zając Napisano 4 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec Teraz, moruniek napisał: Kamil Majchrzak w 4 rundzie. Gratulacje. Ale jesteś szybki! W 3 setach, pięknie!: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 17:19 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 17:19 45 minut temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. To ile masz m2 tych podłóg 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 17:25 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 17:25 3 minuty temu, kordiankw napisał: To ile masz m2 tych podłóg 🤔? Trochę tego jest, do tego były jeszcze tarasy 😉. Te ostatnie myte często, bo pies uwielbia kąpać się w basenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Sobota o 18:03 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 18:03 Godzinę temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. Collins dziś sporo napsuła, gdyby nie jej niewymuszone błędy to nie byłoby tak różowo - ale dziękujemy i JAZDA IGA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 11:10 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:10 A tymczasem Nole... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Poniedziałek o 19:26 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 19:26 Gratulacje dla Igi. p.s. Dziś nie oglądałem. W poniedziałki o 19:00 gram w piłkę. Zaraz obejrzę powtórkę 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Poniedziałek o 20:21 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 20:21 Ja oglądałam tak od końca 1 seta, Clara ewidentnie miała jakieś problemy oddechowe - nie wiadomo o co chodziło, Iga drugiego seta wygrała przez to gładko, a gdyby rywalka była w pełni sił, to mogła być większa walka. Niemniej gratulacje i trzymam kciuki za więcej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Wtorek o 22:25 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 22:25 W dniu 7.07.2025 o 22:21, zając napisał: Ja oglądałam tak od końca 1 seta, Clara ewidentnie miała jakieś problemy oddechowe - nie wiadomo o co chodziło, Iga drugiego seta wygrała przez to gładko, a gdyby rywalka była w pełni sił, to mogła być większa walka. Niemniej gratulacje i trzymam kciuki za więcej! Pierwsze 4 gemy były dość tragiczne, później było jak ściganie pod górę na rowerze (Tauson) kontra e-bike (Świątek). Ten mecz o niczym nie świadczy, pokonać chorą zawodniczkę w tym dniu mogła każda zawodniczka z pierwszej setki rankingu. Sądzę, że w tym roku Iga jest najlepiej przygotowana do trawy ze swoich wszystkich dotychczasowych startów. Pewnie spora w tym zasługa nowego trenera. Ciekawe jak pójdzie Polce w meczu kolejnej rundy już o półfinał ze zdrową rosjanką, do tej pory w czterech meczach z nią straciła tylko jednego seta, jednak każdy kolejny mecz to nowa historia. Jest szansa na duży wynik w Wimbledonie, powodzenia dla Igi Świątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Wtorek o 22:29 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 22:29 W dniu 6.07.2025 o 13:10, Lexi napisał: A tymczasem Nole... Novak Djokovič̣ to odrębna tenisowa historia, zresztą nie tylko tenisowa ale w ogóle całego światowego sportu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 12:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 12:58 Iga gra - pierwszy set dla niej 6:2 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 13:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 13:58 BRAWO! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Środa o 13:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 13:58 Pierwszy set to był spacerek dla Igi. W drugim już była ciężka walka i zdobywanie punktów nie było łatwe. No i jest półfinał Wimbledonu... Brawo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 14:16 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 14:16 Gratulacje dla Igi. W drugim secie mogła prowadzić 5:2, przy stanie 4:2 i 40:0, przy swoim serwisie, jakby przypomniała sobie o wadze tego spotkania. Zrobiło się 4:4 i mocno nerwowo do samego końca. To jest jednak całe piękno tenisa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 14:24 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 14:24 Ważne że zamknęła temat w 2 setach - potencjalne rywalki tymczasem (Andreeva lub Bencic) walczą punkt za punkt, ciekawe czy będą 3 sety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 16:07 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 16:07 1 godzinę temu, zając napisał: Ważne że zamknęła temat w 2 setach - potencjalne rywalki tymczasem (Andreeva lub Bencic) walczą punkt za punkt, ciekawe czy będą 3 sety. Rywalką Igi będzie Belinda. p.s. To trzeci wielkoszlemowy półfinał Igi w tym sezonie. Do trzech razy sztuka i teraz awansuje do finału ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu Rzecz się stała niebywała... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu Czapki z głów dla IGI: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu No całkiem nieźle jej idzie, jak na kogoś kto grać na trawie nie potrafi😉. Jak piszą jej hejterzy w Internatach. Gratulacje !!! p.s. Ja tam trzymam kciuki zawsze (jak idzie i jak nie idzie Idze). A w sobotę to będą nerwy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, MarioJ napisał: Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 Licząc od US open to QF, SF, SF i teraz przynajmniej F więc krzywa rośnie, w race jest druga więc stabilnie... brakuje kropki nad i ale także bez kropki jestem zadowolony. Dziś chłopy, już za chwileczkę, już za momencik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, zając napisał: Rzecz się stała niebywała... Sabalenka już z Siegemund powinna przegrać, ale się prześlizgnęła... nic dwa razy się nie zdarza;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 14 godzin temu, MarioJ napisał: Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 Jest jeszcze The Rolling Stones w jej repertuarze 😉. Byłem na ich 7 koncertach. Potrafiło być mocno energetycznie. Dwie polki grały w finale (Jadwiga Jędrzejowska i Agnieszka Radwańska) i się nie udało. Do trzech razy sztuka ? Oby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Alcaraz pięknie. Teraz klasyk Sinner vs Djokovic, oby bez kreczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi