[email protected] Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 (edytowane) A na Jaworzynie Krynickiej ciągle jeżdżą.Może nieliczni,ale jednak.Jeździli wczoraj,w deszczu,będa jeździć jutro... VID_20210418_091459.mp4 Edytowane 3 Maj 2021 przez [email protected] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Jak widać w tym roku zima dopisała. Przeglądałem zdjęcia i natrafiłem na takie z 2.05.2018r, a na nim kwiatki w skrzynkach na tarasie i pięknie rozwinięte liście dzikiego wina spowijającego ten taras. Dziś dzikie wino ma jedynie ledwo widoczne pączki, nie liście. Ewidentnie widać że w tym roku wegetacja rozpoczęła się później. Narciarzy pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 44 minuty temu, [email protected] napisał: A na Jaworzynie Krynickiej ciągle jeżdżą.Może nieliczni,ale jednak.Jeździli wczoraj,w deszczu,będa jeździć jutro... Które to miejsce? Bo na kamerce wygląda już nędznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 3 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Za przełamaniem,które widać na końcu ujęcia z kamery,czyli wzdłuż talerzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 4 godziny temu, Bumer napisał: Jak widać w tym roku zima dopisała. Przeglądałem zdjęcia i natrafiłem na takie z 2.05.2018r, a na nim kwiatki w skrzynkach na tarasie i pięknie rozwinięte liście dzikiego wina spowijającego ten taras. Dziś dzikie wino ma jedynie ledwo widoczne pączki, nie liście. Ewidentnie widać że w tym roku wegetacja rozpoczęła się później. Narciarzy pozdrawiam. W Sudetach dopiero od 1 Maja widać wczesne objawy wegetacji. Na razie jeszcze zimno jest, +6*C, ale może za tydzień będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 57 minut temu, Ziemowit napisał: W Sudetach dopiero od 1 Maja widać wczesne objawy wegetacji. Na razie jeszcze zimno jest, +6*C, ale może za tydzień będzie inaczej. Nie wiem gdzie ty widzisz wegetację, bo ja od 2 dni powyżej 980-960 m tylko śnieg piękny, bialutki i pachnący... i tak od 15 do 25 cm (świeżego oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 (edytowane) 29 minut temu, marionen napisał: Nie wiem gdzie ty widzisz wegetację, bo ja od 2 dni powyżej 980-960 m tylko śnieg piękny, bialutki i pachnący... i tak od 15 do 25 cm (świeżego oczywiście) Powyżej 980m w Karkonoszach to faktycznie śnieg piękny, bialutki i pachnący. Ale Sudety to także wiele mniejszych górek. No dobrze, przepraszam, nie powinienem jęczeć o wiosnę na forum narciarskim. Edytowane 3 Maj 2021 przez Ziemowit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 (edytowane) 43 minuty temu, Ziemowit napisał: Powyżej 980m w Karkonoszach to faktycznie śnieg piękny, bialutki i pachnący. Ale Sudety to także wiele mniejszych górek. No dobrze, przepraszam, nie powinienem jęczeć o wiosnę na forum narciarskim. Fakt, wybrałem z Sudetów Karkonosze, ale to dlatego, że akurat tutaj od kilku dni operuję i wiosny ni chuchu, w obecnej chwili na resztę gór nie zwracam uwagi. Przepraszam... PS. W Sudetach Karkonosze zimą (wiosną) najważniejsze, choć wszystkie góry lubię i doceniam. Edytowane 3 Maj 2021 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 6 godzin temu, [email protected] napisał: czyli wzdłuż talerzyka Talerzyk chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 3 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 22 minuty temu, WojtekM napisał: Talerzyk chodzi??? Skądże, od dawna nic nie chodzi. Niedawno jeszcze był skuter, teraz z buta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi