Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

SNOW EXPO – nie tylko dla narciarzy

leitner

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, marionen napisał:

Spotkam kogoś na Snow Expo?

Śnieg jest, Spodek jest, narty są...

20241124_085648.thumb.jpg.e0195a8d6cc1f1a7df398c5c24a90851.jpg

20241124_090933.thumb.jpg.61a598ab968f32f0bc692c5f467c4ada.jpg

20241124_090937.thumb.jpg.7cb67e4c9b8f3e165e2a21fe69e96072.jpg

20241124_091438.thumb.jpg.a70baec6e815bf3cabbfc5bf4ece415b.jpg

20241124_091314.thumb.jpg.24a6add2a0f5e50588ceac1728af5241.jpg

20241124_094257.thumb.jpg.ca9f8f7e0b8cf32f9d5ee2066a156124.jpg

Nawet Dagę mi się udało złapać

20241124_094341.thumb.jpg.83aa0e1cd6ed7d53aacb1016ce11b521.jpg

@JC tylko się gdzieś ukrywa. Ale o 12 Go złapię...

20241124_091833.jpg

Cześć 

To się minęliśmy byłem wczoraj z kolegami z Skiforum, szkoda może gdzieś kiedyś na śniegu się znowu trafimy.

Pozdro 

• Like 2
  • Thanks 1

W dniu 24.11.2024 o 13:14, Mikoski napisał:

Cześć 

To się minęliśmy byłem wczoraj z kolegami z Skiforum, szkoda może gdzieś kiedyś na śniegu się znowu trafimy.

Pozdro 

@Mikoski ja liczę na spotkanie co najmniej w takich okolicznościach jak 5 lat temu. Oby kontuzje Cię opuściły na wieki...

20191231_093231.thumb.jpg.89e2d2c8bd83fa5903c6b5ff315ec973.jpg

Pozdrawiam.

Edytowane przez marionen
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

• 2 weeks later...

Nie byłeś na Snow Expo w Katowicach? Mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Moje prezentacje zostały zapisane i będą udostępnione na moim kanale na YouTube. Zapraszam na pierwszą prezentację pt. Ski Safarii w Tyrolu, w trakcie które omówiłem wyjątkową ofertę Ski plus City pass, przygotowana przez Dolinę Stubai oraz miasto Innsbruck, a z której można skorzystać, wraz z bezpośrednim przelotem, dzięki ofercie biura podróży Itaka.

• Like 2
  • Thanks 1

2 godziny temu, JC napisał:

Nie byłeś na Snow Expo w Katowicach? Mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Moje prezentacje zostały zapisane i będą udostępnione na moim kanale na YouTube. Zapraszam na pierwszą prezentację pt. Ski Safarii w Tyrolu, w trakcie które omówiłem wyjątkową ofertę Ski plus City pass, przygotowana przez Dolinę Stubai oraz miasto Innsbruck, a z której można skorzystać, wraz z bezpośrednim przelotem, dzięki ofercie biura podróży Itaka.

czy Itaka przewiduje zniżkę dla użytkowników forum ?

• Haha 1

4 godziny temu, Jeeb napisał:

Jakbyś się pojawił na Snow Expo to byś wiedział a tak to wielka niewiadoma.😉 O Itace w niedzielę była prawie godzinna prelekcja z pracownikiem Itaki wyższego szczebla i "naszym" Jackiem. Osobiście z ciekawych dla mnie kierunków była Kapadocja i Finlandia a także coś o Japonii.

• Like 1

W dniu 6.12.2024 o 12:30, Jeeb napisał:

Zniżek aktualnie nie ma, ale... Ale ja będą często przykazywał informacje o bardzo ciekawych ofertach wyjazdów. Np. ostatnio była oferta 2049 zł - tydzień w hotelu 4* z wyżywieniem + przelot z Warszawy.

20 godzin temu, Jeeb napisał:

Miales gacie po

mlodszym bracie ?

🙂

Nie mam młodszego brata, ale i tak aluzji nie zrozumiałem. Spodnie Rossignola bardzo lubię, mają porządną membranę, doskonałe na chłodne dni, wiosną już w nich za ciepło. Kolor też mi pasuje a przynajmniej mi nie przeszkadza. Pozdrawiam.

• Haha 1

2 godziny temu, marionen napisał:

Nie mam młodszego brata, ale i tak aluzji nie zrozumiałem. Spodnie Rossignola bardzo lubię, mają porządną membranę, doskonałe na chłodne dni, wiosną już w nich za ciepło. Kolor też mi pasuje a przynajmniej mi nie przeszkadza. Pozdrawiam.

tak myslalem ze za krotkie ale domyslam sie ze podwiniete albo wpuszczone do butow 

Testy Snow Expo zapowiadają się rekordowo! Firmy, sprzęt których będzie można przetestować w Białce: 

Atomic, Bataleon, Blizzard, Burton, Buzz be sharp, Dakine, Dynafit, Dynastar, Elan, Fischer, Flux, Giro, Head, Julbo, K2, Kastle, Oakley, Poc, Raven, Ride, Rome Snowboards, Rossignol, Sims, Stoeckli, Telos, Volkl, Zag skis udostępnią swój sprzęt do darmowych testów.

Kotelnica Białczańska, Hotel Bania, NO LIMITS by Itaka, Subaru Polska oraz GoPro są partnerami Wydarzenia

• Thanks 2
  • Haha 1

W dniu 27.11.2024 o 14:36, JC napisał:

Kto był na Snow Expo? Jak Wasze wrażenia? Podzielcie się proszę.

Byłem i oglądałem nowe modele nart które być może w sezonie przetestuję, słuchałam z zaciekawieniem JC. Wrażenia jak zwykle  bardzo pozytywne w rodzaju oglądania wystaw sklepowych z rodzącym się pożądaniem posiadania chociaż cząstki z tego co tam zostało pokazane a wystawcom chyba o to chodzi. Czar działa 😀

IMG20241124123446.jpg

IMG20241124113910.jpg

• Like 4
  • Thanks 1

2 godziny temu, Akartman napisał:

Byłem i oglądałem nowe modele nart które być może w sezonie przetestuję, słuchałam z zaciekawieniem JC. Wrażenia jak zwykle  bardzo pozytywne w rodzaju oglądania wystaw sklepowych z rodzącym się pożądaniem posiadania chociaż cząstki z tego co tam zostało pokazane a wystawcom chyba o to chodzi. Czar działa 😀

IMG20241124123446.jpg

... I mnie pod opłatami znalazłeś😉. Byłem chyba na wszystkich Snow Expo, sprzęt oczywiście oglądam ale dla mnie najważniejsze są spotkania z osobami które znam oraz prelekcje czy wywiady z postaciami z kręgu nart, turystyki oraz gór które cenię i próbuję poszerzyć swoją wiedzę korzystając z Ich doświadczeń. Jedynie przechodząc koło stoiska Völkla robi mi się przykro, bo nie spotkam i nie pogadam już nigdy z Krzyśkiem "Śląskim" Ślęzakiem a do czasu tragicznego wypadku zawsze był dostępny i skory do dysputy na wszelkie tematy narciarskie, zresztą nie tylko na Snow Expo...

• Like 2