Gość Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Aaaa jest jeszcze jedna opcja. Idziecie do infocentrum, mówicie że zagubiliście albo zapomnieliście gopassa i... uprzejma Pani wydaje wam nową (plastikową) za expres płacicie 5jurków + 2 jurki kaucji za nową! Da się, da się... da! PS. sam to przerabiałem jak zapomniałem (a byłem na 14 dni), i codziennie nie chciało mi się cisnąć do kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 K...a Jasiek - ty jesteś nie zmordowany, na wszytko odpisujesz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 ~Jasiek Wiesz może czy Benefity dla akcjonariuszy TMRu działają na COS i BSA? http://www.tmr.sk/klub-akcjonariuszy-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Przecierz pisze tam wyraźnie gdzie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Nie pisze. Wiadomo, że na SON działa ale czy w innych ośrodkach w Szczyrku to już nie jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Ja nie pisze: Ile masz akcji?, zaraz Ci pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 (edytowane) Pokaż dla dowolnej liczby akcji gdzie jest słowem wspomniane o BSA. Naprawdę myślisz że tego nie czytałem? Przy okazji co z jazdą nocną? Edytowane 5 Grudzień 2017 przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 @Spiochu w nocy się śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 O jezusie... Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Cześć, jak wyglada sprawa jeśli mam na karcie aktywny benefit ale chciałby go wykorzystać w późniejszym terminie, a teraz chciałbym dokupić promocyjny karnet za 49 zł na konkretny dzień (do 25.12). Pytanie, który karnet mi się aktywuje na bramkach ? , Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Dziś nie da się doładować karty członkom rodziny na COS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 2 godziny temu, ANDISKI napisał: KUPNO KARTY GOPAS ... problemy z rejstracją .nie wchodzi nazwa miejscowości . Bodaj każdy narciarz musi mieć swoja kartę , która po zakupie przychodzi poczta w ciagu 2 tygodni .Jak sobie radzicie z tym zakupem karty itp ?? Wpisz Szczyrk i wydrukuj kartę tymczasową Cytat Jeżeli ktoś nie dostanie zamówionej karty gopass przed wyjazdem na narty może ją wydrukować. Po zalogowaniu na swoje konto gopass.pl/moje zamówienia/ Moje aktywne usługi/Tymczasowa karta Z wydrukowaną tymczasową kartą idziemy do kasy lub informacji. Wszystko na temat karty Gopass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexon Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Dnia 5.12.2017 o 10:03, zipp1001 napisał: Z odpowiedzi innych wynika, że nie radzą sobie z dostarczaniem kart i że nie jestem odosobnionym przypadkiem.. Ktoś napisał że zamówił 29/10 a po interwencjach dowiedział się, że wysłali mu kartę 27/11 - to chyba nie jest poważne zachowanie tylko jakaś amatorszczyzna no i minęły kolejne 3 tyg. i po dalszych mailach i telefonach nadejszła wiekopomna chwila: zaglądam dzisiaj do skrzynki a tam... GOPASS (1 miesiąc, dwa tygodnie i 5 dni) Piszę to tylko i wyłącznie dla otuchy dla tych, którzy stracili już nadzieję. Kiedyś dojdzie Warunki coraz lepsze, czas zrobić użytek z plastiku. Pozdrawiam i do zobaczenia na stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Takie cudeńka mamy na Gopass: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojok040 Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Szkoda że nie podepną się pod Skiline.cc Wiesz może, czy wyjazdy na BSA i COS w Szczyrku też poprawnie pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Szkoda że nie podepną się pod Skiline.cc Wiesz może, czy wyjazdy na BSA i COS w Szczyrku też poprawnie pokazuje? Nie wiem ale będę wiedział w sobotę Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Nie wiem ale będę wiedział w sobotę Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Do tych statystyk potrzebna jest apka? czy liczy odbicia z gopassa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojok040 Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 To są przejścia przez bramki. Liczona jest pokonana różnica poziomów. W niektórych ośrodkach czasem też jest oszacowanie ile to kilometrów tras. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, andy-w napisał: Chcę kupić skipass jak poniżej (w zakładce "moje zniżki") . Niestety nie da się wybrać daty (szare podświetlenie kalendarza), a system krzyczy, że nie wybrałem daty i nie chce mi go sprzedać. Też tak macie ? Promocja Gopass Skipass Jesień do 25.12. 2017 [C7PGS9GSN13UHM] Szczyrk - 1-Dzień Skipass Promocja Ważny od 21. 12. 2017 do 25. 12. 2017 Na jednym skipassie 40 km zróżnicowanych tras narciarskich w 3 największych ośrodkach narciarskich w Szczyrku. Skipass obowiazuje na wszystkich kolejach i wyciągach w ośrodkach narciarskich: SzczyrkMountain Resort, Centralny Ośrodek Sportu oraz Beskid Sport Arena. Godziny działania kolei i wyciągów w ośrodku Szczyrk Mountain Resort 8:30-16:00. Godziny działania kolei w pozostałych ośrodkach dostępne na stronach internetowych tych ośrodków. Skipass nie obowiązuje podczas jazdy wieczornej. 49 PLN Kupić Pierwsze zmień osobę dla której dokonujesz zakupu bo jak masz sezonówkę to dla siebie nie kupisz. Edytowane 21 Grudzień 2017 przez surfing 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 4 minutes ago, surfing said: Pierwsze zmień osobę dla której dokonujesz zakupu bo jak masz sezonówkę to dla siebie nie kupisz. Bingo, teraz zakup jest możliwy. Wielkie dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Jeśli mam na gopass aktywowane wejściówki z benefitu to mogę sobie na jutro dokupić promocyjny karnet za 49 PLN, czy muszę w pierwszej kolejności wykorzystać te z benefitu ? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 I jeszcze jedno pytanie, czy jak kupię karnet na jutro a nie będę mógł go jutro wykorzystać to mogę to zrobić np. następnego dnia ? Liczy się data czy moment odbicia na bramkach ?Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 (edytowane) Dnia 14.01.2019 o 17:00, DMM napisał: To proszę wskaż w którym miejscu jest tu odwołanie do regulaminu, jakaś gwiazdka, przypis, czy proste zdanie można rozumieć inaczej, czy potrzeba w tym wypadku czytać całe regulaminy, jest to niedopowiedzenie i może nawet celowe, a tak w ogóle w roku poprzednim nie było problemu z aktywacją skipassa niewykorzystanego w kolejnych dniach... tu link do cennika.... https://www.szczyrkowski.pl/index.php?id=6200&L=176 Można kupić karnet bez podawania daty jazdy na nartach na http://e-skipass.pl/ Karnet zakupiony na https://skrzycznecos.e-skipass.pl aktywuje się w momencie pierwszego przejścia przez bramkę , podczas zakupu nie trzeba podawać daty. Karnet działa przez 1 dowolny dzień w sezonie narciarskim 2018/2019, karnet ważne od momentu pierwszego przejścia przez bramkę na stoku. Cytat SZCZYRK WSPÓLNY SKIPASS (COS-BSA-SMR) Karnet działa przez 1 dowolny dzień w sezonie narciarskim 2018/2019, karnet ważne od momentu pierwszego przejścia przez bramkę na stoku KARNET DZIENNY (1-6 dni) obowiązuje w godz. 8.00 – 16.00 SEZON WYSOKI trwa od 24.12.2018 do 24.02.2019 Karnet jest aktywny na wszystkich wyciągach Ośrodków: Beskid Sport Arena Szczyrk, Szczyrkowski Ośrodek Narciarski, COS Szczyrk Nie wymaga aktywacji w kasach na stoku, wystarczy przejść swobodnie przez bramkę by korzystać z kart e-skipass *Z Karnetu może korzystać tylko jedna osoba (osoba która jako pierwsza skorzysta z danego Karnetu przy bramce, gdzie karnet zostanie spersonalizowany) Skrzyczne 23.01.2019 rano Miłego Dnia. Edytowane 23 Styczeń 2019 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 o tym nie wiedziałem, tym bardziej dziwią podwójne standardy i odmienne traktowanie klientów przez sprzedawców albo osoby z centrum szczyrkowskiego są zlosliwe albo niedoinformowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 Też mi się nie podobają korporacyjne zagrywki SMR, dlatego polecam zakup karnetu na e-skipass.pl Można kupić karnet na Szczyrk bez podawania daty jazdy na nartach na http://e-skipass.pl/ Karnet zakupiony na https://skrzycznecos.e-skipass.pl aktywuje się w momencie pierwszego przejścia przez bramkę , podczas zakupu nie trzeba podawać daty. Karnet działa przez 1 dowolny dzień w sezonie narciarskim 2018/2019, karnet ważne od momentu pierwszego przejścia przez bramkę na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi