nurek1974 Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Aktualnie będę testować to zobaczę ile wytrzyma.http://allegro.pl/wkladki-do-butow-opaski-silikonowe-ostrogi-1-para-i6695023150.htmlJak się co tydzień gdzieś turę robi to jednak koszty robią się spore choć te plastry silikonowe są mega to do tanich nie należą.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Dnia 31.01.2017 o 10:57, aklim napisał: Oki , to się w piątek , piątunio , piąteczek , dogadamy No panowie pomału piątek się kończy mi też już nie chce się siedzieć w pracy nad papierologią,dokończę może jutro rano Proponuję niedzielę o 7.30 w Sopotni,co Wy na to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 1 hour ago, marcinn said: No panowie pomału piątek się kończy mi też już nie chce się siedzieć w pracy nad papierologią,dokończę może jutro rano Proponuję niedzielę o 7.30 w Sopotni,co Wy na to 8 godz. to za późno będzie ? Ja tam na tourach się nie znam, ale chyba dnia nam wystarczy na Rysiankę . Trochę martwi zapowiadany opad deszczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Jak mi się nie chce wstawać - musi to być tak wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 46 minut temu, andy-w napisał: 8 godz. to za późno będzie ? Ja tam na tourach się nie znam, ale chyba dnia nam wystarczy na Rysiankę . Trochę martwi zapowiadany opad deszczu. Co ty, icm pokazuje ledwie prószący śnieżek przed 8,00 i ustępujące zachmurzenie. O 11,00 będziecie w słoneczku. Machnijcie za mnie jakiś kufelek na górze. Powodzenia i odpowiedniego nachylenia z powrotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Ja również jestem za godziną 8 niektórzy muszą dojechać, ze Śląska :P, a będę po zawodach wspinaczkowych więc ciężko będzie się zwlec z łóżka Miejsce zbiórki może szlaban przy niebieskim szlaku w Sopotni? albo przystanek autobusowy? nie parkujcie za szlabanem, trwa wycinka (chociaż chyba w nd jej nie przeprowadzają :P) Pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kskuski Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 8 mi pasuje. Tzn 8 to już oszpejeni gotowi do drogi czy o 8 się zjeżdżamy ? Nigdy tam nie byłem. Tam jest jakieś duże miejsce parkingowe czy musimy parkować w różnych miejscach i się zebrać już na początku trasy jak Tomek pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Ok to o 8 zbiórka koło szlabanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 OK ósma godzina , zwarci , gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 (edytowane) pod szlabanem jest miejsce na ok 4-5 samochodów, jak będzie zajęte to trzeba parkować 200m wcześniej na przystanku autobusowym, tam raczej miejsce znajdą wszyscy Ja muszę wrócić do samochodu na ok 15-15:30, ale myślę, że piwko w schronie uda się wypić . Najlepiej o 8 być już oszpejonym, ale przy takiej zbieraninie to zawsze coś się wysypie więc luuz Edytowane 3 Luty 2017 przez MajorSki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 35 minutes ago, MajorSki said: pod szlabanem jest miejsce na ok 4-5 samochodów, jak będzie zajęte to trzeba parkować 200m wcześniej na przystanku autobusowym, tam raczej miejsce znajdą wszyscy OK, ale o którą Sopotnię chodzi - Małą czy Wielką ? Proszę o jakiś dokładniejszy namiar na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Trasahttps://goo.gl/maps/RDrXiiHc9es Szlabanhttps://goo.gl/maps/KMKLGtfJsiJ2 Przystanek PKShttps://goo.gl/maps/pysNyGJrjN42 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Sprawdziłem szczegółowe prognozy pogody i nie jest zbyt ciekawie... Ma lać i to mocno! Ogólnie mi ten termin nie za bardzo pasował, ale chciałem być. Jak Wy to widzicie? Ja zdecyduję rano co dalej... PS. Za tydzień ma być na minusie i lampa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Maciek , no co Ty , przecież nie ma złej pogody na narty , tylko nieodpowiedni ubiór i słabe charaktery , czy jakoś tak My z Nurkiem jesteśmy , najwyżej nam doleje , ale myślę , że raczej dosypie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 11 minut temu, aklim napisał: Maciek , no co Ty , przecież nie ma złej pogody na narty , tylko nieodpowiedni ubiór i słabe charaktery , czy jakoś tak My z Nurkiem jesteśmy , najwyżej nam doleje , ale myślę , że raczej dosypie Bierzesz mnie pod włos... Zobaczymy jutro i pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 (edytowane) Narty nasmarowane jutro ich debiut, tak że niema odwrotu. a tu foty z dzisiaj na zachętę Edytowane 4 Luty 2017 przez nurek1974 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 (edytowane) 12 minut temu, nurek1974 napisał: a tu foty z dzisiaj na zachętę To jest warun! Trzeba było dziś to zrobić... Właśnie obejrzałem prognozę na TVN... Edytowane 4 Luty 2017 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Długo się zastanawiałem ze względu na prognozowaną aurę ale w końcu pojechałem do Szczyrku i narty pożyczyłem. Powinien być!Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kskuski Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Ja i Kuba zgodnie z planem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 34 minuty temu, Mati1981 napisał: Długo się zastanawiałem ze względu na prognozowaną aurę ale w końcu pojechałem do Szczyrku i narty pożyczyłem. Powinien być! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 minuty temu, kskuski napisał: Ja i Kuba zgodnie z planem ? Ok, już się nie migam... Do jutra! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Ja bez zmian Choć jestem na 50 ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Mówiłem,że nie ma sensu wcześniej wstawać... Wykres drugi od góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Halo, halo co tam na hali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Było super, dzięki wszystkim[emoji5]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Uwaga! Zdaje relacje! Uwaga! Wszyscy zyja! Kolana cale! Lawina nikogo nie przysypala! Drzewa nikt nie przestawil [emoji14] *Trafil sie nam warun sezonu! Dosypalo sniegu bardzo szybkiego [emoji14] zjazd polana Stefanka i pozniej z 3Kopcow po prostu petarda! [emoji14]Dzieki wszystkim za milo spedzony dzien!Tomek *to nie jest opis warunkow sniegowych, autor nie ponosi odpowiedzialnosci za zamieszczone tresci [emoji14] 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi