brachol Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 22 minuty temu, marekbtl napisał: Bierz flachę i przyjeżdżaj. Nawet nart nie musisz brać. Coś się znajdzie. pozdro Nart sadząc po zdjęciach z rozmaitych narciarni będzie więcej niż na Snow Expo... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 38 minut temu, brachol napisał: Nart sadząc po zdjęciach z rozmaitych narciarni będzie więcej niż na Snow Expo... Krzywe podobno też będą a M. będzie objaśniał jak z nich korzystać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 7 minut temu, Victor napisał: Krzywe podobno też będą a M. będzie objaśniał jak z nich korzystać Ja na prostych za bardzo nie umiem więc nie wiem czy to coś zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 @brachol @Victor wybieracie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 17 minut temu, brachol napisał: Ja na prostych za bardzo nie umiem więc nie wiem czy to coś zmieni. Po 3 litrach obawiam się,że proste czy krzywe tak czy siek będą zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 @gabrik zaliczkę wpłaciłem za nocleg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 11 minut temu, gabrik napisał: @brachol @Victor wybieracie się? Mnie korci ale wyjdzie w praniu,bazę zawsze się znajdzie albo na czwartego w DNA 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 Wbijaj Pawcio, wyrko się znajdzie w pokoju z Michałem i Markiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 2 godziny temu, .Beata. napisał: w pokoju z Michałem i Markiem. ..aczkolwiek nie są to tanie rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 (edytowane) 14 minut temu, Lexi napisał: ..aczkolwiek nie są to tanie rzeczy.. Zawsze w barterze można, biznes to nie tylko kasa. Samotne chłopaki, te sprawy... Edytowane 7 Luty 2024 przez Chertan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 6 minut temu, Chertan napisał: Zawsze w barterze można, biznes to nie tylko kasa. Samotne chłopaki, te sprawy... Wiem Piotruś wiem - znamy Twoje podejście....zara powiesz że 1/2 euro to nie pieniądze.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 52 minuty temu, Lexi napisał: ..aczkolwiek nie są to tanie rzeczy.. no wiadomka! - wręcz bezcenne! i nie da się tego odpamiętać… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 44 minuty temu, Lexi napisał: Wiem Piotruś wiem - znamy Twoje podejście....zara powiesz że 1/2 euro to nie pieniądze.. Ino za to 1/2 euro to za wiele przyjemności nie ma, stąd lepiej w barterze to zwielokrotnić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 3 godziny temu, .Beata. napisał: Wbijaj Pawcio, wyrko się znajdzie w pokoju z Michałem i Markiem. @.Beata.Dziękuję za zaproszenie. Trochę powertowałem temat i choć nie wiem, o którego Marka i Michała chodzi, to podawane ilości, w jednostkach objętości, są zdecydowanie powyżej moich skromnych możliwości, a jak to powiązać z moim level - melepeta, to wróży tylko scenariusz do jeszcze nie planowanej produkcji Todda Phillipsa "Kac Vegas 4 - pojechali na narty"", a tego i jestem o tym głęboko przekonany nikt nie chce, a zwłaszcza wspomniani 🙃 A poważniej, to zmieniłem pracę i urlopowo jestem ograniczony, ale zobaczę jak też narciarskie inne opcje będą się klarować, bo pojechać jeszcze gdzieś "muszę, bo inaczej się uduszę". Choć spotkać się z Wami byłoby super sprawą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 9 godzin temu, gabrik napisał: @.Beata.Dziękuję za zaproszenie. Trochę powertowałem temat i choć nie wiem, o którego Marka i Michała chodzi, to podawane ilości, w jednostkach objętości, są zdecydowanie powyżej moich skromnych możliwości, a jak to powiązać z moim level - melepeta, to wróży tylko scenariusz do jeszcze nie planowanej produkcji Todda Phillipsa "Kac Vegas 4 - pojechali na narty"", a tego i jestem o tym głęboko przekonany nikt nie chce, a zwłaszcza wspomniani 🙃 A poważniej, to zmieniłem pracę i urlopowo jestem ograniczony, ale zobaczę jak też narciarskie inne opcje będą się klarować, bo pojechać jeszcze gdzieś "muszę, bo inaczej się uduszę". Choć spotkać się z Wami byłoby super sprawą. Przecież zlot jest w weekend (chyba, że jakaś praca ciągła) możesz przyjechać w piątek po pracy (ja tak pewnie się pojawię z moją żoną) fajnie było by się poznać osobiście. Także wbijaj do Zwardonia. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi