JC Napisano 27 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 28 minut temu, Ziemowit napisał: Tam nie było podtekstu, tylko może źle sformułowane zdanie, bo ja bym dołączył i wydaje mi się, że wielu by dołączyło. Ale mniejsza o to... Źle mnie zrozumiałeś ☺️. MI chodziło o moje sformułowanie - nie było jeszcze płatnych usług w sieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatita Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 13 godzin temu, JC napisał: 380 tysięcy indywidualnych użytkowników! Odsłon ponad 2 mln Bardzo imponująca statystyka! Trudno się dziwić reklamom, przy takim potencjale! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 W dniu 26.10.2020 o 23:32, JC napisał: Nie było i nie ma takiej formy na stronie. Na ten temat była tylko dyskusja i praktycznie wszyscy stwierdzili, że nie będą płacić. ale teraz widać że ludzie chętnie zapłacą jak dostaną ekskluzywne wiadomości bez reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 24 minutes ago, Jeeb said: ale teraz widać że ludzie chętnie zapłacą jak dostaną ekskluzywne wiadomości bez reklam tylko powiedz mi, co takiego eksluzywnego może to być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 Jeżeli ktoś Was chciałby dołączyć do zamkniętej grupy Patronów na Facebooku to zapraszam: https://www.facebook.com/groups/818862002264527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 (edytowane) 8 godzin temu, JC napisał: Jeżeli ktoś Was chciałby dołączyć do zamkniętej grupy Patronów na Facebooku to zapraszam: https://www.facebook.com/groups/818862002264527 A jak ja się nie udzielam na fejsie i tego nie chcę, to jest jakaś forma wsparcia forum? WB Edytowane 6 Listopad 2020 przez WujB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 (edytowane) 8 godzin temu, JC napisał: zamkniętej grupy Patronów a jakie są koszty i przywileje ? OK już wiem 4,99 na miesiąc i odznaka Edytowane 6 Listopad 2020 przez Jeeb 4,99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 14 godzin temu, WujB napisał: A jak ja się nie udzielam na fejsie i tego nie chcę, to jest jakaś forma wsparcia forum? WB Ogarniam już Patronite. Wkrótce będzie uruchomiony profil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 23 godziny temu, JC napisał: Ogarniam już Patronite. Wkrótce będzie uruchomiony profil. I to bedzie chyba najlepsza opcja, jesli bedziesz dawal dobry content, dosc regularnie (tak jak do tej pory) to mysle ze mozesz liczyc na sporo patronow. Przydadza sie gadzety dla patronow np wlepki, chusty na twarz w tym sezonie szczegolnie 🙂 i inne prezenty z wyjazdow, wtedy sukces murowany. Sam wspieram kilka kanalow, z checia dodam kolejny. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 5 godzin temu, Turnplayer napisał: Sam wspieram ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. Zrobię, co mogę i mam wielką nadzieję, że przetrwasz, choć wiem też że od wczoraj pewnie coraz gorsze myśli... Staramy się wspierać nasze lokalne restauracje i serce mi się kraja, że ludzie z wielką pasją stają na granicy bankructwa i niemalże dosłownie po rękach nas całują za każde zamówienie na wynos. Nie ukrywam, że ja od wczoraj też chodzę jak struta, bo chociaż mamy pracę, jesteśmy zdrowi póki co, to wyjazd na narty był co roku bardzo ważnym elementem utrzymania zdrowia i higieny psychicznej. Będzie ciężko, bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Również przyłączam się do wspierania Jacka 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 (edytowane) Tylko gdzie jakiś link do pomocy? Edytowane 22 Listopad 2020 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 4 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Tylko gdzie jakiś link do pomocy? https://www.facebook.com/groups/818862002264527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 10 minut temu, pasazer85 napisał: https://www.facebook.com/groups/818862002264527 A dla niemających facea to coś będzie ? Pozdrawiam mirekn 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 1 godzinę temu, pasazer85 napisał: https://www.facebook.com/groups/818862002264527 Niestety nie używam tego cuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 @JC - czy masz Feedback z booking kto z forumowiczów rezerwował przez skionline pobyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 2 godziny temu, wojgoc napisał: @JC - czy masz Feedback z booking kto z forumowiczów rezerwował przez skionline pobyty? Nie wiem, kto rezerwował. Mam informacje, w jakim terminie i gdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi