Gorol Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień Zima 2025/2026 w Grupie Pingwina bez podwyżek cen! A ja czekam na Black Friday https://skolnity.pl/cennik/cennik-karnetow-narciarskich/?fbclid=IwY2xjawMrYxVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaTFVMSzBiSm4wU3Z2ZXJJAR7wGzIaM5Ls1befCmkotTOOoa7ZTWetQByD1t8rwFIaIgSE5hoUUu86gwJAaQ_aem_WA2r3cPP7x6C9K4QuG3ekA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień Czarna Góra cennik w przedsprzedaży też praktycznie w cenach z zeszłego sezonu, dodatkowo pierwszy raz wprowadzili karnet na cały sezon (1600zł). https://sklep.czarnagora.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 1 godzinę temu, Gorol napisał: w Grupie Pingwina bez podwyżek cen! Tam taki cenowy sufit dowalony że nie muszą podwyższać przez kilka sezonów 🤣 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 8 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień I dlatego karnety na pingwina kupuje na Black Friday 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 48 minut temu, Gorol napisał: I dlatego karnety na pingwina kupuje na Black Friday 😉 Chyba dziwna polityka z tym piątkiem, w Alpach im wcześniej kupisz sezonówkę tym taniej wychodzi. Ile wyciągów jest na tym Pingwinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 8 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 5 stacji narciarskich i każda w innym regionie 🙄, czyli sezonówka się według mnie nie opłaca. Ja kupuje dzienne lub godzinowe karnety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 7 godzin temu, Gorol napisał: I dlatego karnety na pingwina kupuje na Black Friday 😉 W zeszłym roku była też promocja jakiś czas przed BF... ceny były nieco lepsze niż w BF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 9 godzin temu, Gorol napisał: Zima 2025/2026 w Grupie Pingwina bez podwyżek cen! A ja czekam na Black Friday https://skolnity.pl/cennik/cennik-karnetow-narciarskich/?fbclid=IwY2xjawMrYxVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaTFVMSzBiSm4wU3Z2ZXJJAR7wGzIaM5Ls1befCmkotTOOoa7ZTWetQByD1t8rwFIaIgSE5hoUUu86gwJAaQ_aem_WA2r3cPP7x6C9K4QuG3ekA Ceny może nie z kosmosu, ale bez promocji słabo opłacalne. Potem robią promocje w sezonie na pingwinka i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 9 godzin temu, Gorol napisał: Zima 2025/2026 w Grupie Pingwina bez podwyżek cen! A ja czekam na Black Friday https://skolnity.pl/cennik/cennik-karnetow-narciarskich/?fbclid=IwY2xjawMrYxVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaTFVMSzBiSm4wU3Z2ZXJJAR7wGzIaM5Ls1befCmkotTOOoa7ZTWetQByD1t8rwFIaIgSE5hoUUu86gwJAaQ_aem_WA2r3cPP7x6C9K4QuG3ekA Po feriach warszawskich będą promocje - jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień A ja czekam i czekam na PKL,w zeszłym roku już miałem sezonówkę od miesiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 23 godziny temu, Gorol napisał: I dlatego karnety na pingwina kupuje na Black Friday 😉 15 godzin temu, Lexi napisał: W zeszłym roku była też promocja jakiś czas przed BF... ceny były nieco lepsze niż w BF. Dokładnie W tych dniach trzeba się uzbroić w skipasy lokalne 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 10 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień (edytowane) 20 września rusza przedsprzedaż karnetów w Zieleńcu Edytowane 10 Wrzesień przez ZdolnyŚlązak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Sobota o 06:00 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 06:00 Przedsprzedaż w Zieleńcu ruszyła. https://zieleniec.pl/zima/sklep-online 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 15:24 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 15:24 Kupione 4x6 dowolnych dni. Pojawimy się tam w nadchodzącym sezonie 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano Niedziela o 10:12 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 10:12 18 godzin temu, moruniek napisał: Kupione 4x6 dowolnych dni. Pojawimy się tam w nadchodzącym sezonie 😉. Zmiana miejscówki?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 10:55 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 10:55 41 minut temu, marekbtl napisał: Zmiana miejscówki?? pozdro Asia powiedziała: albo ja albo Orawice.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Niedziela o 11:02 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:02 19 godzin temu, moruniek napisał: Kupione 4x6 dowolnych dni. Pojawimy się tam w nadchodzącym sezonie 😉. W jakim terminie planujesz przyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Niedziela o 11:15 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:15 19 minut temu, Lexi napisał: Asia powiedziała: albo ja albo Orawice.. Zrobiłeś dzień mojej żonie. W punkt😉. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Niedziela o 11:18 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:18 Godzinę temu, marekbtl napisał: Zmiana miejscówki?? pozdro Tak, w tym sezonie nie kupuję sezonówki. Młody ma obiecane też Alpy, więc jakbyście coś kombinowali, dajcie znać, tak na 4-5 dni. Pewnie pojawię się też w Czechach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 11:19 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:19 W dniu 20.09.2025 o 08:00, ZdolnyŚlązak napisał: Przedsprzedaż w Zieleńcu ruszyła. https://zieleniec.pl/zima/sklep-online mało karnetów przygotowali w promo, poniżej komentarz z Fb: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Niedziela o 11:19 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:19 16 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: W jakim terminie planujesz przyjazd? Mazowieckie ferie, może też wcześniej po świętach lub tuż przed świętami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Niedziela o 11:27 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:27 4 minuty temu, grimson napisał: mało karnetów przygotowali w promo, poniżej komentarz z Fb: Zawsze ostatnio limitowaną przedsprzedaż mieli. W pierwszej puli większość karnetów była -30%, średnio po 180 sztuk, ja się załapałem na 3 dowolne dni. Następna pula będzie pewnie ilościowa taka sama tylko mniejsza zniżka, pewnie -20%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 11:30 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:30 10 minut temu, moruniek napisał: Mazowieckie ferie, może też wcześniej po świętach lub tuż przed świętami. Ja będę w Zieleńcu na Boże Narodzenie z rodziną. Wigilia, I oraz II święto planujemy na śniegu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Niedziela o 16:51 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 16:51 5 godzin temu, grimson napisał: Ja będę w Zieleńcu na Boże Narodzenie z rodziną. Wigilia, I oraz II święto planujemy na śniegu. a będzie śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 18:43 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 18:43 1 godzinę temu, Jeeb napisał: a będzie śnieg? Rok temu było sporo, też byłem na Święta w Zieleńcu z familią: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi