sstar Napisano 24 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2024 11 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Narty na testach.Chyba strzał w 10,bo hala przywitała mnie zakazem jazdy na innych niż twin top.Jeśli zjadą po lodowisku,znaczy,że zjadą wszędzie... Skręcałeś tylko w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Sierpień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2024 1 godzinę temu, sstar napisał: Skręcałeś tylko w prawo? W obie ,tylko różnym torem i promieniem.Bardzo pouczający test na lodowej stronie hali.aż dziw,że nie stosują go w testach.Można dokładnie porównać,co da się zrobić z jedną,a co z drugą nartą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2024 W dniu 15.08.2024 o 13:29, pawelb91 napisał: wiązanie do gołych Head Kore 105 U mnie bedzie coś z Looka..chociaż mam też Strive 12 GW - pewnie jee sprzedam.. deski przyszły 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 W dniu 15.08.2024 o 13:29, pawelb91 napisał: mają na górze taki metalowy element lekko ząbkowany przez który łatwiej oczyszczać but ze śniegu Mówisz o tej "blasze" przykręconej na przód.. sprawdza się to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 4 godziny temu, Lexi napisał: Mówisz o tej "blasze" przykręconej na przód.. sprawdza się to? Cze A jakiej firmy to wiązanie? Marker? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 Cze Jak Marker, to ten patent mieli/mają? w wiązaniach do nart trasowych. Bardzo przydatny. W trochę innym kształcie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 2 godziny temu, marekbtl napisał: Cze Jak Marker, to ten patent mieli/mają? w wiązaniach do nart trasowych. Bardzo przydatny. W trochę innym kształcie. pozdro Marker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 A ja dziś zapodałem sobie stare poczciwe Atomici w stanie Niemiec, znaczy Austriak płakał jak sprzedawał.... ciekaw jestem jak to mi się sprawdzi 173 cm ,95 pod butem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 20 minut temu, marcinn napisał: A ja dziś zapodałem sobie stare poczciwe Atomici w stanie Niemiec, znaczy Austriak płakał jak sprzedawał.... ciekaw jestem jak to mi się sprawdzi 173 cm ,95 pod butem Marcin, jak umisz, to się sprawdzi, jak nie umisz to się nie sprawdzi😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2024 36 minut temu, marcinn napisał: A ja dziś zapodałem sobie stare poczciwe Atomici w stanie Niemiec, znaczy Austriak płakał jak sprzedawał.... ciekaw jestem jak to mi się sprawdzi 173 cm ,95 pod butem Obsługuj z miloscią to się sprawdzi:) jak nie to do Szczyrku na koncówkę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2024 16 godzin temu, marekbtl napisał: Marcin, jak umisz, to się sprawdzi, jak nie umisz to się nie sprawdzi😉. pozdro 16 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Obsługuj z miloscią to się sprawdzi:) jak nie to do Szczyrku na koncówkę Jakie ja mam szczęście....mądrych to fajnie posluchać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 15 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2024 W dniu 17.08.2024 o 11:26, MarioJ napisał: Mantra to głównie dla zaawansowanych narciarzy, patrz np. Marionen. Może dlatego część nie lubi Volkla. 😂 Hmmm , miałeś okazję śmigać? Co do narty M6 z ubiegłego sezonu w długości 177cm. Przy dużym opadzie trasa i poza trasą Ischgl ( styczeń ) mój syn stwierdził,że wymaga dużej siły ale on ma 175 cm wzrostu i około 57 kg. Dla mnie przy 173 i 85kg narty po dostosowaniu się były spoko a nie jestem zawodowcem. Naprawdę do ogarnięcia . Problem miałem jedynie w ciasnych miejscach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi