Lexi Napisano 13 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2024 Darze dużym sentymentem tą górkę... ostatnim razem gdy tam byłem złamałem nogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 13 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2024 Co to za sentyment, chyba przekleństwo 🫣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2024 7 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Co to za sentyment, chyba przekleństwo 🫣 Za 20 lat jak będę opowiadał prawnukom to nie będą wierzyć że jeździłem na nartach na "spotkaniu partyjnym" bo inaczej nie mógłbym wcale wyjść na śnieg - swoją drogą już teraz brzmi to niewiarygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2024 Godzinę temu, Lexi napisał: Za 20 lat jak będę opowiadał prawnukom to nie będą wierzyć że jeździłem na nartach na "spotkaniu partyjnym" bo inaczej nie mógłbym wcale wyjść na śnieg - swoją drogą już teraz brzmi to niewiarygodnie Ja też tam jeździłem 3 lata temu jak nigdzie nie można było jeździć to w konikach był tz. Strajk przedsiębiorców , wystarczyło się zapisać i hulaj duszo piekła nie ma 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Tia, I te spotkania ze niby na górze. Też się wtedy zapisałem i na jeździłem,:-) Piękna zima była, dużo śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi