sstar Napisano 20 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty Na końcu Bursztynowej pod lasem mieszka Pan Andrzej.., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty Finito. IMG_6390.mov 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Jan by zapytał… jakie ryby złowiłeś;-) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Jan by zapytał… jakie ryby złowiłeś;-) Rybkę to chyba masz jedną, dawno złowioną - chyba już w tym sezonie na skitury nie pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 47 minut temu, Jeeb napisał: Rybkę to chyba masz jedną, dawno złowioną - chyba już w tym sezonie na skitury nie pojedzie Pojadę za nią… czego się nie robi dla kobiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Dziś lampa… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 16 minut temu, sstar napisał: Dziś lampa… wyciągi działają ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 1 godzinę temu, Jeeb napisał: wyciągi działają ? Uderzyłeś się w głowę? Jeśli tak to uderz się ponownie. Jeśli nie to sprawa jest poważniejsza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec (edytowane) 12 minut temu, sstar napisał: Uderzyłeś się w głowę? no właśnie jak pakowałem narty do trumny ale skóry mi nie przecięła udanych szusuf życzę i dedykacja dla Star -uszka Edytowane 28 Marzec przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec (edytowane) 27 minut temu, Jeeb napisał: no właśnie jak pakowałem narty do trumny ale skóry mi nie przecięła udanych szusuf życzę i dedykacja dla Star -uszka Pamiętaj o kasku, jakbyś założył kask przed zabraniem się za pakowanie nart nie byłoby problemu. Żartujemy ale ja kiedyś prawie nie zostałem zgilotynowaty przez własne narty które o coś oparłem pochyliłem się a one poleciały... PS za piosenkę dziękuję. Ja może w niedzielę gdzieś ruszę, gdzieś znaczy Krk. Może Szklarska znowu... Edytowane 28 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec Tym razem okolice leśniczówki, leśniczego już znamy i jego psa Szyszkę takiego myśliwego co lubi sobie pomyśleć… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi