zając Napisano 4 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec Teraz, moruniek napisał: Kamil Majchrzak w 4 rundzie. Gratulacje. Ale jesteś szybki! W 3 setach, pięknie!: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 45 minut temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. To ile masz m2 tych podłóg 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 3 minuty temu, kordiankw napisał: To ile masz m2 tych podłóg 🤔? Trochę tego jest, do tego były jeszcze tarasy 😉. Te ostatnie myte często, bo pies uwielbia kąpać się w basenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec Godzinę temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. Szybko poszło. p.s. Jak się mecz rozpoczynał, zacząłem mycie podłóg w domu, jeszcze nie skończyłem, a tu już po meczu.😉. Collins dziś sporo napsuła, gdyby nie jej niewymuszone błędy to nie byłoby tak różowo - ale dziękujemy i JAZDA IGA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 11:10 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 11:10 A tymczasem Nole... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Poniedziałek o 19:26 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 19:26 Gratulacje dla Igi. p.s. Dziś nie oglądałem. W poniedziałki o 19:00 gram w piłkę. Zaraz obejrzę powtórkę 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Poniedziałek o 20:21 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 20:21 Ja oglądałam tak od końca 1 seta, Clara ewidentnie miała jakieś problemy oddechowe - nie wiadomo o co chodziło, Iga drugiego seta wygrała przez to gładko, a gdyby rywalka była w pełni sił, to mogła być większa walka. Niemniej gratulacje i trzymam kciuki za więcej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Wtorek o 22:25 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 22:25 W dniu 7.07.2025 o 22:21, zając napisał: Ja oglądałam tak od końca 1 seta, Clara ewidentnie miała jakieś problemy oddechowe - nie wiadomo o co chodziło, Iga drugiego seta wygrała przez to gładko, a gdyby rywalka była w pełni sił, to mogła być większa walka. Niemniej gratulacje i trzymam kciuki za więcej! Pierwsze 4 gemy były dość tragiczne, później było jak ściganie pod górę na rowerze (Tauson) kontra e-bike (Świątek). Ten mecz o niczym nie świadczy, pokonać chorą zawodniczkę w tym dniu mogła każda zawodniczka z pierwszej setki rankingu. Sądzę, że w tym roku Iga jest najlepiej przygotowana do trawy ze swoich wszystkich dotychczasowych startów. Pewnie spora w tym zasługa nowego trenera. Ciekawe jak pójdzie Polce w meczu kolejnej rundy już o półfinał ze zdrową rosjanką, do tej pory w czterech meczach z nią straciła tylko jednego seta, jednak każdy kolejny mecz to nowa historia. Jest szansa na duży wynik w Wimbledonie, powodzenia dla Igi Świątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Wtorek o 22:29 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 22:29 W dniu 6.07.2025 o 13:10, Lexi napisał: A tymczasem Nole... Novak Djokovič̣ to odrębna tenisowa historia, zresztą nie tylko tenisowa ale w ogóle całego światowego sportu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 12:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 12:58 Iga gra - pierwszy set dla niej 6:2 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 13:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 13:58 BRAWO! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Środa o 13:58 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 13:58 Pierwszy set to był spacerek dla Igi. W drugim już była ciężka walka i zdobywanie punktów nie było łatwe. No i jest półfinał Wimbledonu... Brawo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 14:16 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 14:16 Gratulacje dla Igi. W drugim secie mogła prowadzić 5:2, przy stanie 4:2 i 40:0, przy swoim serwisie, jakby przypomniała sobie o wadze tego spotkania. Zrobiło się 4:4 i mocno nerwowo do samego końca. To jest jednak całe piękno tenisa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 14:24 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 14:24 Ważne że zamknęła temat w 2 setach - potencjalne rywalki tymczasem (Andreeva lub Bencic) walczą punkt za punkt, ciekawe czy będą 3 sety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 16:07 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 16:07 1 godzinę temu, zając napisał: Ważne że zamknęła temat w 2 setach - potencjalne rywalki tymczasem (Andreeva lub Bencic) walczą punkt za punkt, ciekawe czy będą 3 sety. Rywalką Igi będzie Belinda. p.s. To trzeci wielkoszlemowy półfinał Igi w tym sezonie. Do trzech razy sztuka i teraz awansuje do finału ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 16:45 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:45 Rzecz się stała niebywała... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 17:06 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:06 Czapki z głów dla IGI: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano wczoraj o 17:15 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:15 No całkiem nieźle jej idzie, jak na kogoś kto grać na trawie nie potrafi😉. Jak piszą jej hejterzy w Internatach. Gratulacje !!! p.s. Ja tam trzymam kciuki zawsze (jak idzie i jak nie idzie Idze). A w sobotę to będą nerwy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano wczoraj o 21:52 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 21:52 Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 14 godzin temu, MarioJ napisał: Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 Licząc od US open to QF, SF, SF i teraz przynajmniej F więc krzywa rośnie, w race jest druga więc stabilnie... brakuje kropki nad i ale także bez kropki jestem zadowolony. Dziś chłopy, już za chwileczkę, już za momencik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 19 godzin temu, zając napisał: Rzecz się stała niebywała... Sabalenka już z Siegemund powinna przegrać, ale się prześlizgnęła... nic dwa razy się nie zdarza;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 14 godzin temu, MarioJ napisał: Kurczę, Iga wróciła do formy. Wszystko jej wychodzi. To dzięki AC/DC l i Led Zeppelin przed meczem 🙂 Jest jeszcze The Rolling Stones w jej repertuarze 😉. Byłem na ich 7 koncertach. Potrafiło być mocno energetycznie. Dwie polki grały w finale (Jadwiga Jędrzejowska i Agnieszka Radwańska) i się nie udało. Do trzech razy sztuka ? Oby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Alcaraz pięknie. Teraz klasyk Sinner vs Djokovic, oby bez kreczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi