[email protected] Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Nie chcę myśleć,jaka będzie diagnoza,i to nie tylko chodzi o kolana.Zanim się ślizgała,cała energia poszła w momencie w poprzecznie ułożone narty,więc obawiam się urazów miednicy,kręgosłupa i innych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty (edytowane) 53 minuty temu, [email protected] napisał: Nie chcę myśleć,jaka będzie diagnoza,i to nie tylko chodzi o kolana.Zanim się ślizgała,cała energia poszła w momencie w poprzecznie ułożone narty,więc obawiam się urazów miednicy,kręgosłupa i innych... Na szczęście miała małą prędkość na tej 4 bramce, kilka bramek dalej prędkości oscylowały koło 80 km/godz. kręgosłup raczej ok. Lewe kolano bardzo słabo, patrząc na materiał w zwolnionym tempie, prawe nie lepiej. Oby to nie był definitywny koniec kariery Królowej, która postawiła wszystko na jedną kartę w tym DH i wystartowała z orteza: mimo sprzeciwu lekarzy. Edytowane 8 Luty przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Wszyscy tylko o Vonn, a może warto skupić się na zawodniczkach które wygrały. Bieg zjazdowy: 1. Johnson Breezy USA 2. Aicher Emma GER 3. Goggia Sofia ITA Dobrze widziałem znakomity przejazd Niemki. Trochę mnie zdziwiło że na olimpiadzie jest jeden przejazd. W snowboardzie slalom równoległy wygrała niespodziewanie czeszka Zuzana Maderova, która zastąpiła Lesterę. Brawo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Godzinę temu, grimson napisał: Oby to nie był definitywny koniec kariery Królowej, która postawiła wszystko na jedną kartę w tym DH i wystartowała z orteza: mimo sprzeciwu lekarzy. Oby, mega smutno to zabrzmiało jak w eurosporcie powiedział że to jej ostatni zjazd. Liczę że chociaż symbolicznie pojawi się na starcie jakiegoś DH, że wyglądało to gorzej niż sie okaże w szpitalu i dane będzie jej lepiej zakończyć taką historię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Ester Ledeckiej też szkoda że tak się starty ułożyły że w zjeździe nie startowała, a w slalomie równoległym nie poszło. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Szkoda że Aleksandra Król-Walas nie przeszła do finału w snowboardzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Teraz, zając napisał: Szkoda że Aleksandra Król-Walas nie przeszła do finału w snowboardzie... A Oskar Kwiatkowski się nawet nie zakwalifikował chociaż chyba na to były marne szanse… Wychodzi na to że z całego dnia najlepsza jest pogoda 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 6 minut temu, redinne napisał: A Oskar Kwiatkowski się nawet nie zakwalifikował chociaż chyba na to były marne szanse… Wychodzi na to że z całego dnia najlepsza jest pogoda 😅 Dwóch ich było, obydwaj polegli. PS. Ja wspomnieniowo nie z igrzysk ale z Cortiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 12 minut temu, zając napisał: Szkoda że Aleksandra Król-Walas nie przeszła do finału w snowboardzie... mimo że prowadziła do 3/4 trasy z Włoszką, jeden drobny błąd na bramce i koleżanka z lewej strony wykorzystała siłę czerwonego toru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Wstępna diagnoza: złamanie kości podudzia u Vonn. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 43 minuty temu, grimson napisał: Wstępna diagnoza: złamanie kości podudzia u Vonn. jestem pewien że nakręcą film fabularny o Lindsey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Tej pani kłaniam się nisko i jak oglądam ten filmik to jakoś tak czasem oczy mi wilgotnieją. Trzymam za nią kciuki, żeby udało jej się wrócić do jako takiego zdrowia. Nic nie musi udawadniać. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Wczoraj wybrałem się wreszcie na narty podczas olimpijskiego wyjazdu. Jako że Bormio jest zamknięte podczas trwania igrzysk to wybrałem Santa Caterinę. Był to bardzo dobry wybór. Piękna pogoda, mróz ze słońcem cały dzień. Ludzi nie dużo, żadnych kolejek itp. Obawiałem się że będzie dużo więcej z powodu igrzysk, niedzieli i wysokiego sezonu w lutym. Całkowicie swobodnie dało się pojeździć swoje. Warunki rewelacja, iście olimpijskie przygotowanie, świetny śnieg przez cały czas. W tym sezonie ruszył wybudowany na nowo wyciąg krzesełkowy 4 osobowy. Jest to wydłużony dawny wyciąg Paradiso. Dużo on wnosi do ośrodka, także zmiana jak najbardziej na plus. Pojeździłem do 16, w międzyczasie oglądałem z publicznością w restauracji DH kobiet w Cortinie. Wrzawa przy przejazdach Włoszek i wielki smutek podczas nieudanego zjazdu Lindsey... Aż właściciel knajpy przyszedł pocieszać ludzi... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Mamy medal. Brawo Kacper. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Brawo 👏👏👏🔥🔥🔥 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Super wiadomość, czekamy na więcej pozytywnych zaskoczeń! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 37 minut temu, moruniek napisał: Mamy medal. Brawo Kacper. Kto się tego spodziewał. Dodatkowo faworyci nic nie wyskakali, same niespodzianki na podium. No i nasz srebrny medal! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Dzisiaj szusowanie w Aprice. Był to mój pierwszy raz w tym ośrodku. W miarę kameralny ale jest gdzie jeździć. Fajne trasy głównie w piętrze lasu. I czarne mocne np. - Magnolta jak i czerwone i długie niebieskie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Było bez tłoku więc można było dobrze pojeździć. Rano zachmurzenie ale z czasem się wypogodziło. Temperatury w okolicach 0 st. Śnieg trzymał się dobrze cały dzień. Jedna trasa zamknięta na treningi przedolimpijskie kadry Włoskiej i nie tylko. Czarna puściutka trasa Magnolta z nową gondolą Jutro też gdzieś poszusuję a na środę mam bilet na supergigant w Bormio! 😍 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Próbuję bezskutecznie zdobyć bilet na slalom gigant kobiet w Cortinie (15 lutego). Poszukuję tego tańszego - kategoria B stojące miejsca. Może ktoś ma jakieś dojścia? Może @JC ? 🤔 Może to być historyczny wyścig z dobrym wynikiem Maryny. Szkoda by było przegapić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 8 godzin temu, grimson napisał: Kto się tego spodziewał. Dodatkowo faworyci nic nie wyskakali, same niespodzianki na podium. No i nasz srebrny medal! Rajmund był faworytem. Nasz super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty (edytowane) 49 minut temu, sstar napisał: Rajmund był faworytem. Nasz super. Najbardziej podobał mi się trener polskiej kadry skoków. Z gościa niesamowicie zeszło ciśnienie, w tym biednym sezonie, gdzie nasze nieloty nie pokazały prawie nic, taki sukces! Edytowane 10 Luty przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2 godziny temu, sstar napisał: Rajmund był faworytem. Chyba twoim i Donalda 🤫 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty (edytowane) Godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Chyba twoim i Donalda 🤫 Oglądałeś treningi? Wiesz które miejsce ma w pucharze? Dla leniwych i niezorientowanych https://www.skokinarciarskie.pl/m/puchar-swiata-w-skokach-narciarskich,2025/2026 https://polskieradio24.pl/artykul/3645162,wyniki-treningu-skokow-na-ktorych-miejscach-polacy Edytowane 10 Luty przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Dzisiaj Santa Caterina. Prywatne trasy całkowicie. Garstka osób w całym ośrodku. Szwędam się po trasach ja i team Chille 🇨🇱. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 7 godzin temu, pawelb91 napisał: Dzisiaj Santa Caterina. Prywatne trasy całkowicie. Garstka osób w całym ośrodku. Szwędam się po trasach ja i team Chille 🇨🇱. Paweł, chyba olimpiada wystraszyła wszystkich. Ja ferie po części przez to odpuściłem. Błąd. Nie wiem jak z kwaterami, bo być może sporo kibiców dojechało. Ale puste trasy w ferie???? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi