leitner Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 Już w najbliższy weekend w Warszawie odbędzie się kolejna edycja Snow EXPO. Ja się wybieram w sobotę. Ktoś z forumowiczów wpada? Z ciekawostek programowych - nasz szef Jacek będzie miał dwie prelekcje http://www.snowexpo.pl/program 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 10% zniżki na bilety z kodem: skionline.pl Bilety do strefy EXPO są do nabycia w kasach przed wejściem na targi w cenie 29 zł osoba dorosła, 19 zł po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej. Bilet obowiązuje na jeden, dowolny dzień "SNOW EXPO" + jeden, dowolny dzień "Narodowy SKI Test". Dzieci do lat 7 pod opieka dorosłych wchodzą bezpłatnie. Są również bilety 2-dniowe. KUP BILET NA SNOW EXPO 2019 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paluk Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Ja pewnie będę jak co roku z rodziną około 12. Ze zniżki właśnie skorzystałem przy zamówieniu biletów prze internet. Pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 Jak unikać lawin? Jak powstają? Czy technika jazdy ma pływ na uruchomienie lawiny? Co robić kiedy już się w niej znajdziemy? Jeżeli interesują Cię odpowiedzi na te pytania, to musisz pojawić się w sobotę na wykładzie Skitourowe Zakopanego podczas SNOW EXPO! Więcej informacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 SNOW EXPO na śniegu - bezpłatne multi testy nart i desek. Kalendarz poniżej: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 Pierwszy film z serii vlogów relacjonujących największe targi narciarskie w Polsce SNOW EXPO 2019. W tym odcinku prezentuję: Szczyrk z nową ofertą FLEXI SKIPASS, Istebną, Wisłę oraz region Tatry Super Ski. Uwaga konkurs! Oglądajcie cały film. Do wygrania dwa vouchery na całodniowe skipassy w regionie Tatry Super Ski - szczegóły we vlogu. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Zieleniec Ski Arena i Słotwiny Arena, to dwie mniejsze, ale jakże ciekawe stacje narciarskie. Na targach SNOW EXPO w Warszawie miałem przyjemność porozmawiać w przedstawicielami obu ośrodków: Grzegorzem Głód (Zieleniec Ski Arena) i Grzegorzem Lenartowiczem (Słotwiny Arena) i uzyskać dla Was informacje z pierwszej ręki na temat zbliżającego się sezonu narciarskiego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 W tym odcinku wraz z Wojtkiem zapoznamy Was z nowościami firmy Nordica na sezon 19/20. Wojtek przedstawia nową, odświeżoną linię nart Dobermann Spitfire oraz narty dla kobiet z serii Sentra . Prezentuje także nowe rozwiązania zastosowane w butach narciarskich dla dorosłych i dzieci Na koniec rozmawiamy o nowej, na rynku polskim, marce UYN, której produkty: bielizna narciarska i skarpety od tego sezonu pojawią się w sklepach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Rossignol, POC, Dynastar, Lange, Look - SNOW EXPO 2019 - (Vlog #041) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 Kolejna edycja darmowych testów nart i desek kilkunastu producentów odbędzie się w dniach 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Zapraszam na SNOW EXPO SKI TEST. Sobota: 8:00-15:00 Niedziela: 8:00-15:00 Najnowszy sprzęt na sezon 2021, narty i deski kilkunastu producentów będziecie mogli testować na stoku Skolnity Wisła. Są to największe testy w Polsce i jedyna okazja do bezpośredniego porównania oferty czołowych producentów. Absolutnie za darmo, możecie zmieniać narty lub deski kolejnych marek i sprawdzać je w aktualnie panujących warunkach na stoku. To jedyna możliwość, aby idealnie dobrać wyposażenie do swoich umiejętności i potrzeb, jeszcze przed zakupem. Równocześnie jest to okazja do zdobycia najlepszej wiedzy, bezpośrednio od przedstawicieli producentów, wymiany doświadczeń i przekazania im swoich odczuć. Nie wiesz jak wybrać sprzęt na kolejny sezon? Przyjedź na „SNOW EXPO – SKI TEST”. Przetestujesz narty ⛷: Blizzard Dynastar Elan HEAD K2 MAJESTY NORDICA Rossignol VÖLKL Wed’ze Decathlon Przetestujesz deski 🏂: K2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 (edited) Dla upewnienia się, będzie sprzęt na sezon przyszły, 21-22 tak ? Bo w zapowiedzi jest tylko 21 (czyli ten mijający już). To prosimy o dokładną relację, bo samemu chyba się nie uda trafić. Edited February 19, 2021 by mario33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 (edited) Miło było się dokleić i przybić żółwia Panie Jacku. Pozdro Co do samych testów póki ze śniegu nie zrobił się cukier, udało mi się pojeździć na slalomowych 2 parach Elanów, 2 parach Nordica i Voelkl. Może dlatego, że na Elanach warunki miałem najlepsze - najbardziej je polecam. Ale co kto lubi... Edited February 20, 2021 by ElectroOnePoland 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 Mieli Volkle Racetiger Master na przyszły sezon ? Czy tylko te z obecnego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micheł Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 @ElectroOnePoland duże kolejki do testowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 Model, na którym jeździłem to 2021. Nie widziałem nowszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 (edited) 4 minuty temu, Micheł napisał: @ElectroOnePoland duże kolejki do testowania? Kolejki do testów małe. Tak naprawdę narty testowało na moje oko kilkanaście osób. Nie było problemu z wzięciem modelu jaki się chciało. Szkoda, że nie było Atomica, bo chciałem spróbować ich nart. Jutro mam zamiar sprawdzić Heady, K2 i Rossignol. Edited February 20, 2021 by ElectroOnePoland 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micheł Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 10 minut temu, ElectroOnePoland napisał: Kolejki do testów małe. Tak naprawdę narty testowało na moje oko kilkanaście osób. Nie było problemu z wzięciem modelu jaki się chciało. Szkoda, że nie było Atomica, bo chciałem spróbować ich nart. Jutro mam zamiar sprawdzić Heady, K2 i Rossignol. Dzięki za info, w takim razie i ja się postaram jutro z rana wybrać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lb2635 Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 Od której można wynająć narty do testów? Jakie formalności trzeba spełnić i ile to trwa? Na jaki czas można wynająć do testów? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 52 minuty temu, lb2635 napisał: Od której można wynająć narty do testów? Jakie formalności trzeba spełnić i ile to trwa? Na jaki czas można wynająć do testów? Pozdrawiam Od 8. Najlepiej mieć dowód osobisty lub inny dokument tożsamości. Formalności trwają 2 minuty plus dwie minuty na ustawienie wiązań. Nie było limitu czasowego. Chociaż z szacunku dla innych chcących potestować, warto często wymieniać się nartami. Ja zmieniałem co dwa zjazdy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lb2635 Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 Dzięki za informację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted February 21, 2021 Report Share Posted February 21, 2021 Kto rano wstaje, ten jeździ na sztruksie 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted February 21, 2021 Report Share Posted February 21, 2021 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 9, 2021 Report Share Posted March 9, 2021 9-10.03 w ośrodku Skolnity odbywają się kolejne testy w ramach Snow Expo. Zapraszam. Warunki... nie pytajcie! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroOnePoland Posted March 9, 2021 Report Share Posted March 9, 2021 Wpadnę jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 SNOW EXPO, w tym roku odbędzie się 11-12- listopada w Tauron Arenie w Krakowie. Czy ktoś z Was planuje wpaść na targi? Poniżej załączam program wydarzeń na scenie SNOW EXPO. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts