marcinn Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 Cudów się dziś nie spodziewałem ale nosiło mnie okrutnie. Zjazd niemożliwy ale wejście po trawce omijając kamienie możliwe Pare.fotek z dzisiejszego podejścia z Soliska na M.Skrzyczne. 11 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 45 minut temu, marcinn napisał: Cudów się dziś nie spodziewałem ale nosiło mnie okrutnie. Zjazd niemożliwy ale wejście po trawce omijając kamienie możliwe Pare.fotek z dzisiejszego podejścia z Soliska na M.Skrzyczne. Jakby była laka bez kamieni i trawa to na płaskiej narcie by pojechał w poprzek stoku. PS karkonosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 6 godzin temu, marcinn napisał: Zjazd niemożliwy ale wejście po trawce omijając kamienie możliwe Gratulacje - rozpocząłeś sezon skiturowy 2022/23 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 8 godzin temu, marcinn napisał: Cudów się dziś nie spodziewałem ale nosiło mnie okrutnie. Zjazd niemożliwy ale wejście po trawce omijając kamienie możliwe Pare.fotek z dzisiejszego podejścia z Soliska na M.Skrzyczne. Zacytuję klasyka, "Jesteś szalona, mówię Ci" 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 16 minut temu, moruniek napisał: Zacytuję klasyka, "Jesteś szalona, mówię Ci" 😉. To apropo klasyka.. Ruszamy z tą zimą. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3Dc6pPAso-y8s&ved=2ahUKEwjE7I-8kbv7AhXm_CoKHX98DGQQjjh6BAgcEAI&usg=AOvVaw3eQPcwy6XTsXM8CiLLeotF 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 20 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2022 @marcinn hahaha zrobiłeś mi dzień! zanim zobaczyłem zdjęcia, próbowałem sobie wyobrazić gdzie mogłeś sobie znaleźć jakieś "kawałek" gdzie na siłę się będzie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 20 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2022 11 godzin temu, marcinn napisał: Zjazd niemożliwy ale wejście po trawce omijając kamienie możliwe Jeden joint wystarczył? 😄😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Gerald napisał: Jeden joint wystarczył? 😄😉 7 godzin temu, Gerald napisał: Jeden joint wystarczył? 😄😉 Po dwóch to by nawet zjechał;-) Dobra trawka nie jest zła. ps w zeszłym sezonie zjeżdżałem po trawce z Wielkiej Sowy, po świeżym. Byle nie hamować ani pługiem, ani bokiem, płaska narta wyhamowanie w poprzek ew w lesie, ale tam już mniej śniegu wiec tez nie. Potem już w nieco lepszych warunkach ale ciagle czujnie z Szrenickiej Hali via Kamienczyk, ostro bywało. No i klasyki czyli wyciągowo, CzG w tym tez pewno tak bezpiecznie zacznę sezon... w Zielencu bardziej gonią. Edytowane 20 Listopad 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2022 (edytowane) Ja na razie kompletuje sprzęt. Oprocz harszli, pasują na styk, kupiłem takie cuda w 8a.pl Edytowane 20 Listopad 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2022 No to debiut. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybba7 Napisano 22 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2022 (edytowane) Gdzie to? Edytowane 22 Listopad 2022 przez Rybba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2022 (edytowane) 7 minut temu, Rybba7 napisał: Gdzie to? Czarna Góra, Efka. Edytowane 22 Listopad 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 6 godzin temu, sstar napisał: No to debiut. Dużo białego na polu narciarskim? Od dwóch dni armaty stoją bo temp bliska zeru lub na plusie. Warto uderzyć na B-Fis, tam śniegu powinno być tyle samo co przy Efce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Dużo białego na polu narciarskim? Od dwóch dni armaty stoją bo temp bliska zeru lub na plusie. Warto uderzyć na B-Fis, tam śniegu powinno być tyle samo co przy Efce. Tak. B było ok. Miękko dość na dole. Góra twardsza ale mało przelodzeń i gips też do ukryzienia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 59 minut temu, sstar napisał: Tak. B było ok. Miękko dość na dole. Góra twardsza ale mało przelodzeń i gips też do ukryzienia. Gitara. Widać ze ratrak jeszcze nie jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 (edytowane) 8 minut temu, grimson napisał: Gitara. Widać ze ratrak jeszcze nie jeździł. Jeździł po połowie stoku, ja akurat wolałem jeździć po tych baluchach i górkach fajnie, twardo i równo. PS zaraz fotke dorzucę z komórki. Edytowane 23 Listopad 2022 przez sstar 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 49 minut temu, sstar napisał: Jeździł po połowie stoku, ja akurat wolałem jeździć po tych baluchach i górkach fajnie, twardo i równo. PS zaraz fotke dorzucę z komórki. Wyjście na skitury o porannym udoju? Wyglada na start w okolicy 6.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 1 godzinę temu, grimson napisał: Wyjście na skitury o porannym udoju? Wyglada na start w okolicy 6.30. Co ty ze wsi jesteś? Bo ja tak. Znaczy ojciec z Woli Wysokiej. Będzie jakoś po 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 2 godziny temu, sstar napisał: Co ty ze wsi jesteś? Bo ja tak. Znaczy ojciec z Woli Wysokiej. Będzie jakoś po 6. Nie, to takie powiedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 16 godzin temu, grimson napisał: Nie, to takie powiedzenie. Jestem gwiazdą. Dzięki Grimson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 Autorem fotki z kamery widzewiak jednak, dzięki, fotka zwrotna, z Widzewa z dziś. Po parku poszedłby już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 10 minut temu, sstar napisał: z Widzewa z dziś. Choć raz Łódź wygląda relatywnie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 (edytowane) 9 minut temu, Gerald napisał: Choć raz Łódź wygląda relatywnie ładnie... Zawsze wyglada ładnie tylko trzeba wiedzIec gdzie iść. Kiedyś kumpla z Wawy przywiozłem do Wrocka. Zachwycony rynkiem, zoo i okolicami. Lotnisko mu się spodobało, autobus tez, wysiedliśmy wcześniej poszliśmy przez działki, ładne takie... bezdomny rozpalił sobie ognisko bo u zimno było, podsumowałem, to jest prawda o Wrocławiu, ze o szczurach nie wspomne. Zalaczam fotke z Łodzi, gdzie mamy garaż. Księży Młyn. PS No i wracam na skiturowe szlaki... Edytowane 24 Listopad 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 4 minuty temu, sstar napisał: Zawsze wyglada ładnie tylko trzeba wiedzIec gdzie iść. Wybacz, może mnie kiedyś ktoś oświeci - i pokaże od siebie. Łódź póki co jest dla mnie brzydka. Co to za łąka z orczykiem w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 (edytowane) 16 minut temu, Gerald napisał: Wybacz, może mnie kiedyś ktoś oświeci - i pokaże od siebie. Łódź póki co jest dla mnie brzydka. Co to za łąka z orczykiem w tle? Nie znasz Łodzi to proste. Wybacz. Przyjedź. Mogę być guidem. Po Wrocławiu też. Miejsca nieoczywiste. Co do łąki to okolice powrotu z Czarnej Góry... okolice Białej Wody... chyba Mała Gubałówka... Edytowane 24 Listopad 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi