznę i liczę ilość barw, jak ma co najmniej 3 to dla mnie kotka, znajoma weterynarka (nawiasem mówiąc świetna narciarka) mi mówiła, że tricolor i kot to tylko w wypadku jakiegoś genetycznego wypaczenia i z reguły nie mają takie koty potomstwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 12 minut temu, marionen napisał: ot to tylko w wypadku jakiegoś genetycznego wypaczenia dokładnie Iśka (szylkret) i jej młodszy brat Gacek .. już w krainie wiecznych łowów razem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 37 minut temu, Lexi napisał: dokładnie Iśka (szylkret) i jej młodszy brat Gacek .. już w krainie wiecznych łowów razem. Piękne, tylko szkoda, że już jedynie na zdjęciach (ale wspomnienia żyją w nas). Taką piękność spotkałem w Górach Levka Ori w drodze do Samarias. Na Krecie spotkać koty można wszędzie, tylko kilka przykładów... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Ładnie wątek wyewoluował. Szkoda, że koniec… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 10 godzin temu, marionen napisał: jedynie na zdjęciach .. a to zapodam jeszcze raz Gacka ..już dorosłego .. a poniżej jeszcze Molly - kot "nadrzewny" - była u mie w erze przedGackowej i jako jedyna miała wolny wjazd na chatę (klapka w drzwiach otwierana na wszczepiony chip) - więc znosiła różne przysmaki ..szczury.. myszy.. nietoperze.. łowna była 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty (edytowane) Jantar zimową porą, wczoraj padał śnieg... W TV film o Segantinim którego imieniem nazwano schronisko w drodze na Presanellę Edytowane 18 Luty przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Każdemu jego Everest… założyliśmy bazę w Karmazynie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi