zimowy93 Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 29.01 - 06.02 - Valfréjus na obozie narciarskim z kolegami 07.02 14.02 - dolina Val di Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 22-26.01 Paznaun (See, Kappl, Ischgl, Galtür) 5 dni na nartach. Wiecej jazdy poza trasa w tym skiroute, jak na nartostradzie. Noclegi w Kappl. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 (edytowane) 15-23.01 Kals - GG Resort 23-30.01 Turracher Hoche Może ktoś bedzie w okolicy Edytowane 6 Styczeń 2010 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 15-23.01 Kals - GG Resort 23-3.01 Turracher Hoche Może ktoś bedzie w okolicy To w TH zostajesz do 2011 roku?;) Może w końcu uda mi się wyrwać od 11.01.2010 i będzie to chyba jednak TH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 To w TH zostajesz do 2011 roku?;) Może w końcu uda mi się wyrwać od 11.01.2010 i będzie to chyba jednak TH. Dlaczego by nie:D Topskipass jest wiec koszty by nie przerażały, moze by człek tam jakąś robotę znalazł (polski hydraulik i te sprawy:D) i jakieś katharsis od codzienności zaliczył, w sumie to by się przydało. To sie Figo miniemy w TH - szkoda. Tylko tras tam nie zdewastuj zbytnio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 ...Michał, jeśli dalej praktykujesz wyjazdy na narty na tygodniu po pracy, to ja z wielką chęcią bym się w ten sposób umówił, no i kawę też wypił przy okazji:) Bardzo chętnie, wstępnie mogę potwierdzić 18-19.01. Jutro jadę do Trójmiasta więc w tym tygodniu już nie dam rady Będziemy w kontakcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 wstępnie mogę potwierdzić 18-19.01 Super termin, gdyż w tym tygodniu jestem wyłączony. Zatem do usłyszenia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Jacek założył wątek na tzw. ustawki, albo zloty gwiaździste, jak motocykliści się skrzykują, więc pozwoliłem sobie Waszą randkę tutaj przenieść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Jutro i pewnie w środę od rana przez jakieś trzy godzinki poćwiczę na Telegrafie.Może ktoś się pojawi. A od soboty tydzień w Soldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Krynica od 23-30 styczeń w planach Jaworzyna i Słotwiny:D:D:D może ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 12.01.2010 Ja jutro uderzam w Tatry Bielskie - zapowiada się mroźny dzień, stoczek wygląda dobrze, w nocy dośnieżają. Jakby się ktoś wybierał, to do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Dla nie wtajemniczonych dodam, że Bończy chodzi o Jurgów to tak gdyby ktoś szukał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Dla nie wtajemniczonych dodam, że Bończy chodzi o Jurgów to tak gdyby ktoś szukał... Dobrze,że dodałeś bo ja np. szukałbym Go po Słowackiej stronie. Tam gdzie mysiek ma swoją bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Krynica od 23-30 styczeń w planach Jaworzyna i Słotwiny:D:D:D może ktoś będzie? byc moze ja sie tam pojawie w weekendowa sobote 23 i 30 stycznia:) ale jak juz to tylko Słotwiny bo na Jaworzynie bedzie tlum, małopolska ma wtedy półmetek ferii zimowych.. także być może Słotwiny bo do Krynicy mam 30km wiec chwila moment.. ale to wyjdzie w praniu bo w zasiegu mam jeszcze kluszkowce, rytro i wierchomle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal79 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Ischgl 23.01 - 30.01 Jak w temacie. Noclegi w Kappl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdmix Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 31.01.-07.02 - Andalo-Paganella (pierwszy raz tam) czy ktoś był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Z moderatorem Michałem umówiliśmy się w terminie 27 i 28.03 w Zakopcu na Św.'Górę",ma być Maciek Johny,widzę ,że Andrzej-Alkim ma chęć:rolleyes:Zapraszamy:rolleyes: a bliżej,to będę w Montafon od 30.01-07.02,a najbliżej pewnie w Koszałkowie lub w Przywidzu-oczywiście Szwajcaria;)Kaszubska:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 SKIer, Ravick - gdybyscie mieli miejscowke to bardzo chetnie sie z wami wybiore wspolnie posmigac pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 31.01.-07.02 - Andalo-Paganella (pierwszy raz tam) czy ktoś był? Też tam będę w tym terminie kolego... Być może nawet śmigamy razem bo nasza grupa ma ok. 12 osób. Do zobaczenia na stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 witajcie będę na Kornplatz 23-30 stycznia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W okresie świąteczno-sylwestrowym byłam w Szklarskiej i 05.02. znów tam jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Do Trójmiasta nie pojechałem, więc jutro trzeba pośmigać na nartach. Wybór padł wstępnie na Rabkę, stok Polczakówka / Zaryte. Wybieram się na wieczorną jazdę. Wyjazd z KRK ok 16.30. Ktoś dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W okresie świąteczno-sylwestrowym byłam w Szklarskiej i 05.02. znów tam jadę Ja z rodzinką też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdun Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W sobotę wybieram się do Harachowa,a główny wyjazd 30.01 do Madonny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Od wczoraj jestem w Dusznikach Zdroju (Jamrozowa Polana) na Eliminacji do OOM w Biathlonie która potrwa do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi