idealist Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 (edytowane) Jesteśmy właśnie w drodze powrotnej z Austrii, z tzw.beforka. Zaplanowaliśmy 4 dni jazdy, z największym udziałem Ski Circus. Ale od początku. Juz po wyruszeniu z domu okazało sie, ze pogoda odegra pierwsze skrzypce na tym wyjeździe. Pierwsze 250km jechaliśmy w dramatycznych warunkach, przy -2 stopniach padał ulewny deszcz, nie muszę mówić co sie działo na drodze. Na szczęście w okolicach Częstochowy opady ustają i bezpiecznie docieramy na miejsce. Na bazę wypadową wybrałam małą miejscowość Niedernsill i okazało sie to świetnym wyborem. Kwatera jest chyba najlepsza ever, na booking ma etykietę 'luksusowa', a cenowo jak wszędzie. Minusem jest konieczność dojeżdżania na stoki, ale coś za coś. Oprócz doskonałego wyposażenia apartamentu raczeni jesteśmy drobnymi, ale przemiłym upominkami. W miasteczku odnajdujemy tez małą restaurację Libelle z cudowną obsługą i prostym, ale bardzo smacznym jedzeniem. O nartach pózniej sorry, ale kobiety tak maja Edytowane 28 Grudzień 2016 przez idealist Prosze o usunięcie tego tematu - zdublowany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Też uważam że dojazdy do stoków, tym bardziej że własnym autem nie stanowią najmniejszego problemu. W pensjonatach oddalonych trochę od centrów kurortów jest zawsze miłej i z większym nastawieniem na klienta. W typowych miasteczkach zawsze mają pełno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 6 godzin temu, idealist napisał: W miasteczku odnajdujemy tez małą restaurację Libelle z cudowną obsługą i prostym, ale bardzo smacznym jedzeniem. O nartach pózniej sorry, ale kobiety tak maja Czary-mary, gdzieś zniknęły zdjęcia!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 28 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Jest drugi wątek, zdublowalo mi sie niestety nie mogłam sama usunąć wątku jakiś mod by sie jednak przydał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi